Dennis Jansen, Mark den Blanken & Victor Schildkamp – Ellen ten Damme beschuldigt Ali B van Seksueel Ontoelaatbaar Gedrag + Ellen ten Damme – ‘Dit Is Wie Ik Moest Zijn’ + The Passion (2016)

Ellen ten Damme & Ali B (foto AD)

Ellen te Damme met Dit is Wie Ik Moest Zijn Featuring Ali B (foto hollywoodhuizen.nl)

Ellen ten Damme (foto Pinterest)

Ellen ten Damme (foto welt.de)

Ellen ten Damme (foto Pinterest)

Ellen ten Damme (foto 照片图像| Celebrity Gossip, News, Pop, Music, Movies, TV)

Ellen ten Damme – Durf Jij? (foto antwerpen.bibliotheek.be)

Ellen ten Damme & DJ 100%Isis op Bevrijding Festival (foto photoblog.jjfotografie.nl)

Ellen ten Damme (foto (foto photoblog.jjfotografie.nl)

Ellen ten Damme (foto photoblog.jjfotografie.nl)

Ellen ten Damme (foto photoblog.jjfotografie.nl)

Ellen ten Damme (fotophotoblog.jjfotografie.nl)

Ellen ten Damme (foto Jos Joosten | Zoom.nl)

Ellen ten damme (foto ticketmaster.nl)

Ellen ten Damme en Katja Schuurman  bij Premiere No Trains No Planes Rotterdam (foto edwinjanssen.photoshelter.com)

Katja Schuurman en Ellen ten Damme Tongzoen (foto npo3fm.nl)

Ellen ten Damme (foto Alamy)

Ellen ten Damme (foto Alamy)

Ellen ten Damme – T Rode Licht (foto soundcloud.com)

Ellen ten Damme (foto hazazah.nl)

Ellen ten Damme – Kill Your Darlings (foto wehkamp.nl)

Ellen ten Damme (foto bild.be)

Ellen ten Damme (foto 3voor12.vpro.nl)

Ellen ten Damme als Nina Hagen (foto .propriacures.nl)

Ellen ten Damme (foto solomonwinter.com)

Ellen ten Damme (foto solomonwinter.com)

Ellen ten Damme (foto chinese.fansshare.com)

Ellen ten Damme (foto welt.de)

Ellen ten Damme (foto ordredesavocats.sn)

Ellen ten Damme foto hotzxgirl.com)

Ellen ten Damme (foto 9Gag)

Ellen ten Damme (foto 3voor12 – VPRO)

Ellen ten Damme (foto flickriver.com)

Ook Ellen ten Damme beschuldigt Ali B van Seksueel Ontoelaatbaar Gedrag

In Navolging van Deelnemers aan The Voice beschuldigt nu ook Ellen ten Damme Coach Rapper Ali B van Seksueel Grens Overschrijdend Gedrag. De 54 Jarige Zangeres heeft daar Recent een Verklaring over Af Gelegd bij de Politie.

Het zou gaan om een Incident van Acht Jaar Terug in Marokko rond de Opnames van Ali B en de Muziekkaravaan, het Programma van AVROTROS, Waar aan zij Deel Nam. Ali B nam Haar mee naar Meknes om Inspiratie op te doen voor een Nummer. Die Samenwerking mondde uit in de Song Dit is Wie ik Moest Zijn.

Ali B ligt al Langer onder Vuur. In het Online Programma Boos van Tim Hofman beschuldigden Meerdere Vrouwen hem van Seksueel Grens Overschrijdend Bedrag. Er liggen Twee Aangiftes, waarvan Één buiten The Voice om. De Rapper Ontkent.

In de Televisie Uitzending De Geknipte Gast van BNNVARA vertelde Zangeres Ten Damme vrijdagavond over haar Ervaringen, overigens zonder de Naam van Ali B te noemen. Interviewer Özcan Akyol stelde, dat er, Zeker door het The Voice Schandaal, een Maatschappelijke Urgentie is ontstaan om Verhalen over en van Slachtoffers naar Buiten te brengen. Akyol vroeg, of Ten Damme die Noodzaak ook niet voelt om haar Verhaal te Delen. Daarop zei de Zangeres ,,Ik weet Nu Eigenlijk Niet Wat ik Moet Zeggen, maar ik ga Dat Waarschijnlijk Wel Doen, Ja. Om die Vrouwen van The Voice te Steunen.”

