De Telegraaf – Pathé annuleert Première Documentaire FvD Lid Van Meijeren + blckbx – Tuschinski cancelt Première ‘Gideon Op Zoek naar de Waarheid’ + Gideon van Meijeren – Reactie + Gideon

Gideon (1) (foto Café Weltschmerz)
Shot uit Gideon  (1) (foto docsfair.nl)

Shot uit Gideon (2) (foto docsfair.com)\

Shot uit Gideon (4) (foto docsfai.,com)

Shot uit Gideon (5) (foto docsfair.com)
Gideon (2) (foto docsfair.nl)
Shot uit Gideon (6) (foto docsfair.com)

iuit Gideon (7) (foto docsfair.com)

Shot uit Gideon ( (8) foto docsfair.com)

Shot vuit Gideon (10) (foto docsfair.com)

GENERATION C A CRY FOR HELP (foro docsfair.nl)

Pathé annuleert Première Documentaire Forum voor Democratie Lid Gideon van Meijeren

Amsterdam – De Première van een Documentaire over Kamer Lid van Forum voor Democratie (FVD) Gideon van Meijeren maandag in Koninklijk Theater Tuschinski gaat niet door, zo meldt Pathé op Twitter. Bezoekers en Medewerkers hebben de Bioscoop Keten er op gewezen,dat er Verschillende Uitlatingen over de Holocaust zijn gedaan, die door Holocaust Slachtoffers en Nabestaanden als Zeer Kwetsend worden Ervaren.” Dat past niet bij de Nagedachtenis van Abraham Tuschinski, die zelf tijdens de Holocaust is Vermoord, aldus Pathé.

De Bioscoop Keten zegt, dat het Voorafgaand aan het Verhuren van de Zaal de Documentaire GIDEON niet heeft kunnen zien. De Documentaire zou maandag Tegelijk met een Andere Documentaire in Première gaan. Achteraf Gezien heeft Pathé naar Eigen Zeggen „Onvoldoende door Gevraagd over de Inhoud van de Pathé heeft de Organisator van het Evenement verzocht Op Zoek te gaan naar een Andere Locatie.

De Documentaire GIDEON is een Diep Gravende Zoektocht naar Antwoorden over het Vaccinatie Beleid en de Vaccins tegen Covid 19”, aldus de Beschrijving. „Antwoorden, die Gideon in de Kamer niet kreeg, vindt hij alsnog.” De Vertoning in het Tuschinski Theater zou Eenmalig zijn, na de Première in Amsterdam zou de Documentaire te zien zijn op het Platform Blckbx.

Van Meijeren kwam Eerder in Opspraak na Beweringen over het Corona Beleid, waarbij hij de Tweede Wereld Oorlog aanhaalde. Hij zei onder meer in september, dat Mensen, die Niet zijn Gevaccineerd tegen het Corona Virus, Hetzelfde overkwam met Allerlei Beperkingen als destijds de Joodse Gemeenschap.

De Telegraaf, 13 maart 2022,, 22:16, updated, 23:06

https://www.telegraaf.nl/nieuws/397357698/pathe-annuleert-premiere-documentaire-fv-d-lid-van-meijeren

Bioscoop Tuschinski cancelt PremièreGideon Op Zoek naar de Waarheid

Blckbx Logo (foto Idem)

De Amsterdamse Bioscoop Pathé Tuschinski heeft de Première van Gideon Op Zoek naar de Waarheid van het Programma Geschrapt. De Bioscoop besloot hier zaterdag toe, nadat er Ophef was ‘ontstaan’ over Vermeend Kwetsende Uitspraken van FVD Kamer Lid Gideon van Meijeren, Protagonist van de Docu.

Maandag 14 maart zou in Tuschinski – voor een Besloten Publiek – de Documentaire Gideon: Op Zoek naar de Waarheid Voor het Eerst worden vertoond. De Film toont hoe Van Meijeren Antwoorden probeert te vinden op Urgente Vragen over de COVID Vaccins. Ook Generation C – A Cry For Help zou die Avond zijn Première vieren. Deze Docu belicht de Mentale Gesteldheid van Studenten en Jongeren tijdens de Corona Pandemie.

Na de ‘OntstaneCommotie moet de Organisatie nu op zoek naar een Andere Locatie voor de Première. Vanaf Vanavond is Gideon Exclusief te zien bij Blckbx. Vanaf vrijdag is Generation C ook Hier te Bekijken.

