DWDD – Terugkijktip: 14 jaar lang was kunstenaar Rob Scholte niet op televisie

Terugkijktip: 14 jaar lang was kunstenaar Rob Scholte niet op televisie te zien. Vanavond was hij bij ons te gast. Rob Scholte verzamelde 77 politieke oorlogsprenten van Jan Sluijters. De serie is vanaf 21 september in Museum de Fundatie in Zwolle te bezichtigen. http://ow.ly/Bzpvj #DWDD

Eric Poelert
Helaas sommige leven in totale eenzaamheid hierdoor maar kies jij ervoor dat je ademt haalt neen je haalt adem,kies jij ervoor dat de ander je tot waanzin drijft neen zij drijfen mij tot de dood er op volgt dit is mijn doodsbedreiging of zogezegd een noodkreet.
7 mrt. 2015

Eric Poelert
Kies jij ervoor dat je de eerlijk wilt zijn neen dus anderen liegen dus allemaal alleen om zich zelf,de menshied gaat ten onder aan zijn eige ego wat er over blijft is de natuur.
7 mrt. 2015

Eric Poelert
Affijn zo kan ik nog wel eens doorgaan inderdaad rob scholte een heel integer kunstenaar maar ook hij heeft een bom onder zijn auto gekregen omdat anderen zijn wijsheid misgunden.Het is altijd het zelfde verhaal de ene misgunt de ander zijn oog tand om tand oog om oog?Neen wat er overblijft is het niets ik ben als een spiegel daarachter is het niets.
7 mrt. 2015

Eric Poelert
Inderdaad de werled draait door maar niet om zijn as neen het verandert in as het wordt in as gelegd!
7 mrt. 2015

Eric Poelert
Zal ik nog even door gaan?
Inderdaad de mensheid is kennelijk uit op een soort van collectieve zelfmoord actie,ik daarintegen probeer een dierentuin te zijn maar ach ja het leven is een grote illusie kijk maar eens naar de persoon achter de mens die is er niet er is niets van waar wat er gezegd wordt vandaar mijn uitspraak ik ben als een spiegel daarachter ligt het niets.

DWDD Google+, Sep 16, 2014

https://plus.google.com/+DWDD/posts/jTSpskC4XJJ

https://plus.google.com/+DWDD/posts/jTSpskC4XJJ