Het gaat over Ali B. “Ik vind Hem Echt een Lul. Hij spoort Echt voor Geen Meter en daar heb ik dus ook een Verhaal over.”

Daarna bevestigde ze, dat zij een ‘Soort Gelijke Ervaring heeft gehad’ als de Vrouwen van The Voice, waarop Akyol de Link legt met Coaches van het Televisie Programma. Ten Damme stelde ‘Het Niet Sjiek te vinden om Mensen Aan de Schandpaal te Nagelen’, maar dat zij Ali B bedoelde, werd Vorige Maand Duidelijk in de Podcast Aan de Keukentafel van Drummer Sietse Huisman. Huisman en Ten Damme kennen elkaar al Jaren en spraken Onder Meer over het Voice Schandaal, waarbij hij aan haar vroeg,‘Of zij Ook Wel Eens Zo Iets Beleefd heeft’. ,,Ik weet er Alles van”, antwoordde zij toen. ,,Er is een Verhaal van mij, dat Helemaal Geen Geheim was en dat ik Destijds ook heb verteld in Mijn Omgeving. Dat gaat over Ali B. Ik vind hem Echt een Lul. Hij spoort Echt voor Geen Meter en daar heb ik dus ook een Verhaal over.”

Ten Damme vertelde, dat er Iets Gebeurd is in Marokko, maar laat Details Achterwege. Ze bekende DestijdsWel in de War te zijn’. ,,Ik ben Weken Bezig Geweest met ‘Wat zal ik Er mee doen?’ Ik was Kwaad, als Iemand Vlak Daarna doet Alsof Zijn Neus Bloedt, alsof het Heel Normaal is. Jij bent In de War en Vraagt je af ‘Wat moet ik Hier mee?’ Hij doet, alsof er Niets aan de Hand is. Hangt de Popie Jopie uit. Ik dacht ‘wat ben jij een () .’ Je hebt Totaal Niet in de Gaten, waar je Mee Bezig bent. Ik heb Er ook Wel Iets van gezegd.”

Ze heeft er Nu een Verklaring over afgelegd bij de Politie. ,,Om die Mensen te steunen, die al hun Verhaal hebben gedaan. Ik zelf heb er helemaal Niks aan om dat te doen. Maar in het Kader van het Algemeen Belang, denk ik wel, dat ik Iets moet doen.”

Op diverse Sites, zoals ook Spotify, wordt Ali B als Gesprek Onderwerp tijdens de Podcast aangekondigd, maar het Fragment, waarin Ten Damme de Onthulling over Ali B doet en zijn Naam zegt, is er Inmiddels Uitgeknipt. Deze Site heeft de Oorspronkelijke Podcast in Bezit.

Daarin werden eerst ook Jeroen Rietbergen (Band Leider van The Voice) en Marco Borsato (Ex Coach) Besproken. Tegen Deze Twee zijn Aangiftes gedaan van Ontoelaatbaar Gedrag rond The Voice. Ten Damme heeft Geen Vervelende Ervaringen met Deze Twee. In de Podcast van Huisman zegt ze ,,Ik heb Nog op het Huwelijk van John de Mol Gespeeld in Parijs. In Opdracht van Linda de Mol en ik moest Per Se met Jeroen Rietbergen Spelen. Ik dacht nog Hoezo? Ik heb mijn Eigen Pianist! Kan dat Niet? Nee, dat kon Niet. Ik had Echt het Idee. dat hij [ Rietbergen ] zich Goed voor de Familie moest Presenteren.

,,Ik ken Marco ook, maar Niet Heel Goed, hoor. Die zie ik Eerder als Iemand. die Heel Snel Iemand een Hug geeft. Ik heb alleen maar mijn Ervaring met Ali B, en die was Niet Leuk. Hij is Echt Een Beetje Door Geslagen.”

Daarop stelde Huisman “Dus die Rook, die Daar Omhoog Dwarrelde, daar zat Echt een Vuurtje onder?” Ten Damme ,,Ik kan Het weten. Hier laat ik Het bij, want als je Hier Iets aan wilt doen is de Enige Weg de Rechtbank en Niet via Media.”

