Dienie Kars (Waarheidsvinder en Blogger) – MICHA KAT! Wie is Micha Kat (Onderzoeksjournalist en Klokkenluider)? Welke rol speelt hij in Ons Aardse Leven?

Dienie Kars op Zaterdag, 8 mei 2021 (foto Freedom for All)

Wie is Micha Kat? Welke Rol speelt hij in Ons Aardse Leven? (foto Freedom for All)

MICHA KAT! Wie is Micha Kat (Onderzoeksjournalist en Klokkenluider)? Welke Rol speelt hij in Ons Aardse Leven?

Is Micha Kat een Ware Volksheld?

Als Eerste dienen we te Kijken naar de Werkelijke Ouders van Micha Kat, naar zijn jeugd, zijnFfamilieOpstelling en de Levenswandel van Micha Kat. Het vVrhaal gaat dat zijn Joodse Moeder werd Verkracht door haar Psychiater Kat, die Vrijmetselaar was. Dat Micha Kat werd Groot Gebracht door een zoon van deze Psychiater (die als vader van Micha te Boek staat) en zijn eigen moeder.

Martin Vrijland schreef Hier over

In een Uitgebreid Artikel uit 2012 vertelt Micha Kat zelf hoe zijn Opa de Hoogste Graad Vrijmetselaar van Nederland was. In dat zelfdeSstuk vertelt hij echter dat zijn Opa zijn moeder verkrachtte en dat hij daaruit voortgekomen is. Feitelijk is zijn opa dus zijn vader en is de man die met zijn moeder trouwde niet de vader, maar een zoon van die zelfde man. De Man, die dus met de Moeder van Micha Kat trouwde was een Broer van Micha. U begrijp,t dat we Hier Mogelijk te maken hebben met Incest.

https://www.martinvrijland.nl/archief/alles/micha-kat-zoon-van-hoogste-36e-graad-vrijmetselaar/

Lees ook eens het zelf geschreven artikel van Micha Kat eens over zijn moeder, zodat je meer inzicht krijgt in Micha Kat en waarom hij nu reageert zoals hij nu reageert op de gebeurtenissen in zijn leven en op de zaak Bodegraven.

https://mijnlevenin100boeken.com/micha-kat-lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-13-ischa-meijer-brief-aan-mijn-moeder/

Waarom ik dit Artikel schrijf?

Ook ik neem geen blad meer voor mijn mond..

Ik (Dienie Kars) voelde nu aan, dat het tijd werd dit Bericht te schrijven over Micha Kat en andere Gerelateerde Onderwerpen. Ik ken Micha Kat Persoonlijk, ik trok in september 2017 Zes Dagen met Micha op. Ik vloog toen in mijn Eentje vanuit Düsseldorf naar Reykjavik. We maakten toen een ‘Rugzak Ttour‘ door IJsland, waar ik met Heel Veel Plezier op Terug Kijk. Nogmaals Dank Micha, Als Je dit Leest.

Hieronder staan Verschillende Berichten en Gedachtes van Mensen, die zich Uitspreken over Micha Kat.

Mijn Gedachten Nu over Micha Kat?

Uiteindelijk is ook Micha Kat slachtoffer van de Wereld, waarin we nu leven en is Micha door Onmacht, Frustraties, Afkomst (DNA) en zijn moeder (jeugd) wellicht de mens geworden, zoals hij zich nu manifesteert als onderzoeksjournalist en in de zaak Bodegraven.

Ook bij Micha Kat mogen uiteraard zijn ogen eens geopend worden. Wie hij zelf is. Wat hij met zijn gedrag en uitspraken veroorzaakt bij andere mensen. En ja, ook Micha mag eens gaan werken aan zijn eigen zelfhealing. Een kijkje nemen in zijn eigen spiegel en schoon schip maken met zichzelf en zijn omgeving.

Lees en oordeel zelf.

