Delano Weltevreden – Stadspartij Den Helder zet ook Paul Koopman en Marcel de Knijf uit fractie

DEN HELDER – De schoonmaak binnen de fractie van de Stadspartij gaat onverdroten voort. Fractievoorzitter Peter Reenders heeft nu ook Paul Koopman en Marcel de Knijf uit de fractie gezet.

Reenders heeft Koopman en De Knijf namens de fractie laten weten dat zij met onmiddellijke ingang uit de fractie zijn gezet, omdat het schort aan een goede samenwerking.

Koopman en De Knijf hebben de afgelopen week forse kritiek geuit op Reenders, nadat die Carlo Assorgia, Daniëlle Pater en Joke Vorstman uit de fractie had gezet.

NHD, 31-8-2015, 15:44 (Update 31-8-2015, 16:12)

Reacties:|

Henk van Kuijk · Leraar banjo, gitaar, bouzouki en zang bij Muziekleraar
Nogmaals, over uit de partij zetten gaat de ledenvergadering en het bestuur. Stemmen die in met een voorstel van zes tegen vijf, dan is er een besluit. Zo niet, dan blijven ze (als ze willen). Als je de regels van de partijdemocratie niet beheerst, moet je aan het grotere knikkerspel niet beginnen.

Monique Kohn · Den Helder
Hij zet ze dan ook niet uit de partij maar uit de fractie

Henk van Kuijk · Leraar banjo, gitaar, bouzouki en zang bij Muziekleraar
Monique Kohn Dat is waar, Monique. Maar ook daar gaan de leden en het bestuur over. En in de pers staat: zij gaan “vertrekken”.

Monique Kohn · Den Helder
Henk van Kuijk .. welke pers is dat? Op DHA lees ik nou juist dat het een besluit was van fractie, bestuur en commissieleden, die blijken afgelopen weekend te hebben overlegd.

Ruud Van de Kerkhof · Geen
Wat een DICTATOR is die Vladimir Reenders om 5 mensen uit de fractie te zetten het is niet te geloven hij is nog erger als Vladimir Puttin .
En de stadspartij laat het allemaal maar gebeuren hoe deze man de partij om zeep helpt .
Is er nou echt niemand in die partij die zegt en nou is het genoeg geweest Vladimir Reenders .
We hebben dank zij de burgers van Den Helder de verkiezingen gewonnen en dat laten we door DICTATOR Vladimir Reenders niet om zeep helpen .
De VVD en DS66 PVDA en het CDA lachen zich te pletter hoe de partij naar de klote gaat .
De stadspartij is op het ogenblik het lachertje van de helderse politiek.
En alleen maar omdat jullie te bang zijn en niet de ballen hebben om Vladimir Reenders te luppen .
Alle vertrouwen wat jullie hebben opgebouwd voor de verkiezingen is te niet gedaan en daar kunnen jullie trots op zijn .
Wat heb ik een grote fout gemaakt om mijn stem aan jullie te geven en met mij velen bedankt stadspartij .

Hans Westerveld · Contagem
Ha Ha zielige vertoning weer in Den Helder.

Sjoerd Hansum · Johannes College Den Helder
Hans Westerveld Waar is het feitelijk beter ?

George Bethlehem · Den Helder
Dat is de stratagie van de tegenpartij Ruud.
Gewoon de joker in zetten

Evert van den Burg
Het is spijtig dat een partij zo uit elkaar valt. Ik geef geen mening over de partij of personen, omdat we gewoon niet alle feiten weten. Het is aleen zuur voor de stemmers die de dupe zijn.

Ans Bosma · Den Helder
Lieve mensen hou toch eens op met die lokale partijen, het werkt nooit.

Bert de Jong · De Schooten, Noord-Holland, Netherlands
mense blijve mense ook as ze gekoze worre

Paulien Batema · Den Helder
Volgens mij is er een christelijke steekje los bij Peter Reenders om nu weer twee personen uit de fractie te zetten,omdat men kritiek op hem hadden.Men mag toch kritiek uiten of moeten we allemaal ons mond houden.Ik heb onwijze spijt,dat ik ooit op deze man heb gestemd.

Ton van Eenennaam · Chauffeur bij Hilverink koeriers & taxi
Wordt het niet tijd dat Reenders zelf opstapt en weer brillen gaat verkopen, want het lijkt er op dat er eerst eens naar zijn functineren binnen de partij moet gekeken worden.

Reyer Rensmaag · Werkt bij Zelfstandig kunstenaar
Wat begon als iets grootst een partij voor het volk .Helaas is en word het een kleine partij zonder inspraak jammer heel jammer.Hebben jullie nu allemaal scheiten aan het volk.

Bert de Jong · De Schooten, Noord-Holland, Netherlands
bemoei je met je eigu gemeente

Joop Buijs · Werkt bij Zelfstandig
Schaamteloos verkwanselt Reenders de stem en het vertrouwen van de kiezer die hem en zijn fractie in het zadel heeft geholpen.
Onbegrijpelijk en kwalijk is het slaafse gedrag van de volgers van Reenders (voor zo lang zij nog mogen blijven), het ontbreekt dit gezelschap aan moed om orde op zaken te stellen en de kiezer serieus te nemen. Desnoods met een fractie van 10 raadsleden. Vele stemmen zijn verkwanseld door amateurisme en gebrek aan verantwoordelijkheid.

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/denhelder/article27489278.ece/Stadspartij-Den-Helder-zet-ook-Paul-Koopman-en-Marcel-de-Knijf-uit-fractie?lref=SR_1