Delano Weltevreden – Senioren Partij verdwijnt op Nieuw uit de Gemeente Raad, Nu van Wege een Fusie met Beter voor Den Helder

Senioren Partij verdwijnt Op Nieuw uit de Gemeente Raad, Nu van Wege een Fusie met Beter voor Den Helder

Nancy List gaat nu verder als raadslid van Beter voor Den Helder.

Nancy List gaat Nu Verder als Raad Lid van Beter voor Den Helder (foto  Gemeente Den Helder | Peter van Aalst)

Den Helder – De Senioren Partij verdwijnt op Nieuw uit de Gemeente Raad. De Ene Zetel van de Fractie gaat op in die van Coalitie Genoot Beter voor Den Helder. BvDH wordt daar mee op Nieuw de Grootste Fractie, Nu met Vijf Zetels.

De Fracties van Beter voor Den Helder en de Senioren Partij hebben in Goed OverLeg Besloten Samen Verder te Gaan in deze Raads Periode als de Fractie Beter voor Den Helder, zeggen Nancy List, Senioren Partij, en Carlo Assorgia, BvDH, in een Pers Bericht. De Twee Partijen werkten Al Intensief Samen. Carlo Assorgia, Fractie Voor Zitter van BvDH, wordt ook de Leider van de Fusie Fractie.

Voor Nancy List van de Senioren Partij was het Niet Een Voudig om in haar Eentje Over Al de Focus Op te Leggen, staat in het Pers Bericht. Ook haar Gezondheid was daar Debet aan, zeggen List en Assorgia. In haar Nieuwe Fractie gaat zij zich voor Al Bezig Houden met het Senioren Beleid en het Behoud van het Cultureel Erf Goed. De Programma Punten van de Senioren Partij zijn daar mee Goed Geborgd, zeggen de Twee Raads Leden.

Extern Bureau adviseerde de Burgemeester om Geen Onder Zoek te Doen naar ’Grens Over Schrijdend Gedrag’. Beschuldigd Raads Lid is daar Niet Blij mee: ’Ik wil mijn Naam Graag Gezuiverd Zien

Met het Op Gaan van de Senioren Partij in BvDH verdwijnt de Partij van Remco Duijnker voor de Tweede Keer van het Politieke Toneel. Medio 2020 gebeurde dat voor het Werst. Fractie Voorzitter Carla van Driesten en raadslid Marinus Vermooten lagen des Tijds in de Clinch met Duijnker. Hun Kritiek, hij communiceerde Slecht, was Onzichtbaar en haalde als Wet Houder Niets Binnen voor Senioren. De Fractie vroeg om zijn Vertrek, maar kreeg dat Niet voor Elkaar. Van Driesten en Vermooten stapten uit de Senioren Partij en gingen in de Raad verder als Senioren Actief. Duijnker kreeg als Wet Houder Politiek Asiel van Beter voor Den Helder en mocht aan het Werk Blijven.

Tot Leven

Tegen het Eind van de Vorige Raads Periode werd de Senioren Partij weer tot Leven Gewekt. Nancy List, tot dan Fractie Voor Zitter en het Enige Raads Lid van Gemeente Belangen, ging een Politiek Huwelijk aan met Kees Bazen, die Kort daar voor was Vertrokken bij CDA. List werd Lijst Trekker bij de Raads Verkiezingen van Vorig Jaar.

De Fractie haalde Twee Zetels. Kort na de Verkiezings Uit Slag barstte de Bom op Nieuw in de Senioren Partij. Bazen werd uit de Fractie Gezet. om dat hij zich volgens Duijnker Onbetamelijk had Gedragen jegens List. Bazen ontkende, List deed Aan Gifte, maar de Politie zag Af van een Onder Zoek.

Nu, Ruim een Jaar Later, verdwijnt de Senioren Partij weder om van het Toneel. De Helderse Gemeente Raad telt Nu Twaalf Fracties.

Lees ook
Senioren Actief is de Nieuwe Partij voor Senioren in Den Helder.,’In onze Partij bepalen de Leden Groten Deels de Koers
De Reïncarnatie van een Fractie Na Bijna Ander Half jaar keert de Senioren Partij terug in de Gemeente Raad van Den Helder

Helderse Courant, 29 aogustus 2023 om 12:06

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20230829_42979227

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Delano+Weltevreden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+de+Boer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burgemeester+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Raad+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nancy+List
https://robscholtemuseum.nl/?s=Senioren+Partij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Carlo+Assorgia
https://robscholtemuseum.nl/?s=Remco+Duijnker
https://robscholtemuseum.nl/?s=BvDH
https://robscholtemuseum.nl/?s=Beter+voor+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Carla+van+Driesten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marinus+Vermooten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Senioren+Actief
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+Bazen
https://robscholtemuseum.nl/?s=CDA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Christen+Democratisch+Appel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fractie+Bazen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grens+Over+Schrijdend+Gedrag