Peter Bierhof op 17 juni 2021

Er zijn momenten, dat het beter is dat ik me stil houd en mijn woorden inslik.
Nu is niet zo’n moment.
Ik ben helemaal klaar met die Micha Pussy Kat!!!
Wat een lul van een vent, wat een onruststoker en matennaaier!
Ik wil absoluut niets, maar dan ook niets met deze man te maken hebben.
Wat hij Wim nu weer heeft geflikt gaat alle perken te buiten.
In zijn tweets waarin hij suggereert dat Janet Ossebaard en Cynthia misschien wel Vermoord zijn, omdat ze zouden moeten Getuigen, grenst gewoon aan een Enorme Stupiditeit, waar ik gewoon Geen Woorden voor heb.
Deze man is Levensgevaarlijk, Mensen, die met hem Samenwerken komen in de Problemen, terwijl hij “Zich Schuil Houdt” in het Buitenland.

Kijk naar die Vrouwen. die in Bodegraven waren om Bloemen te Leggen, omdat Micha dat zei, Kijk naar Wouter, die samenwerkte met Mischa en Nu Vast Zit, kijk naar Joost, die eigenlijk ook niet vrij kan bewegen.

Nu zie ik weer berichten voorbij komen dat mensen Mischa vragen om zijn leiding omdat hij ze verteld had massaal Bodegraven te bezoeken (…). Micha maakt iedereen om zich heen kapot.

Mensen hoeven echt niet meer aan komen met :”ja maar Peter, Micha heeft het Zwaar , hij heeft Zo Veel Mee Gemaakt.” Dikke vinger , Drie Bier. Zo lust ik er ook nog wel een paar.

Micha Pussy Kat is ziek. Ziek in zijn hoofd en zou opgenomen moeten worden.

Zo ! Klaar. En nu weet iedereen hoe ik over dit enge mannetje denk. Ik heb mijn best gedaan normaal met deze man om te gaan, maar de grens is bij nu ook wel bereikt.

Kat helpt in zijn Eentje het hele Bodegraven Dossier naar de Kloten!

Denk daar eens goed over na. Iedereen is controlled opposition (….) Micha Pussy Kat (...)”

Iemand reageerde als volgt Hier op

Peter, ik begrijp dat je Gïirriteerd bent en het is Mooi om te zien dat je zo Gepassioneerd bent. Helaas speel je nu de Spelers exact in de kaart, wanneer je je emoties zo laat oplaaien enne dat is vast niet wat je wilt. Of wel? Zie jezelf als een batterij, zodra je in de lagere frequenties schiet = angst, woede, frustratie enz. dan voed jouw batterij juist degene die je niet wilt voeden. Probeer om neutraal te blijven en wat er ook gebeurt het spel niet meer mee re spelen!!! Dat is de enige uitweg en ik kan je uit ervaring vertellen dat het je leven een stuk leuker maakt!

Peter Bierhof schreef Daar op

Nee lieve Schat. Dat Neutraal Blijven is niet wie ik ben. Het is al lastig genoeg, deze tijd. Het laatste wat ik wil kwijtraken is wie ik ben. Ik ben Peter en ik heb een mening.

Als Reactie werd Daar Op Geschreven

Natuurlijk heb je een Mening en dat mag ook. Een Mening is iets anders dan met je Emoties de Demonische Krachten blijven voeden. Je raakt zo Leeg en Uitgeput en zij worden alleen maar Sterker. Maar ja, alleen als je weet hoe het Grotere Geheel werkt wat betreft Energie en Trilling Frequenties kun je dat doorzien. Tesla zei Niet voor Niets Als je het Universum wilt begrijpen denk dan in Energie, vVbratie en Frequentie.

Mja aan jou de Keuze, Zoek het eens op! Bijvoorbeeld.

Alles is Energie en alles heeft een Trilling

“Als je het Universum wilt begrijpen denk dan in energie, Vibratie en Frequentie. ”
Nicola Tesla

Alles wat je Ziet om je heen en Alles in jou heeft een Frequentie, alles heeft een Eigen Trilling.

