Delano Weltevreden – Het Voorstel om Af Splitsingen een Eigen Naam te laten Kiezen, is om Onduidelijke Reden door de Initiatief Nemer van de Agenda gehaald

Fractie Voorzitter Kees Bazen van Fractie Bazen (foto Red Mouse)

Het Voorstel om Af Splitsingen een Eigen Naam te laten Kiezen, is om Onduidelijke Reden door de Initiatief Nemer van de Agenda Gehaald

Den Helder – Mogen Af Splitsingen in de Gemeente Raad voort aan een Eigen Naam verzinnen en Net  Zo Veel Commissie Leden voor dragen als ’GewoneFracties? Dat is onduidelijk. Fractie Bazen had Voorstellen voor bereid, maar heeft die In Getrokken en in de IJskast Geparkeerd.

Fractie Bazen ontstond, nadat Kees Bazen in april uit de Fractie van de Senioren Partij was gezet. Hij zou zich volgens Voorzitter Remco Duijnker Schuldig hebben gemaakt aan Grens Over Schrijdend Gedrag en Ongewenste Omgang S Vormen. Er is Geen Onderzoek naar die Aan Tijgingen geweest, Bazen ontkent, dat hij zich Schuldig heeft gemaakt aan het Geen Remco Duijnker en Voormalig Fractie Genoot Nancy List hem van betichten.

Volgens de door de Gemeente Raad Vast Gestelde Regels mag een Af Gesplitste Fractie Geen Eigen Naam verzinnen. De Fractie wordt genoemd naar de Leider van de Af Splitsing. Bazen wil dat deze Regel wordt Geschrapt. Hij wil ook, dat Af Splitsingen, net als ’GewoneFracties, Vijf Commissie Leden mogen voor dragen.

Agenda

Beide Onderwerpen stonden op de Agenda van de Commissie Bestuur en Middelen van 30 augustus en zouden deze Week door de Gemeente Raad worden behandeld. Maar Bazen heeft de Twee Voorstellen van de Agenda gehaald. Waarom, is Niet Duidelijk. ,,We willen Eerst Meer Informatie vergaren.’’ Hij geeft Geen Antwoord op de Vraag naar Welke Informatie hij op zoek is.

Als de Gemeente Raad achter de Voorstellen van Bazen gaat staan, zal ook Fractie Pastoor daar van profiteren. Die Fractie ontstond, nadat Michel Pastoor, Mirjam Dijk en Leo van Esdonk uit Behoorlijk Bestuur stapten. Zij waren Ontevreden, omdat de Partij Leiding Niet wilde op treden tegen Supporters, die op Social Media Uitspraken doen, die de Partij volgens het Drie Tal in een Kwaad Dag Licht stellen. Behoorlijk Bestuur was bij de Gemeente Raad S Verkiezingen de Grootste Partij geworden en heeft Nu Vier Raad S Zetels over.

Helderse Courant, 16 september 2022, 06:37

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220915_70672633

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Delano+Weltevreden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Raad+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Commissie+Bestuur+en+Middelen+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+Bazen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fractie+Bazen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Senioren+Partij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Remco+Duijnker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nancy+List
https://robscholtemuseum.nl/?s=Behoorlijk+Bestuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fractie+Pastoor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michel+Pastoor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mirjam+Dijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leo+van+Esdonk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grens+Over+Schrijdend+Gedrag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ongewenste+Omgang+S+Vormen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kwaad+Dag+Licht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image