De ‘Aanleiding

‘Holocaust-bagatelliserend’ Kamerlid (FvD) geëerd met docu in Tuschinski

Zaterdagochtend publiceerde Nieuws Website de Kanttekening een Artikel getiteld Holocaust Bagatelliserend’ Kamerlid (FvD) Geëerd met Docu in Tuschinski, waarmee het liet zien de Kunst van het Ophef Creëren Prima te Beheersen. De Nieuws Website was Kennelijk ter Oren gekomen, dat de Première in Tuschinski zou plaatsvinden, hoewel deze besloten was en daarom niet stond Vermeld in het Programma.

Het lukte de Kanttekening om een insteek te vinden, die wel eens tot Ophef zou kunnen leiden. Vertoning van de Documentaire in Tuschinski vond de Neuws Website namelijk: “Opmerkelijk, gezien Van Meijeren en zijn Partij volgens Critici zich Schuldig maken aan Anti Semitisme en de Holocaust zouden Bagatelliseren. Het Tuschinski Theater is Opgericht door Abraham Tuschinski, een Joods Holocaust-slachtoffer.”

Pleidooi voor Vrijheid van Meningsuiting

Het Artikel in de Kanttekening verwijst naar een Uitspraak, die Van Meijeren deed op 9 maart Tijdens een Debat in de Tweede Kamer over Omgangsvormen. Hij verweert zich daarin tegen het verwijt de Holocaust te bagatelliseren wanneer hij wijst op de overeenkomsten tussen het uitsluiten van mensen die niet zijn gevaccineerd en het uitsluiten van joden in de jaren 30.

“Maar ik bagatelliseer daarmee helemaal niet de Holocaust. Ik constateer alleen feitelijk dat we een pad bewandelen dat ook bewandeld werd in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog. En vanzelfsprekend – dat heb ik ook al heel vaak gezegd – is de huidige situatie op geen enkele manier te vergelijken met de uitroeiing van bevolkingsgroepen. En als ik die mening hier niet mag uiten, dan vind ik dat een zeer kwalijke inperking van de vrijheid van meningsuiting. Sterker nog: zelfs al zou er een Kamerlid zijn dat de Holocaust bagatelliseert – ik zal het niet zijn –, maar zelfs al zou hier een Kamerlid zijn dat een standpunt inneemt en zegt: ‘Naar mijn mening zijn er slechts driehonderd duizend joden vermoord.’ Ik noem maar iets, dan is daar naar mijn mening een debat over mogelijk.”

Van Meijeren (FVD) CLASHT met Hele Kamer over Vrijheid van Meningsuiting

Gepubliceerd 9 mrt. 2022

Forum voor Democratie

FVD heeft Lang Getwijfeld. Mee Doen aan dit Debat of Niet? We besteden onze Tijd liever aan het Oplossen van Echte Problemen. Maar Gideon van Meijeren kan de Aanval van het Kartel op de Vrijheid van Meningsuiting Niet Onweersproken laten.

TELEGRAM https://t.me/FVDNL
FACEBOOK https://facebook.com/forumvoordemocratie
INSTAGRAM https://www.instagram.com/fvdnl/
TWITTER https://twitter.com/fvdemocratie
BITCHUTE https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
GAB https://gab.com/fvdnl
WEBSITE https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

SUBSCRIBE NU http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

Reacties
https://youtu.be/pld7Yo4dmOw

Verder kwam Van Meijeren niet, omdat hij werd Onderbroken door de Kamer Voorzitter. “Dan Zal Dat Niet Gebeuren.”

Van Meijeren doet Hier dus Niets Anders dan Pleiten voor Totale Vrijheid van Meningsuiting. Wil iemand betogen, dat er tijdens de Holocaust Minder Joden zijn Omgekomen, dan Algemeen wordt Aangenomen? Prima, laten we daar dan in Alle Openheid over Debatteren om Gezamenlijk tot Meer Inzicht te komen, zo vindt hij.

De Kanttekening noemt echter alleen het Laatste Deel van het Citaat en parafraseert dit als volgt. “Een Debat over de omvang van de Holocaust moet mogelijk zijn in de Kamer, zei hij in de plenaire zaal.” Hiermee wordt Onterecht de Suggestie gewekt dat Van Meijeren zélf het standpunt inneemt dat er minder joden zijn omgekomen tijdens de Holocaust dan algemeen wordt aangenomen.

