Defend Limburg – CORONA, de Speech, die gisteren door 1 van onze Strijders is voorgelezen

Defend Den Helder (foto Facebook)
Stop de Waanzin! Hugo de Jonge, blijf met je poten van onze kinderen af (foto Facebook)

Bij deze deel ik de Speech, die gisteren door 1 van Onze Strijders is voorgelezen. Let op! Het is Opgelezen, dus let niet op Spelfouten🔥🔥🔥

CORONA

Je bent in maart 2020 bij de Mensheid naar binnengeslopen als een Ongewenste Dief in de Nacht. Je kwam en heb van ons het Kostbaarste bestolen, dat er te halen valt, dat is onze Vrijheid. De Vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Je heb het gedaan onder het Mom van Killer Virus. De Staat heeft ernaar gehandeld, alsof het een Ziekte is, die je krijgt door het elkaar al aan te kijken. Een normale Omhelzing van je Oma zat er al niet meer in en met je Maten naar een Voetbalwedstrijd, vergeet het maar. De Mensheid was in het Hart getroffen. Iedereen heeft iets verloren wat dierbaar was. De een wat meer dan de andere. Horeca Bedrijven zijn kapot gegaan door de Kosten. Gezinnen kapot gegaan door Relatie Problemen. Jeugd Depressie is gestegen door de Beperkingen. De Zelfmoord Cijfers zijn gestegen net als het aantal Mensen, dat Psychische Hulp heeft aangevraagd . Dus Corona, ik benoem jou tot een Gevangenis Bewaarder van de Staat, want je houd de Mensheidvast in een Psychologische Gijzeling totdat jouw twee Marionetten Poppetjes bepalen, wat wij wel of niet weer mogen doen.

Wij zijn Gevangenen geworden van de Staat, want als we onze Vrijheden terug willen hangen er Consequenties aan. Nu langzaam aan krijgen we wat meer Vrijheden terug, maar wij blijven Gechanteerd worden. Ik zie het als een grotere Kooi, die we hebben gekregen of je mag even Luchten op de Binnenplaats, want als je echt wilt, dat het zoals vroeger wordt, toen je al je Vrijheden had, dan moet je een Prik nemen met Ingrediënten, die dodelijk kunnen zijn en waarvan het Medisch Instituut aangeeft, dat ze nog in een Testfase zijn. Dus Kort door de Bocht. Je heb ons Doodsangsten uit laten staan, Gemarteld met Maatregelen om nu als Held te zeggen, dat je een Redding hebt, namelijk een Test Prikje, dat vervolgens niet helpt, zodat je nog moet testen voor een Negatieve Resultaat. Nu word de volgende Stap genomen betreffende de Toekomst van het Land en Onze Kinderen. Eerst werd er gezegd, dat de Kinderen gewoon naar School konden, omdat ze geen Corona kunnen krijgen of de Kans daarop nihil is, maar nu krijgen ze Uitnodigingen voor een Vaccinatie Prik. Geloof mij, ze chanteren de Volwassenen met Geen Prik Geen Festival. Dan kan je er donder op zeggen, dat ze ook bij Kinderen met een Chantage Middelen komen. Wie dat niet inziet, moet maar eens om zich heen kijken naar de Media, naar Dansen met Janssen of de Commercial van Heineken. Dan tel ik die talloze Reclames niet mee, die je op Facebook ziet. Ook de Locaties van Vaccinaties Centra. Goed te bereiken en in de Buurt van een Druk Gebied, waar veel Jeugd loopt. Alles om het gemakkelijker te maken. Kijk maar in Amsterdam. Daar zit die Prik Post naast de grote Pathé in Zuid Oost bij een groot Winkelcentrum. Als je niet dood gaat aan de Prik, ga je dood aan de Marketing ervan. Maar Over Mijn Lijk, dat mijn Kinderen Gevaccineerd gaan worden, want mijn Kinderen hebben een Immuun Systeem opgebouwd en een goed Gezond Verstand. Dit zijn Praktijken, die je eerder van een Colombiaans Kartel verwacht. Mensen pakken op hun Zwakste of Gevoeligste Plekken. Dus je kan zeggen, dat de Test gefaald heeft en we snel weer teruggaan naar een Lockdown, want Variant DELTA verspreid zich sneller dan verwacht.

Corona, je bent er helaas wel samen met al je Varianten, maar je doet je sterker voor, dan dat je daadwerkelijk bent, want je bent in Categorie A gegooid samen met Ebola, maar zo Dodelijk ben je niet. In het Jaar 2019 zijn er ruim 45 duizend ( 45.043) Mensen overleden aan Kanker. Vanaf het begin van Corona tot nu toe, 17.000 aan Corona. Dus nee, zo Dodelijk ben je eigenlijk niet. Je word Opgeblazen door onze Vrienden van de Media en het Binnenhof. Zij zijn het, die de Inwoners bang maken en het Land van binnen uit kapot maken. Zij zijn het, die voor Verdeeldheid zorgen, want je heb de Gevaccineerden en de Ongevaccineerden, het Volk en de Wappies. Zij zijn het ook, die niet willen, dat het Volk de Handen ineen slaat om te laten zien, dat we het zat zijn. Je kan het zien, alsof wij Getemd moesten worden als Leeuwen, maar wij zijn ons niet bewust van onze Kracht als we ons samen bundelen tot 1 Geheel en dat moeten wij gaan doen, een Eenheid vormen.

Alle Geschillen aan de Kant. Samen 1 Team 1 Taak en 1 Overwinning!

Facebook, 25 juli 2021, 19:03

https://www.facebook.com/photo/?fbid=128745542751714&set=a.111448741148061

https://www.facebook.com/defend.denhelder.1

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Defend+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Defend+Limburg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Defenders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Strijders

1 Comment

  1. Jacques van Velzen 26 juli 2021 op 19:25

    Maar gelukkig allemaal voorstander van mondkapjes.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.