DHA – Opgepakt voor vernieling sportschool Willemsoord + HC – Man aangehouden + Delano Weltevreden – Architect stadhuis februari bekend + Horecaverbod beledigt Marechaussee

Opgepakt voor vernieling bij sportschool op Willemsoord

Den Helder – De politie van Den Helder heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.30 uur, een man aangehouden op Willemsoord ter zake vernieling.

De man had eerder voor problemen gezorgd binnen een horecagelegenheid. Tevens was hij duidelijk onder invloed van drank en drugs. Door de beveiliging en politie werd de man gesommeerd om weg te gaan en het terrein te verlaten.

Terwijl de man wegliep vond hij het nodig om een raam in te slaan bij een sportschool. Na een achtervolging te voet is de man aangehouden. Hij had behoorlijke verwondingen aan zijn hand opgelopen door de vernieling. Nadat hij is behandeld bij de huisartsenpost is hij voor nader onderzoek en ontnuchtering ingesloten.

Den Helder Actueel, 7 december 2019

Reacties

RB
7 december 2019 At 18:15
Helemaal top die horeca op Willemsoord.
Ze zouden alles behalve de toegangsweg richting horeca moeten omheinen met bouwhekken ieder weekend.

Lady bug
7 december 2019 At 18:36
Al die overlast bewijst, dat er niet nóg meer horeca naar Willemsoord moet. Bovendien denk ik, dat bouwhekken de geluidsoverlast elk weekend niet vermindert. Schreeuwen, brullen, ruzies vlak onder je raam, ’s nachts om 04.00 uur, komt met regelmaat voor.

RB
7 december 2019 At 18:58
Nee, dat zal niet verminderen met hekken op Willemsoord helaas, wel de vernielingen aldaar.

Dirk
7 december 2019 At 18:56
Ja, en als er weer een aanrijding op de weg heeft plaatsgevonden, dan zou de autofabriek van het desbetreffende merk hun deuren moeten sluiten.

frdrk
8 december 2019 At 08:29
Nee Dirk , dat ligt aan de weg. Die moet op gebroken worden. Het ligt nooit aan Willemsoord.

Joop
7 december 2019 At 19:51
Maak er nog even een bajes van met de hekken er omheen.

frdrk
9 december 2019 At 13:56
Vroeger, in de Zwiebertjes en Bromsnorren tijd, zat er toch een bajes onder het gemeentehuis? Gaan ze dat hier herhalen?

RB
9 december 2019 At 18:29
Dat hebben de huidige stappers duidelijk nodig.
Er gaat geen weekend voorbij zonder dat Willemsoord half aan puin ligt.

frdrk
8 december 2019 At 08:27
Al die ellende hadden wij als bewoners van de binnenstad ook. Maar toen wij daar over berichtte, waren we azijnzeikers. Net als de ellende met de coffeeshops, die worden en werden altijd gebagatelliseerd, als dat valt wel mee en een gebruiker is een tevreden mens en veroorzaakt geen rotzooi. Wel gek dan, dat niemand een shop in zijn buurt wil hebben. Zelfs de gemeente wil ze niet op Willemsoord, zo “weinig” overlast geven die shops.

https://denhelderactueel.nl/2019/12/opgepakt-voor-vernieling-bij-sportschool-op-willemsoord/

Man op Willemsoord Den Helder aangehouden voor vernieling

Den Helder – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden op Willemsoord.

De man was onder invloed van drank en drugs en had een raam ingeslagen van een sportschool. Hij had eerder voor problemen gezorgd binnen een horecagelegenheid.

Door de beveiliging en politie werd de man gesommeerd om weg te gaan en het terrein te verlaten. Terwijl de man wegliep, vond hij het nodig om een raam in te slaan bij een sportschool. Na een achtervolging te voet is de man door ons aangehouden. Hij had behoorlijke verwondingen aan zijn hand opgelopen door de vernieling. Nadat hij is behandeld bij de huisartsenpost is hij voor nader onderzoek en ontnuchtering ingesloten.

Helderse Courant, 7 december 2019, 18:02|

Reacties

Eb Vloedsma
Aanpakken die junkies!

Ruud Van de Kerkhof
Volgens de politie gebeurt er toch nooit wat.

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191207_22419836/man-op-willemsoord-den-helder-aangehouden-voor-vernieling

Architect stadhuis Den Helder op Willemsoord wordt medio februari bekend

Den Helder – In de eerste helft van februari wordt bekend welk architectenbureau zich mag buigen over het plan voor het stadhuis van Den Helder op Willemsoord.

Dat heeft ontwikkelbureau Zeestad de gemeente gemeld. Zeestad ging begin januari nog uit van een vertraging van twee maanden, gerekend vanaf eind januari.

Die vertraging kwam door een fout, die Zeestad had gemaakt in de selectie van architecten.

Die fout kon worden hersteld door het bureau, dat als zesde was geëindigd alsnog toe te voegen aan de selectie. Dat bureau heeft echter bedankt voor de eer.

Op Willemsoord moeten twee panden worden verbouwd tot stadhuis.

Helderse Courant, 17 januari 2020, 12:16

Reacties

Henk Den Helder
De bekende… Deze woorden kosten extra geld.

Roy ML
Wat een vreemde locatie voor stadhuis, hier zit echt niemand op te wachten. En deze oude gebouwen verbouwen zal wel een zelfde debacle worden als de Kampanje.

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200117_88804302/architect-stadhuis-den-helder-op-willemsoord-wordt-medio-februari-bekend

Man met horecaverbod beledigt leden Marechaussee

Den Helder – Een man, die een horecaontzegging had, heeft zich op Willemsoord misdragen tegenover leden van de Marechaussee.

Beveiligers, die wisten, dat de man een horecaontzegging had, hadden de man aangehouden. De leden van de Marechaussee, die de man van de beveiligers overnamen, zijn door hem beledigd. Veel omstanders hebben volgens de politie filmpjes gemaakt van het incident. De politie vraagt hen te bellen naar 08008844.

Helderse Courant, 19 januari 2019, 17:26

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200119_31524372/man-met-horecaverbod-beledigt-leden-marechaussee

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willemsoord
https://robscholtemuseum.nl/?s=sportschool+Willemsoord
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zeestad
https://robscholtemuseum.nl/?s=stadhuis+Willemsoord
https://robscholtemuseum.nl/?s=architect+stadhuis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marechaussee

1 Comment

  1. Wat voor nut heeft het nog in deze stad om als burger op democratische wijze iets te bereiken, terwijl de dictator Zeestad de gehele coalitie in zijn zak heeft?

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.