Delano Weltevreden – Erepenning van Den Helder voor Vertrekkend Directeur Ferdinand Vreugdenhil van Ontwikkel Bedrijf Zeestad

Ferdinand Vreugdenhil, Voormalig Directeur van Zeestad, nu met Pensioen (foto Regio Noordkop)

Erepenning van Den Helder voor Vertrekkend Directeur Ferdinand Vreugdenhil van Ontwikkel Bedrijf Zeestad

Den Helder – Ferdinand Vreugdenhil heeft de Erepenning van Den Helder Ontvangen bij zijn Vertrek als Directeur van Ontwikkel Bedrijf Zeestad.

Burgemeester en Wethouders van Den Helder hebben hem de Erepenning Toegekend als Blijk van Waardering voor zijn Inzet op het Gebied van de Stedelijke Vernieuwing in de Afgelopen Vijftien Jaar.

Het CollegeAls Directeur Bestuurder van Zeestad heeft de Heer Vreugdenhil Bijgedragen aan het Succes van de Vele Projecten binnen de Stedelijke Vernieuwing Stadshart. Met Trots kijken wij naar Resultaten als de Schouwburg op Willemsoord en de In Samenwerking met Woningstichting Den Helder Gerealiseerde Bibliotheek in School 7. De Heer Vreugdenhil is een Professional, daar zijn wij hem Dankbaar voor. Juist Daarom hebben wij Nu een Prachtig Stadshart.

De Erepenning is Vreugdenhil door Burgemeester Jan de Boer Uitgereikt tijdens de Receptie ter Gelegenheid van zijn Afscheid. Inmiddels is Stedenbouwkundige Marichel Weel (48) Aangesteld als Directeur van Zeestad.

Helderse Courant, 10 december 3031,

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20211209_94283466