Delano Weltevreden – ‘Uitspraak in huurgeschil over postkantoor rond zomer’ + ‘Uitspraak in zaak Scholte rond zomer’

‘Uitspraak in huurgeschil over postkantoor rond zomer’

Helderse Courant, 2 oktober 2018

Helderse Courant, 2 oktober 2018

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo

‘Uitspraak in zaak Scholte rond zomer’

Schager Courant, 2 oktober 2018

Schager Courant, 2 oktober 2018

https://www.noordhollandsdagblad.nl/schagen-eo

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+Schuiling

3 Comments

 1. Ja en dan nog het hoger beroep en de cassatie van Schuiling….

  Miljoenen en miljoenen gaat ons dit kosten.

  Het nieuwe gemeentelijke zwembad wordt een opblaasbadje van de Lidl. En als Schuiling die koopt is het badje nog lek ook….

 2. De gemeente Den Helder wordt bang. Het Noordhollands Dagblad (Schuilingbode) meldt vandaag, dat Scholte van de gemeente Den Helder ineens zijn inboedel mag komen ophalen, zonder dat hij 60.000 euro aan opslagkosten hoeft te betalen.

  Verantwoordelijk wethouder Michiel Wouters: ,,Met deze geste doen we een poging om de situatie te de-escaleren. We proberen op een normale manier met elkaar om te gaan.’’

  EEN GESTE??? Normaal met elkaar omgaan?? Waar haalt Wouters de gore moed vandaan om dit opnieuw zwaar criminele gedrag van de gemeente zo te noemen?? Eerst pleur je een vent zonder benen met zijn complete gezin illegaal de straat op (Scholte had met toestemming van de gemeente ook een woonhuis in het oude postkantoor)en neem je al zijn spullen in beslag en dan roep je tegen degene die je dakloos hebt gemaakt; kom je uitgebreide inboedel maar ophalen. Zet die inboedel maar naast je op straat in de regen…..

  De gemeente kan dit aanbod pas op een fatsoenlijke wijze doen, als Rob Scholte weer de sleutel van het museum terug heeft gekregen en had op zijn minst de komende rechtszaak daarover moeten afwachten.

  Ik heb Michiel Wouters beslist niet als een rat leren kennen, maar ook hij begaat nu rattenstreken. Kennelijk ook totaal onder de plak van Koen Schuiling. DOODENG!!

 3. P.F.M Schreuder 3 oktober 2018 op 16:40

  Eindelijk gerechtigheid voor het gezin Scholte, hopelijk een spoedige hereniging met jullie zaak en huis, zodat jullie weer rustig zaken kunnen doen en dat het jullie voor de wind gaat na al die trubbel. Groetjes Pierre.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.