Andere verwijten

Ook verwijst het artikel van de Kanttekening naar antisemitische berichten die zijn verstuurd in de app-groep van de jongerenafdeling van FVD. Als dubieus gedrag van enkelen binnen een jongerenafdeling reden is om de betreffende partij voortaan ieder platform te ontnemen, dan kunnen de VVD, het CDA en de SP ook alvast beginnen met het optuigen van een eigen zuil.

Ook wordt in het artikel opnieuw en volledig onterecht gesuggereerd dat Van Meijeren en Forum voor DemocratieVD het uitsluiten van mensen die niet zijn gevaccineerd vergelijken met de Holocaust (“…) de vele Holocaust-vergelijkingen die FVD-Kamerleden als Van Meijeren aandroegen in het coronadebat.” Zoals Van Meijeren in het citaat hierboven ook aangeeft, wordt de vergelijking gemaakt met de aanloop naar Holocaust en niet met de systematische moord op zes miljoen joden.

Toch ophef en missie geslaagd

Hoewel het artikel van de Kanttekening inhoudelijk dus weinig om het lijf had, zorgde het toch voor flink wat gespeelde verontwaardiging, met name op Twitter. Naar aanleiding van het artikel werden er pogingen gedaan om de hashtag #boycotpathé Trending te maken en deed bijvoorbeeld gevestigd FVDcriticus Chris Aalberts zijn duit in het zakje.

Zaterdagavond verklaarde Tuschinski op Twitter, in een reactie op één van deze kKaag Tweets: “Deze Ffilms] hebben we voorafgaand aan het verhuren van de zaal niet kunnen zien. We hebben achteraf onvoldoende doorgevraagd over de inhoud van de documentaires.

Bezoekers en medewerkers hebben ons er op gewezen dat er verschillende uitlatingen over de holocaust zijn gedaan die door Holocaustslachtoffers en nabestaanden als zeer kwetsend worden ervaren.

In het Licht van de Nagedachtenis van Abraham Tuschinski, die zelf tijdens de Holocaust is vermoord, vinden we het niet passend de première van deze documentaire te vertonen. We hebben de organisator van dit evenement daarom verzocht op zoek te gaan naar een andere locatie.”

Hoewel Tuschinski zelf refereert aan de Inhoud van de Documentaires, worden in Geen van Beide Films uitspraken gedaan die als Antisemitisch bestempeld zouden kunnen worden. Ook is het Opmerkelijk, dat de Bioscoop niet specificeert Welke Kwetsende Uitspraken – en door wie – er over de Holocaust gedaan zouden zijn. Waarom de Bioscoop ook de Première van Generation C – A Cry For Help heeft Geschrapt, blijft Eveneens Onduidelijk.

Gideon en Generation C gewoon te zien bij blckbx

In de Media werd Veel Aandacht gegeven aan het Cancellen van Gideon. Het Nieuws is inmiddels overgenomen door onder meer de Telegraaf, het AD, Nu.nl en de NOS. Omdat blckbx niet zwicht voor Censuur en Altijd zal blijven opkomen voor Waarheidsvinding en de Vrijheid van Meningsuiting, zijn Beide Films hier Exclusief te zien. Vanaf vanavond is Gideon: Op Zoek naar de Waarheid te bekijken. Vanaf vrijdag 18 maart is Generation C A Cry For Help te zien op blckbx.

Bekijk hier de Trailer van Gideon: Op zZek naar de Waarheid.

Stichting blckbx is een Stichting zonder Winst Oogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de Mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je dit artikel waardeert en de Urgentie van Nederlands Grootste Onafhankelijk Nieuws Platform inziet, dan kan je meehelpen om de Continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (rRgelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

https://www.blckbx.tv/binnenland/bioscoop-tuschinski-cancelt-premiere-gideon-op-zoek-naar-de-waarheid

Reacties

Requin
Chris Aalbers. Waarom heeft dat Mannetje Vierkante Brilleglazen?
Zo kan hij Iedereen Framen, die hij met Laffe en Schichtige blik FF aankijkt!
Requin