Al die Frequenties hebben een Effect op jouw Lichaam, maar ook jouw eigen Trilling heeft Effect op Alles om Jou heen. Wanneer je Materie vereenvoudigt, dan blijkt het te bestaan uit Atomen. Maak je Atomen nog kleiner, dan ontdek je dat alle Materie voor 99,999999% bestaat uit Energie en 0,0000001% is dus maar Materie.

https://transition2health.nl/2020/11/12/alles-is-energie-en-alles-heeft-een-trilling/

Feeding Your Demons Online Program  | Een Kans voor Echte Blijvende Transformatie

Ideaal voor Therapeuten, Coaches en Begeleiders, die een Krachtige Techniek aan hun Professionele Gereedschapsriem willen toevoegen, en voor Individuen, die met hun eigen ‘Demonen‘ willen werken door Middel van Contemplatieve Oefening, biedt het een Jaar Durende Feeding Your Demons Online Certification Programma een zeer Effectieve Methode voor het Herkennen en Transformeren van de Diep Gewortelde Patronen, Triggers en Neurosen, die zo vaak de Kwaliteit en het Plezier van ons Leven ondermijnen.

Een Recent Onderzoek naar de Effecten van Feeding Your Demons (FYD) is Uitgevoerd bij Volwassenen die herstelden van Alcohol en of Drugsmisbruik en die verhoogde symptomen van angst en depressie vertoonden. Uit de studie bleek dat FYD Geassocieerd was met Significante Afname van Stress, Depressie en Intolerantie voor Onzekerheid, Gecombineerd met Significante Toename van Zelf Compassie en Tevredenheid met het Leven.

Wat betekent het om ‘Je Demonen te Voeden‘?

Voor het doel van deze Oefening verwijst een ‘Demon‘ naar de Ontwrichtende Aspecten van onze eigen Psyche, zoals Angst, Depressie, Woede, Verslaving of Ziekte. Demonen worden vaak Verbannen naar de Donkere Uithoeken van onze Geest en Etteren daar, terwijl we ze of wel Onderdrukken of ‘Vechten’. Deze Vijandige Relatie met onze Demonen is precies datgene dat onze Psyche polariseert. In onze Pogingen om onze ‘Schaduw‘ te overwinnen, raken we er meer mee Verstrikt en winnen onze Demonen aan Kracht.

Onze Demonen zijn, waar we Bang voor zijn“, zegt Lama Tsultrim Allione, de Grondlegger van deze Diep Gaande Praktijk, in haar Bestseller Feeding Your Demons: Ancient Wisdom for Resolving Inner Conflict (Little Brown Co, 2008).

“(…) door onze Demonen te voeden, maken we ze Niet Alleen Onschadelijk; door ze Aan te Pakken in plaats van er voor Weg te Lopen, koesteren we ook de Schaduw Delen van Onszelf, zodat de Energie. die in de Strijd Gevangen zit, verandert in een Positieve Beschermende Kracht.”

De Methode Feeding Your Demons (FYD) maakt Gebruik van Principes van de Tibetaans Boeddhistische Beoefening Chöd, zoals Oorspronkelijk Verwoord door de Elfde eeuwse Vrouwelijke Tibetaanse Leraar, Machig Labdrön. FYD is een Proces van Vijf Stappen, dat de Beoefenaar begeleidt om hun Demonen te transformeren in beschermende bondgenoten door Middel van een Reeks Verhelderende Vragen en Visualisaties.

https://www.taramandala.org/programs/feeding-your-demons/training-tracks-and-paths-for-certification/feeding-your-demons-online-program/

De Onderstaande Websites (Nederlands) geven ook Veel Inzicht in

Demonen, Agonten, Energie Parasieten, Energie Zuigers, Negatieve Entiteiten Et Cetera

https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

https://www.wanttoknow.nl/overige/archonten-aangenaam-bizar-fenomeen/

Demonische Krachten (foto Freedom for All)

Gepubliceerd door Dienie Kars

De Reden, dat ik (Dienie) dit heb Gepubliceerd over Micha Kat is, dat we Allemaal Meer Inzicht mogen krijgen in Wie Wij Zelf Zijn, Welke Rol wij Zelf Spelen, Welke Rol Andere Mensen In ons Leven Spelen, zoals Micha Kat Bij Voorbeeld.

