Dick Berts – WEER WORDT GIDEON VAN MEIJEREN BELET OM ZIJN CONTROLERENDE TAAK ALS KAMERLID UIT TE VOEREN

Paul van Meenen (D66) ontneemt Gideon van Meijeren het Woord (foto Twitter)

WEER WORDT GIDEON VAN MEIJEREN BELET OM ZIJN CONTROLERENDE TAAK ALS KAMERLID UIT TE VOEREN.

De Tweede Kamer wil ,dat er een Onafhankelijke Onderzoekscommissie komt naar Mogelijk Satanisch Kindermisbruik in Nederland. Eén van de Namen, die daarbij – Terecht of Onterecht – al jaren lang rond zingt, is die van de Voormalige Secretaris Generaal van het Ministerie van Justitie Joris Demmink. Wie gaat de Onderzoekscommissie Nu op Poten Zetten? Het Ministerie van Demmink. Misbruik Slachtoffers Protesteren daar Terecht tegen. Als Gideon van Meijeren ze een Stem wil geven, wordt Hem Andermaal het Woord Ontnomen in de Kamer. Om een Flut Reden. Je zou In het Parlement Niet over Ambtenaren Mogen Spreken.

Als de Politie met Gillende Sirene de Achtervolging van Kinderverkrachters zou in zetten, dan sprong Commissievoorzitter  Paul van Meenen op de Weg Om Ze Af te Stoppen. Luid Gillend. “Jullie hebben je Gevaren Driehoek Niet bij Je!!!“. Of een andere Flut Regel, waarvan het Natuurlijk Volstrekt Buitenproportioneel is om die Onder de Gegeven Omstandigheden te Handhaven. Het Bij Je Hebben van een Gevaren Driehoek is in Nederland overigens Niet Verplicht.

Volgens Artikel 71 van de Grondwet zijn Kamerleden Bovendien Onschendbaar bij de Uitingen, die ze In het Parlement Doen. De Grondwet heeft Nadrukkelijk de Bedoeling om Kamerleden een Extreme Uitingsvrijheid te geven, zodat ze (Vermeende) Misstanden Goed Kunnen Bestrijden. Het Keer op Keer Monddood Maken van Gideon van Meijeren in de Tweede Kamer is het Zoveelste Bewijs, dat Onze Parlementaire Democratie zijn Ondergang Tegemoet Gaat!

Artikel 71 Grondwet

De Leden van de Staten Generaal, de Ministers, de Staatssecretarissen en Andere Personen, die Deelnemen aan de Beraadslaging, kunnen Niet in Rechte worden Vervolgd of Aangesproken voor Hetgeen zij in de Vergaderingen van de Staten Generaal of van Commissies Daaruit hebben Gezegd of aan deze Schriftelijk hebben Overgelegd.

 

Twitter Bericht Neset Temirci aan Gideon van Meijeren, 13 september 2021 (1) (foto Volk Word Wakker)

Twitter Bericht Neset Temirci aan Gideon van Meijeren, 13 september 2021 (2) (foto Volk Word Wakker)
Neset Temirci houdt zijn Gelofte aan de Tweede Kamer vanwege het Satanisch Misbruik (video Telegram)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dick+Berts
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gideon+van+Meijeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paul+van+Meenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Neset+Temerci
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Ritueel+Misbruik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grondwet

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image