Delano Weltevreden – Scholte legt beslag op oude postkantoor

Scholte legt beslag op oude postkantoor

Helderse Courant, 2 december 2017

Helderse Courant, 2 december 2017

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo

Reacties:

Karel Boot
Wat wordt hier een geld verspilt van alle burgers. Dit afgrijselijke gebouw slopen, de beste- en goedkoopste oplossing!!

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
Verspilt = verspild!! Heeft u de lagere school niet afgemaakt?

Marijke Dekker-Vlot · PABO
Binnen welke termijn krijgt Scholte de gelegenheid om met geld over de balk te komen? Heeft lang genoeg geduurd. Hij heeft allang kans gekregen om een en ander te regelen.

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
U haalt twee uitdrukkingen door elkaar: “Met geld over de brug komen” en “geld over de balk smijten”. Heeft u de lagere school niet afgemaakt?

Marijke Dekker-Vlot · PABO
Je komt met iets over de balk, als je de ander ergens lang op heeft moeten wachten.

Marijke Dekker-Vlot · PABO
Dit noem ik gedverspilling van de bovenste plank!

Fred Kwast
Geld verspilling , van wie ? Scholte laat beslag leggen de gemeente niet !

Het Breewaterplein
Waarom tegen Rob schoppen en niet tegen dit incompetente college wat al jaren druk bezig is onze stad naar de verdoemenis te helpen en dat van onze centen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fred Kwast
Maart 2018, kunt u zo hard schoppen ( stemmen ) als u maar wil

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
ROB SCHOLTE: wat een vechter, wat een held, wat een winnaar… Zou de gemeente Den Helder daar inmiddels ook achter zijn gekomen?

Louisa Lagerveld · Gerechtsdeurwaarder bij Gerechtsdeurwaarder
Helemaal mee eens, Rob wordt groot onrecht aangedaan….

Ruud Van de Kerkhof · Geen
Het zijn toch ook een stelletje flapdrollen daar in het stadhuis .
Wordt tijd voor nieuwe verkiezingen .
Weg met dat stelletje onbenullen.
Nieuwe bezems vegen de boel weer schoon .

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
Zou de cultuur minnende burgervader van Den Helder inmiddels samen met wethouder Hekking (Lolke Kuipers) voor de allereerste keer een bezoek aan het ROB SCHOLTE MUSEUM hebben gebracht?

Fred Kwast
Wat denk je zelf ?

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
Wat ik denk? Ik denk dat het van God verlaten gat Den Helder (Juinen) de burgemeester krijgt die het verdient…

Jeroen Bodewus
Wie zou dan zo’n excellent museum wensen in zo een desolate stad?

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
Deze reactie bevat mijn woorden; hoe Rob Scholte er over denkt, is aan hem…

Jeroen Bodewus
Rob en Lijsje hebben het uitstekend naar hun zin in de stad die U zo veracht.

Adelheid Dekker · Sociale Academie
Rob Scholte wordt gepiepeld door de gemeente en heeft een goed uithoudingsvermogen. Chapeau.

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
Rob Scholte geeft nooit op! Wat een held…

Fred Kwast
Jaap Holtzapffel Dat nooit opgeven, gaat niet verder dan de bodem van zijn geldbuidel. Daarintegen , raakt de geldbuidel van de gemeente nooit leeg. Daar zorgen wij , de burgers van Den Helder wel voor. Dus inprincipe, zorgen wij er zelf voor dat de gemeente door kan procederen tegen Scholtenvan ons geld .

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
Ik tel 9 taal- en typefouten in een paar korte zinnen… Kunt u voortaan beter letten op wat u schrijft? Tenzij u de lagere school niet heeft afgemaakt zoals blijkbaar veel meer mensen in Den Helder!

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
Wat iedereen in Den Helder goed moet beseffen: ROB SCHOLTE is een zeer intelligent persoon die niet alleen dag en nacht zelf zijn gezonde verstand gebruikt, maar ook zo slim is geweest de juiste expertise in te duren: een TOPADVOCAAT!