Micha Kat kan een Trigger (Voorbeeld) zijn om Jou de Ogen te doen Openen in de Wereld, Waarin We Leven.

Lees ook het Onderstaande Artikel eens door?

Dan ben je Aardig op de Hoogte van de Wereld, waar we Momenteel in leven.

We leven eigenlijk in een Ware Slaven, Horror en Satanische Wereld.

Sommige Mensen beleven de Hel op Aarde!

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

Bart vam Well als Boer met Schapen (foto Freedom for All)

JORIS DEMMINK MISBRUIKTE KINDEREN SAMEN MET PRINS CLAUS IN DE KELDER VAN FRITS SALOMONSON

GETUIGE SLACHTOFFER LEGT GEDETAILLEERDE VERKLARING AF TEGEN KLOKKENLUIDERONLINE

WE ZIJN BEREID DE NAAM VAN DE GETUIGE TER KENNIS TE STELLEN VAN HET LANDELIJK PARKET

Hieronder volgt een Transcript van Aantekeningen Gemaakt door Micha Kat van een Interview gehouden op zondag 16 januari 2011 te Hellevoetsluis. De Identiteit van de Bron is bekend bij Boublog en kan worden onthuld aan het Landelijk Parket als het OM toezegt de Bron te respecteren in zijn Rechten.

De Bron heeft ook Schriftelijk Bewijs gegeven voor zijn Eminente Status in het Dossier Demmink door ons een Briefje te geven met Twee 06 Nummers van ‘Leen en Ben’, leden van de Rijksrecherche, die eind Jaren 90 betrokken waren bij het Rolodex Onderzoek. Tevens blijkt het Belang van de Bron uit het Feit, dat hij heeft Bewezen de Bron te zijn van een Explosief Artikel, dat op 7 december 2004 werd gepubliceerd op Kleintje Muurkrant over een Pedo Bar in de Amsterdamse Paardenstraat (de ‘Festival Bar’), waar mensen als Ed van Thijn, Paul de Leeuw en André van Duin Kinderen Verkrachtten. Kort na de Publicatie van Genoemd Stuk werd deze Bar gesloten. Hier vindt u de Tekst van dit Artikel. Hier onder de Explosieve Verklaring van deze Bron, zoals Opgetekend in de Agenda van Micha Kat.

Ik ben een Anonieme Getuige in het Rolodex Onderzoek (1998). In 1999 zou ik meedoen aan het Leidsch Cabaret Festival. Dat werd mij toen verboden door CID Kennemerland. Ik ben nu opgenomen in het Delta Ziekenhuis in Hellevoetsluit wegens Depressie. Ik zit aan de Medicatie. Mijn Behandelend Psychiater is Lionel Nurmohemmed.

In de tijd van het Rolodex Onderzoek sprak ik met de Rechercheurs Leen en Ben (geeft een Oud Briefje met de Tekst Leen & Ben, 06 – 53443401 (Leen), 06 – 53(3?)68191 (Ben) van CID Kennemerland. De Officier van Justitie in Charge was mevrouw Van Luijn. Ik ben in de Martelkamer geweest van Frits Salomonson op de Keizersgracht 497. Daar ben ik Misbruikt door Karel Maasdam. Deze is Veroordeeld met name op Basis van mijn Verklaringen. Ik heb ook verklaard tegen Arthur Tukkers en ‘Ducedo’, de Codenaam van Charles Geerts. Ook heb ik verklaard tegen ‘Duitse Willy’, een Ronselaar van Lothar Glandorf. Ik ging met Ger van Roon naar Worclaw in Polen. Ik was toen 15. Hij werkte op een Universiteit. Ik werd in een Auto met Privé Chauffeur naar zijn Appartement gereden in Amsterdam Noord. Daar heb ik ook Joris Demmink ontmoet. In dat Appartement ben ik misbruikt. In heb Demmink ook Ontmoet in de Amstel Club in de Paardenstraat. Ik schreef daarover een Stuk op stelling.nl [Kleintje Muurkrant]. Ed van Thijn, Paul de Leeuw en Andre van Duin kwamen daar ook. Kort daarna is die Tent Gesloten. Je kunt het gerust de ‘Nederlandse Pinokkio Bar’ noemen.

