De Telegraaf – Rechter maakt Einde aan Curatorschap Britney Spears

Free Britney! (foto Twitter)
BREAKING!!!! (video Telegram)
Britney Spears is Officialy FREE of her Conservatorship! Here is the Moment her Supporters Found Out in New York City (video Telegram)

Rechter maakt Einde aan Curatorschap Britney Spears

Een Rechter in Los Angeles heeft vrijdag per direct een Einde Gemaakt aan het Curatorschap van Britney Spears. Haar Vader, Jamie Spears, had ruim dertien jaar Volledige Zeggenschap over zijn Dochter.

De Rechtbank is van Oordeel, dat het Curatorschap over Britney Jean Spears Niet Langer Vereist is”, sprak Rechter Brenda Penny uit tijdens de Hoorzitting. „Daarom wordt Met Ingang van Vandaag het Curatorschap Beëindigd.”

Honderden fans verzamelden zich voor de Deur van de Rechtbank om hun steun te betuigen.

Inzinking

De Zangeres kwam Onder Curatele te staan Na een Mentale Inzinking in 2008. Jaren lang zweeg Spears over wat ze daarvan vond, tot een Hoorzitting eerder dit jaar. Toen vertelde Spears ,dat ze af wilde van het Curatorschap, dat haar Vader Jamie Alles Voor haar Bepaalde en dat ze zich een Gevangene voelde.

Tot voor kort was Spears’ Vader haar Curator, maar hij werd in september Uit die Rol Gezet. Financieel Adviseur John Zabel werd Aangewezen als Tijdelijke Toezichthouder.

De Telegraaf, 12 november 2021

https://www.telegraaf.nl/entertainment/431610721/rechter-maakt-einde-aan-curatorschap-britney-spears

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Britney
https://robscholtemuseum.nl/?s=Britney+Spears
https://robscholtemuseum.nl/?s=Free+Britney