Censuur en Laster op Valse en Zompige Gronden door Types uit The Post Online
Een Laffe Aanval al weer uit de Hoek Bas Paternotte en Chris Aalbers. Moord Aanslag op het Meest Kwetsbare, maar Gevaarlijke Vrouw La Vérité Chris en Bas schuwen niets meer nu ze in de rug gedekt worden door Klaus Schwab. La Vérité lag al langer onder Vuur van de Bataljons, die de Genocide Gifspuit niet schuwen, Bio Wapens in de Ukraïne plaatsten en hun Pen dopen in de Antrax bij het Bestrijden van Alles van Waarde.
Tuschinski zou zelfs nog een Documentaire over Maurits Dekker verhinderen met hun laffe zwichten voor Media Terreur. Het ligt in de lijn der verwachting de naam Tuschinski van de gevel te halen, te Russisch Klinkend!
Ik verwacht binnenkort een Motie in de Kamer waarin het Voor Joden Verboden wordt Lid te worden van het Forum voor Democratie.
Het totalitarisme wordt steeds manifester met de dubbelspraak van de weffers die ons bezetten en en zwaar onderdrukken met de agenda’s die openlijk genocide, diefstal en slavernij uitrollen voor een paar bekende sociopaten.
Hier een link met nog wat tegenwicht https://odysee.com/@ludo:5/rapport-de-situation:e
Verder noem ik weer Nederland als een centrum van het WEF-fascisme.
Maxima Zorreguieta| WEF System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems (Je zult niets bezitten)
Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economid Forum
Pieter Abbeel – Agenda Contributor | World Economic Forum
Barbara Baarsma – Agenda Contributor | World Economic Forum (Rabo bank)
Edith Ingeborg Schippers – Steward | World Economic Forum
Alexander De Croo – Agenda Contributor | World Economic Forum
Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum
Justin Trudeau | World Economic Forum
Børge Brende | World Economic ForumDAVID ROCKEFELLER FELLOW
Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague
Jesse Klaver | deelnemer WEF
Sharon Dijksma | World Economic Forum
Robbert Dijkgraaf | World Economic Forum
Maxima | World Economic Forum
Hugo de Jonge | World Economic Forum
Bruno Bruins | World Economic Forum
Cora van Nieuwenhuizen | WEF bezoekster
Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
Wopke Hoekstra | World Economic Forum
Lilianne Ploumen | World Economic Forum
Frans Timmermans | World Economic Forum
Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
Femke Halsema | World Economic Forum
Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
Mark Zuckerberg | World Economic Forum
Emmanuel Macron | World Economic Forum
Angela Merkel | World Economic Forum
Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
Danny Rothschild | World Economic Forum
Daria Kaleniuk | World Economic Forum (Ukraine)
Volodymyr Zelenskyy | World Economic Forum
Zo rennen alle domme hazen op weg naar de Horsten,
waar een ‘koninklijke jager’ ze onthaast!

Sophie124
Ik hoop dat hij toch te bekijken is binnenkort. Nu wilde ik zeker weten wat hij in de documentaire zegt en wat de anderen zeggen.

Gideon van Meijeren – Reactie

Reactie Gideon van Meijeren (video Telegram)

GIDEON Documentaire Trailer 2022 | De Documentaire, die Niet Gezien mag worden

Gepubliceerd 13 mrt. 2022

DOCSFAIR

Bekijk de Film op DOCSFAIR https://docsfair.nl/gideon-op-zoek-naar-de-waarheid/ Al 2 Jaar lang gaan we van Lock Down naar Lock Down. Er worden Ingrijpende Maatregelen genomen ter Bescherming van de Volksgezondheid. Maar zijn deze Maatregelen wel Effectief? Is het Vaccineren van de Hele Bevolking Wel Verstandig of heeft het ook Risico S? Is de Oprichting van een QR Maatschappij Echt om de Volksgezondheid te dienen of spelen er Andere Belangen? Tweede Kamer Lid Gideon van Meijeren stelt Vragen aan de Regering, die Geheel Onbeantwoord blijven. Wat zit Hier Achter? In een Persoonlijke Zoektocht gaat Gideon in Gesprek met Expertsom zijn Vragen Beantwoord te krijgen. #Gideon #Docsfair

Reacties
https://youtu.be/D2A2Hiv33WE

Gideon Op Zoek naar de Waarheid

https://rumble.com/vx9n3f-gideon-op-zoek-naar-de-waarheid.html

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gideon+van+Meijeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Forum+voor+Democratie