Delano Weltevreden – Stadspartij vindt ook huidige coalitiepartners instabiel

DEN HELDER – De Stadspartij vindt de huidige coalitie instabiel en bevestigt officieel eerdere berichten door deze krant dat gesprekken gevoerd gaan worden met andere partijen voor het formeren van een nieuw samenwerkingsverband.

De huidige coalitie is volgens de Stadspartij niet werkbaar voor de toekomst en de samenwerking wordt per direct gestopt.

In een persbericht meldt vice-fractievoorzitter Nico van Delft namens de Stadspartij dat ‘niet alleen binnen de oorspronkelijke fractie’ maar ook binnen de huidige coalitie met ChristenUnie, Fractie Vermooten, GroenLinks, Vrije Socialisten en Behoorlijk Bestuur over essentiële zaken meningsverschillen worden geëtaleerd.

Op basis van het verkiezingsprogramma worden nieuwe samenwerkingsmogelijkheden onderzocht.

NHD, 3-9-2015, 14:33 (Update 3-9-2015, 15:12)

Reacties:

Henk van Kuijk · Leraar banjo, gitaar, bouzouki en zang bij Muziekleraar
Van meet af aan was duidelijk dat de Stadspartij uit twee vleugels bestond: een standvastige recht-door-zee vleugel die conclusies wilde trekken uit de vorige vier jaar. En een weifelende, zwalkende vleugel die niet durfde door te pakken. Voorbeelden genoeg. Immers, de weifelende vleugel o.l.v. dhr Reenders ging allereerst proberen met de verliezende partijen een coalitie te maken. Pas na veel protest en druk ging ze overstag en vormde de huidige coalitie. Die nu dus – humor wel – onstabiel geacht wordt door de Stadpartij 06.
Trouwens, het is toch niet moeilijk te raden van wie dhr Reenders zijn idee om de boel op te blazen had? Volg het recente nieuws….

Ruud Van de Kerkhof · Geen
Weet je wat nou zo mooi is dat P Reenders verantwoordelijk is voor deze instabiliteit .
Weet je wat nou zo mooi is dat P Reenders verantwoordelijk is voor deze puinhoop .
Weet je wat nou zo mooi is dat P Reenders verantwoordelijk is dat de stadspartij gehalveerd is .
Weet je wat nou zo mooi is dat P Reenders verantwoordelijk is voor het belazeren van de kiezers . enz

Kees Jan van Velsen
Alle boze leden van de stadspartij moeten wachten met opzeggen van hun lidmaatschap tot na de ledenvergadering! En dan Reenders en zijn matrozen regelrecht het Marsdiep in sturen!

Hoe respectloos ben je als je een sms stuurt om de coalitie te laten vallen. De breuk van de stadspartij is alleen gedaan om de schuld in iemand anders zijn/haar schoenen te schuiven. Reenders heeft de gehele zomer besteed aan de val van deze coalitie.

Communiceren kan Reenders in ieder geval niet. Er zou toch geen enkele partij meer met deze partij willen samenwerken? Als hij straks met VVD, D66 en CDA in een coalitie zit laat hij deze rustig vallen via een twitterberichtje.

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/denhelder/article27492347.ece/Stadspartij-vindt-ook-huidige-coalitiepartners-instabiel?lref=SL_1