Een andere Bar van Belang is de Festival Bar, ook wel de Cupido Bar genoemd. Ger van Roon kwam daar ook. Dus ik heb Demmink op twee Plaatsen ontmoet: bij van Roon thuis en in die Amstel Club. Waarschijnlijk ook nog in de Club op de Insulindeweg 106. Hoe ik weet, dat het om Joris Demmink gaat? Gewoon het Brilletje, het is een Viezerik. Hij wilde Vieze, Extreme Dingen in Bed. Men sprak hem aan met Joris. Marc Dutroux heb ik Twee Keer ontmoet. Hij kwam langs op de Insulindeweg [dit is ondermeer Bevestigd in Publikaties in Die Welt, hier na te lezen]. Ik heb nu Drie Dochters van 7, 4 en 2 Jaar. Het Kindermisbruik door het Pedo Netwerk moet stoppen.

Ik zat vanaf mijn 14e Jaar in het Circuit. In het Pretpark De Eemhof werden Films gemaakt. Daar huurden ze dan Twee Appartementen. Ik ben op mijn 14e Weg Gelopen van Huis. Mijn vader was een Alcoholist. In Amsterdam ben ik Opgepikt door Arthur Tukkers ,die werkte voor Ducedo. Ik ben naar zijn Huis gebracht op de Oude Schans 53. Daar kreeg ik Drugs en Pillen. Na korte tijd moest ik met Maasdam mee naar de Festival Bar. Ik herhaal hier, dat Joris Demmink mij heeft misbruikt in Amsterdam Noord bij Ger van Roon thuis.

In 2000 heb ik Uitgebreid Verklaard aan de NOS, aan Lex Runderkamp en Robert Bas. De NOS heeft mijn Verklaringen in een Kluis. Ik ben ook naar de Kelder gebracht van Frits Salomonson en daar misbruikt. Daar heb ik Prins Claus ook Gezien. Ik heb daar ook Mensen gezien, die later spoorloos zijn verdwenen.

Demmink had vooral Anale Seks met Jonge Jongens. Het is een Machtswellusteling. Hij is Secretaris Generaal geworden, omdat hij Belastend Materiaal heeft over Claus, dat is Opgenomen bij Salomonson. Ik ben bereid dit voor de Camera te verklaren. Mijn Advocaat is M de Witte, maar hij heeft Niets voor mij Gedaan. Hij zou diverse Aanklachten indienen, ook tegen Demmink. Ook voor het Lekken van Opsporings Informatie. Robert Bas van de NOS heeft me gekoppeld aan De Witte. Over de NOS wil ik nog een ding zeggen: Hans Laroes is ook Chantabel.

Ik werd in een Zwarte Auto naar het Huis gereden van Salomonson. Daar was Veel Marmer. Een hele Grote Woonkamer. Rechts naar Beneden ging een Trap naar het Sous Terrain. Daar hingen Mutsen van Leer, Zwepen, Dildo’s en Kettingen, Van Alles. Ik ben daar +Een Keer Geweest. Ik heb Prins Claus daar gezien. Ik was Onder Invloed van Middelen en ben daar Gepenetreerd. Demmink heeft Contacten met Buitenlandse Veiligheidsdiensten. Hij heeft deze het Materiaal van Claus Toegespeeld.

Mijn Vizier staat op Scherp. Ik heb Goede Dekking, want mijn Vriendin is Surinaamse en heeft Hechte Banden met Desi Boutserse. Toen ik 18 werd ben ik met mijn Eerste Vriendin gevlucht naar Tiel. Eerder was ik ook Al Gevlucht, naar Posterholt. Daar zat ik een tijd bij een Boeren Gezin.

