Delano Weltevreden – Bij grof vuil gezette Marinus Vermooten politiek onder dak bij Behoorlijk Bestuur

Den Helder – Marinus Vermooten, het door de Seniorenpartij afgeserveerde commissielid, vindt waarschijnlijk politiek onderdak bij de fractie van Behoorlijk Bestuur.

Marinus en fractievoorzitter Sylvia Hamerslag, fractievoorzitter van BB, hebben die mogelijkheid besproken. “We gaan het nog in de fractie bespreken, maar Marinus is wat mij betreft meer dan welkom. Hij is iemand met het hart op de juiste plek. Ik heb hem dinsdagavond gebeld, nadat bekend werd wat hem en Dirk Gorter is overkomen. Dat zij op deze manier door de Seniorenpartij aan de kant zijn geschoven, vind ik op z’n Hollands gezegd onbeschoft. Zo kun je niet omgaan met mensen die hun sporen in de politiek hebben verdiend. Hun situatie raakte me emotioneel, omdat ik in 2006 iets soortgelijks heb meegemaakt met Leefbaar. Terwijl ik druk bezig was om kandidaten te zoeken, werd de stekker uit de partij getrokken. Twee dagen voordat de kieslijsten moesten worden ingediend. Ik heb het ook van anderen moeten vernemen en het heeft mij veel tijd gekost om te herstellen van de schade die dat heeft veroorzaakt.”

Helderse Courant, 2 mei 2019, 16:16

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20190502_18190066/bij-grof-vuil-gezette-marinus-vermooten-politiek-onder-dak-bij-behoorlijk-bestuur

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dirk+Gorter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marinus+Vermooten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sylvia+Hamerslag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Behoorlijk+Bestuur

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image