De Telegraaf – Stacey Rookhuizen presenteert kunstshow

Stacey Rookhuizen presenteert in het weekend van 28 en 29 mei in Alkmaar de eerste editie van Wearable Art Awards Holland, ofwel WAAH!.

Tijdens een twee uur durende awardshow met dans, muziek en special effects tonen ruim dertig modellen draagbare kunstobjecten van designers uit binnen- en buitenland.

Naast een publieksprijs zijn er prijzen te winnen in vijf categorieën: Extravaganza, Techno Art, A Man’s World, Four Elements en Sustainable. In de jury zitten anderen kunstenaar Rob Scholte en fashiondesigners Michael Barnaart van Bergen en Sepehr Maghsoudi.

Wearable Art Awards Holland (WAAH!) is geïnspireerd op WOW (World Of WearableArt) in Nieuw-Zeeland, een groots kunstspektakel dat jaarlijks plaatsvindt in Wellington met designers uit de hele wereld en waar ruim 55.000 bezoekers op af komen. WAAH! biedt ontwerpers uit Nederland én Europa een soortgelijk platform voor hun creaties.

De deelnemers hebben in mei vorig jaar auditie gedaan waarna de geselecteerde designers hun kunstwerk verder hebben uitgewerkt voor de show in de Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar.

De Telegraaf, 19 mei 2016, 19.37 uur

http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/25826720/__Stacey_Rookhuizen_presenteert_kunstshow__.html

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image