Tot zover de Verklaring van Bart van Well in 2011 tegen Micha Kat. Natuurlijk zijn er Mensen, die dit niet willen geloven. Het is ook Te Erg om Waar te zijn! Maar deze Verklaring is Beslist Niet Ontsproten aan de Fantasie van een Dolle Kat. Het lijkt me, dat dit wellicht het Ware Verhaal is achter de Bart van Well Verhoren. Toen het Juridische  Theater ten einde was, leek het doek te vallen voor Bart van Well. Zijn Enige Podium is Nu YouTube, waar Filmpjes van hem op staan. Uit deze Filmpjes heb ik een keuze gemaakt. Dat wil niet zeggen dat ik het in Alle Opzichten Eens ben met Bart van Well, maar ik vind het wel belangrijk dat zijn Stem gehoord wordt.

Zaak Bart van Well

Alles is met elkaar Verbonden, Connect The Dots schrijf ik vaak, dus daarom nu ook even over Bart van Well.

Micha Kat had als Onderzoeksjournalist een interview met Bart van Well. Laatstgenoemde spande een Rechtszaak aan tegen de Staat der Nederlanden wegens het Dogen van Seksueel Misbruik van Minderjarigen in de Jaren 80 en 90.

Onderstaande over Micha Kat en Bart van Well

Micha Kat mag van sommige Mensen binnen de Alternatieve Media Niet Meer Genoemd worden. Toch heeft Micha in de Loop der Jaren Veel Open Gebroken. Al moet men hem soms met een Flinke Korrel Zout nemen. Gisteren stuitte ik op een Oud aAtikel van Micha uit 2011.

Het is een Getuigenis van Bart van Well, die ooit als Jongen van 14 belandde in het Pedo Circuit. We kennen Bart Nu Allemaal, dankzij de Bart van Well Verhoren, maar tijdens deze Juridische Vertoning liet Niemand het Achterste van zijn Tong zien. Toch brachten die Verhoren wel wat op! Daarvoor mijn Dank, Bart! Het Artikel van Micha uit 2011 plaatste ik Integraal Hier Boven we beginnen met een Filmpje van We Are Change uit 2016.

Boublog, 4 juni 2016

https://www.boublog.nl/2017/09/10/seksueel-geweld-en-bart-van-well/

De Video met Bart van Well versus De Staat der Nederlanden duurt Negen Minuten

Gepubliceerd op5 jun. 2016

WeAreChange.NL sprak de Man, die de Zogenaamde Pedo Verhoren heeft Aangevraagd. Wat is zijn Motivatie om deze Rechtzaak tegen deStaat der Nederlanden Aan te Spannen? Hoe was het voor hem om Na Al die JarenFace to Face‘ te komen met Joris Demmink? Een Persoonlijk Interview met Bart van Well.

Wil je ons Helpen om Onafhankelijke Media te blijven Maken?
Deel Mee, Like, wordt Abonnee!
https://wearechange.nl

Reacties
https://youtu.be/lYB8KxJVsw4

Schoon Schip Maken

Ook Bart van Well mag Schoon Schip gaan maken met Zichzelf en zijn Omgeving.

Bart was Geen 14 Jaar, maar 16 Jaar toen Bart het Circuit in ging in Amsterdam…

Ik ben Er Achter gekomen, doordat ik Contact kreeg met de Vader van Bart..

Micha Kat wilde Hier Nooit Over Spreken met mij over de Zaak van Bart, nu weet ik Waarom.

Nu weet ik ook Waarom Bart van Well Deze Zaak Nooit heeft kunnen Winnen.

De Waarheid komt Altijd Boven, Eerlijkheid duurt het Langst..

Dit geldt voor en Iedereen!

Nu weet ik ook Waarom Bart van Well deze Zaak Nooit heeft kunnen Winnen.

De Waarheid komt Altijd Boven, Eerlijkheid duurt het Langst.

Dit geldt voor Alles en Iedereen.