Jeroen Bodewus
In te duren? Heeft U Uw lagere school niet afgemaakt?

Fred Kwast
Jeroen Bodewus Ja , dan kom je bij zo’n roddelblaadje terecht.

Fred Kwast
Jeroen Bodewus Och ,even niet opgelet wat hij schreef.

Fred Kwast
Een top advocaat, die zijn Schapen van ons geld ( gemeenschapsgeld ) behoorlijk op het droge aan het halen is . Meneer Houtappel voorspeld zelfs dat hij de drie ton wel binnen schraapt.

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
Fred Kwast: de verwachte 3 ton gaan naar de advocaten van de gemeente Den Helder! Wat Rob Scholte aan zijn advocaat betaalt, is mij niet bekend…

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
Fred Kwast: voorspeld = voorspelt… Let u nou eerst eens op het foutloos schrijven van een eenvoudig bericht voordat u Rob Scholte, zijn advocaat of wie dan ook de maat durft te nemen!

Jaap Holtzapffel · Uitgever bij Avenue #357
Beste inwoners van Den Helder: u dient er allen rekening mee te houden dat ROB SCHOLTE zijn volgende rechtszaak ook weer gaat winnen… Hij heeft drie sterke punten. 1. Een topadvocaat. 2. Onderschatting door de gemeente. 3. Niemand is beter ingevoerd in de ingewikkelde materie dan Rob Scholte zelf. (Nota bene: ik heb dit bericht ingetypt zonder ook maar één enkele taalfout!)

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo/kunstenaar-rob-scholte-legt-beslag-op-oude-postkantoor-den-helder

6 Comments

  1. EEN man tegen de complete maffia in deze stad. Scholte is geen heilige, maar wat heb ik een diep respect voor hem…..

  2. En wat doet de Schuilingbode bij zulk onvoorstelbaar nieuws?

    -Dit zo klein mogelijk plaatsen.

    -Een snoeiharde leugen van de gemeente afdrukken. Het college zou rekening gehouden hebben met deze uiterst moedige move van Scholte. In werkelijkheid zijn ze er compleet door overvallen. B&W zijn alleen ’tegenstand’ van de schapen uit de gemeenteraad gewend en niet van een kerel uit een stuk. Als de gemeente rekening had gehouden met de move van Scholte, dan was die te voorkomen geweest. Helaas kan ik dat niet openlijk juridisch onderbouwen, omdat ik de maffia daarmee in de kaart zou spelen.

  3. Wha, ha, ha! En dan die foto erbij! Zie ik nu pas. Tot hier en niet verder. Het grootste kunstproject aller tijden. Een enkele man die de complete maffia in een stad op artistieke wijze verslaat met als inzet een museum. Het kan niet mooier. En wat mogen de inwoners van deze stad Scholte dankbaar zijn, helaas hebben weinigen dat door.

  4. De Schuilingbode heeft het grote nieuws over het beslag, dat eerst al zo klein mogelijk werd gebracht, zelfs weer van haar site afgehaald. Mocht kennelijk niet…. Als je het mechanisme door krijgt word je gek in deze stad. Gek van woede ook.

  5. Natuurlijk hoop ik niet dat het beslag dat Rob Scholte op het postkantoor heeft laten leggen er door de rechter weer vanaf wordt gehaald. Maar in deze totaal verrotte wereld is alles nu eenmaal mogelijk. Mocht dat gebeuren, dan voorspel ik u, dat Ronald den Boer cs de vetste chocoladeletters uit de kast halen en een hele pagina gejuich van Schuiling en Kuipers gaan publiceren over dit enorme ‘succes’. Beslag erop of beslag eraf heeft ongeveer dezelfde nieuwswaarde. Behalve in de vriendenrepubliek Den Helder….

  6. Het minimale stukje over het beslag dat Rob Scholte op het oude postkantoor heeft laten leggen, staat inmiddels weer online. Bedankt NHD!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image