Delano Weltevreden – Kees Bazen is Nog Niet door de Politie Gehoord na de Aangifte van Nancy List van Seksuele Intimidatie

Kees Bazen in de Senioren Partij (foto Regio Noordkop)

Fractie Kees Bazen (foto Red Mouse Audiovisuele Producties)

Kees Bazen is Nog Niet door de Politie Gehoord na de Aangifte van Nancy List van Seksuele Intimidatie

Den Helder – Heeft Kees Bazen zijn Voormalige Partij Genoot Nancy List Seksueel Geïntimideerd? Heeft hij Gedreigd met Lichamelijk Geweld? List zegt van Wel, Bazen zegt, dat hij Nog Niet door de Politie is Gehoord.

Vanwege de Privacy van Beide Raad Leden geeft de Politie Geen Informatie over de Zaak. Enkele Weken Geleden heeft List Aangifte Gedaan tegen Bazen. Zij zaten beiden in de Senioren Partij. Bazen is er door Partij Voorzitter Remco Duijnker Uit Gegooid vanwegeGrens Overschrijdend Gedrag en Ongewenste Omgang Vormen’. Een Onafhankelijk Onderzoek was Niet Nodig, zegt Duijnker. De Bewijzen, waarover hij zegt te beschikken, wil hij Niet Openbaar maken. Bazen ontkent, dat hij zich heeft Schuldig gemaakt aan waar Duijnker hem van beticht. Bazen gaat in de Gemeenteraad verder als Fractie Bazen. Zeven Anderen, die zich ook bij de Senioren Partij hadden Aan Gesloten, zijn Met Hem Mee Gegaan.

List heeft over Bazen een Melding gedaan bij Burgemeester Jan de Boer, de Hoeder van de Integriteit van de Gemeenteraad. Of daar een Onderzoek uit komt, is Onduidelijk. Geen van de Drie wil daar Iets over Kwijt. CDA had aangekondigd, dat de Burgemeester zou worden gevraagd om een Onderzoek, omdat het gaat over Veilig Werken in de Gemeenteraad. Of dat Verzoek is gedaan is ook Onduidelijk. Fractie Voorzitter Harmen Krul geeft daar Geen Informatie over.

Helders Courant, 1 juni 2022, 08:00

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220531_10477551

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+Bazen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nancy+List
https://robscholtemuseum.nl/?s=Remco+Duijnker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Senioren+Partij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+de+Boer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Harmen+Krul
https://robscholtemuseum.nl/?s=Seksuele+Intimidatie

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image