Delano Weltevreden – ‘Scholte moet huur aantonen’ | ‘Uitruil nieuwbouw stadhuis voor Scholte Museum voorgesteld’: Coalitiepartijen ontkennen + Michiel Snik – Dag meneer Scholte

Helderse Courant, 31 maart 2017

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo

Dag meneer Scholte

Bedrijfsnaam: Helderse Courant
Naam: Michiel Snik
Telefoon: 0223-672202
Mobiel: 06xxxxxxxx
E-mail: m.snik@hollandmediacombinatie.nl
Website: http://www.nhd.nl

Reactie:
Dag meneer Scholte
Ik doe al geruime tijd pogingen u en/of woordvoerders van uw museum te bereiken om uw kant van het verhaal te horen mbt de problemen tussen de gemeente en uw museum.
Ik wil heel erg graag hoor en wederhoor toepassen, maar helaas lukt mij dat niet omdat van de kant van het museum ik geen medewerking krijg. Ik heb diverse keren tevergeefs gebeld, uw museum bezocht (waar ik een tijdje heb zitten wachten en een briefje heb achtergelaten met mijn naam en en nummer) en via andere relaties gevraagd de boodschap over te brengen mij te bellen. Tot nu toe ben ik niet verder gekomen dan uw woordvoerder met de melding ‘geen commentaar, goede dag’ waarna hij de hoorn oplegde.
Daarom nogmaals het vriendelijk verzoek contact met mij op te nemen zodat ik ook uw versie van de zaak kan melden.
Prettige dag
Michiel Snik

Tijd: 30 maart 2017 at 11:07
IP-adres: 87.213.175.209
Contactformulier-URL: https://robscholtemuseum.nl/contactpagina-pers/
Naar uw site gestuurd door een ongeverifiëerde bezoeker.

1 Comment

  1. Het Noordhollands Dagblad had beter iemand van de NDB (Nederlandse Dombo Bond)kunnen interviewen van deze figuur van de Woonbond. Wie gaat er nou uitspraken doen over de juridische situatie van Scholte, terwijl hij de inhoud van de contracten en de daaropvolgende (geschonden) afspraken niet kent…..

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.