Ellen ten Damme in De Geknipte Gast.

Ellen ten Damme in De Geknipte Gast. (foto BNNVara)

In De Geknipte Gast legde Ten Damme uit Waarom het zo Lastig kan zijn om (Gerechtelijke) Stappen te zetten. ,,In Algemene Zin denk je ‘Oh, dat gaat Heel Lang duren, Officieel Gedoe, Rechtszaken, Toestanden, kost Geld, Allemaal Gezeik. Daar moet je maar Zin in hebben. Dat Hele Gedoe, is Het me Dat Waard? Zeden Delicten kunnen Moeilijk worden Bewezen. Omdat het Meestal tussen Twee Mensen Gebeurt Waar Niemand Bij Is. Het is Zijn Woord tegen het Jouwe. Als ik aan mezelf denk, als Ietwat Bekende Persoon, is het Helemaal Vervelend. Iedereen weet je te vinden. Weet waar je uithangt. Je bent Heel Kwetsbaar. Je moet Er Behoorlijk Wat voor Over Hebben om Iets aan de Grote Klok te hangen.”

Toch neemt ze die Stap. ,,Er is Nu een Momentum om dat Fenomeen van Mannen, die denken, dat ze Maar Alles kunnen Maken door Status of geld of wat dan ook, een halt toe te roepen.”

Reacties

Manager Jeroen Blokker van Ellen ten Damme wil Geen Commentaar geven op dit Verhaal. Vanuit de Kant van Ali B wil (Voor Als Nog) Niemand Reageren.

AVROTROS laat in een Reactie weten ‘We zijn Enorm Geschrokken van het Verhaal van Ellen ten Damme over haar Ervaring van Grens Overschrijdend Gedrag in 2014. We vinden het Verschrikkelijk als Dit Inderdaad heeft Plaats Gevonden tijdens de Opnames van Ali B en de Muziekkaravaan. In Overleg met Ellen ten Damme zullen we Actie Ondernemen.’

Lees Ook

Slachtoffers The Voice: ‘Kabinet, kom met onafhankelijk onderzoek’

Slachtoffers The VoiceKabinet, Kom met Onafhankelijk Onderzoek

Kan Johnny het in zijn show nog wel over huiselijk geweld hebben?

Kan Johnny het in Zijn Show Nog Wel over Huiselijk Geweld hebben?

Het is zeer de vraag of er genoeg bewijs is tegen Ali B, Marco B en het andere B-garnituur

Het is Zeer de Vraag, of er Genoeg Bewijs is tegen Ali B, Marco B en het Andere B Garnituur

Slachtoffers The Voice nemen producent ITV niet serieus: ‘Ze wisten van wangedrag’

Slachtoffers The Voice nemen Producent ITV Niet Serieus: ‘Ze wisten van Wangedrag

Pics Sturen

Marc Overmars en The Voice Band Leider Jeroen Rietbergen zouden Allebei Foto S van hun Geslacht Deel hebben verstuurd. O te wel Dick Pics. Maar waarom sturen Mannen Ongevraagd dit Soort Foto S?

AD, 22 april 22, 21:25, Laatste Update 23 april 2022,08:45

https://www.ad.nl/show/ook-ellen-ten-damme-beschuldigt-ali-b-van-seksueel-ontoelaatbaar-gedrag~aeff3a47/

Dit Is Wie Ik Moest ZijnFeaturing Ali B

Ellen ten Damme & Ali B in Ali B en de Muziekkaravaan (2014) (foto televizier.nl)

Gepubliceerd 21 sep. 2014

SPEC.

Download http://bit.ly/1p2kjHc

In de Laatste Aflevering van ‘Ali B en de Muziekkaravaan‘ ontving Ali B Zangeres en Performer Ellen ten Damme. In de Koningsstad Meknes deden zij Inspiratie op voor het Nummer ‘Dit is Wie Ik Moest Zijn‘.

CREDITS
Muziek R van Tuil, E ten Damme
Tekst A Bouali, E ten Damme

#ABMK

Reacties
https://youtu.be/fUzCcgh59Aw

Ellen ten Damme – The Passion in Amersfoort (2016)

Gepubliceerd 24 mrt. 2016