De Telegraaf – Leontine en💈Marco Borsato uit elkaar + Story – Wat had💈Borsato met Maan? + Tanja Brouwer – Werden geruchten te veel? + @DonArturito + Bertjan Smit – GELUK

Leontine (foto Twitter)

Leontine en💈Marco Borsato uit elkaar

Italiaanse overbetaalde vreemdgaande paardenl*l (foto Twitter)

Italiaanse overbetaalde vreemdgaande paardenl*l (foto Twitter)

Sp*ugz*t (foto Twitter)

M*rc *k *en je sp*ugz*t (foto Twitter)

*an *wee walle**es e•en (fiti Twitter)

*an *wee walle**es e*en (foto Twitter)

Helaas pindakaas met Leontine (foto Twitter)

Helaas pindakaas met Leontine (foto Twitter)

Gepubliceerd op 4 feb. 2020

Het nieuws dat💈Marco en Leontine Borsato na 23 jaar uit elkaar gaan slaat in als een bom. Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, kent de details.

Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website https://www.telegraaf.nl/
Facebook https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

Reacties
https://youtu.be/0pN1Bp3ipsU

Wat had💈Marco Borsato met Maan?

💈Marco Borsato’s bekendmaking, dat hij overspel pleegde met pianiste Iris Hond deed een nationale beerput openbarsten: talloze ‘insiders’ menen te weten met wie de populaire zanger nog meer het bed deelde. Opvallende naam, die genoemd wordt:💈Marco’s oud pupil Maan.

Het is op dit moment geen pretje om in de schoenen van💈Marco Borsato te staan. De zanger en zijn vrouw Leontine bevinden zich ongewild midden in een mediastorm, nadat bekend werd, dat💈Marco een buitenechtelijke affaire had met pianiste Iris Hond. De zanger was er, samen met zijn loyale echtgenote Leontine, open over op zijn Instagram: “Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken, dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (…) In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest, die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.”

Coach

Wat eerder al aan Story verklaard was door Gooise insiders, wordt intussen namelijk ook open en bloot op internet rondgebazuind:💈Marco zou mogelijk vaker zijn vreemdgegaan tijdens zijn huwelijk met Leontine. Eén naam komt opmerkelijk genoeg vaak voorbij: die van zangeres Maan. Wat er waar van is, blijft vooralsnog speculeren. Dat💈Marco en zijn oud pupil Maan elkaar goed kennen, is geen geheim.💈Marco was immers haar coach toen zij in 2016 op 18 jarige leeftijd het zesde seizoen van The Voice of Holland won. Daarna zijn ze altijd contact blijven houden,’ zegt een Blaricumse Story bron. Zou dat contact ook de grens van het onbetamelijke gepasseerd zijn? Dat hij een affaire met Iris Hond gehad heeft, zou ook niemand hebben geloofd als ze die niet zelf bevestigd hadden. Als Story contact legt met het management van Maan, laten ze daar weten ‘daar niet op te willen reageren’.

Story, 26.10.2019 20:31

https://www.story.nl/artikel/showbizz/wat-had💈marco-borsato-met-maan

Werden affaire geruchten Leontine te veel?

Werden affaire geruchten Leontine te veel? (foto DenD)

Werden affaire geruchten Leontine te veel? (foto DenD)

💈Marco Borsato (53) en Iris Hond (32) hebben een affaire gehad. Dat werd eind 2019 bekend gemaakt. De zanger ontkende niet, dat hij het bed heeft gedeeld met de pianiste, maar volgens hem werd het verhaal nogal opgeklopt. Volgens geruchten is dit niet het enige slippertje, dat💈Marco heeft gemaakt tijdens zijn huwelijk met Leontine.

The Voice of Holland

The voice of Holland -💈Marco Borsato met Maan: Voorbij (The Final)

11.19 | Woensdag 5 februari | Telefoon | 2 minuten gelden | Leontine Borsato | 4 gemiste gesprekken | Geen oudere berichten (foto Twitter)

11.19 | Woensdag 5 februari | Telefoon | 2 minuten gelden | Leontine Borsato | 4 gemiste gesprekken | Geen oudere berichten (foto Twitter)

Gepubliceerd op 29 jan. 2016

Kijk de hele aflevering op https://www.rtl.nl/gemist/the-voice-of-holland/.

💈Marco Borsato en Maan zingen in de finale het nummer “Voorbij” van💈Marco Borsato en Do.

Website http://www.RTXL.nl
Facebook https://www.facebook.com/RTLXL
Twitter https://twitter.com/RTLXL

Reacties
https://youtu.be/jvtMUYw5Mrc

Weekblad Story meldde in oktober, dat er een hardnekkig gerucht rondgaat in Hilversum.💈Marco zou wel héél erg dol zijn geweest op zijn The Voice pupil Maan (22), en dus niet alleen voor haar hebben gekozen om haar zangtalent. Het management van Maan wilde niet reageren op de roddel en ook💈Marco hielt zijn liepen stijf op elkaar.

Over de affaire met Iris Hond heeft hij wel gepraat. “We werden gebeld door de krant over een sensationeel verhaal, dat overigens al tien jaar oud was en wat ik daarvan vond. Ze hadden het erover dat het zeven jaar geduurd had, en dat ik het vorige maand pas aan mijn vrouw verteld had, wat allemaal niet waar was“, zegt💈Marco in talkshow Beau. “Wij vonden dit primair een zaak van ons samen. Eigenlijk reageren we nooit op geruchten, maar omdat dit voor een deel waar was, had ik wel het gevoel, om onduidelijkheid te voorkomen en om met name dat sensatieverhaal te weerleggen: laten we een verklaring geven.”

Affaire pas vorig jaar geëindigd?

Toch is daarmee de kous nog niet af. Bronnen beweren aan Privé namelijk, dat💈Marco niet helemaal de waarheid spreekt, en hij vaker dan één keer met Iris Hond het bed in is gedoken. Sterker nog: de affaire zou pas in 2019 zijn gestopt!

ditjesendatjes.nl, 4 februari 2020

https://www.ditjesendatjes.nl/werden-affaire-geruchten-Leontine-te-veel/

Arthur van Amerongen @DonArturito

#💈borsato Ik roep al jaren dat ie van d’r moet scheiden. Dat mens is veel te oud voor hem.

Marco & Mary Borsato (foto Twitter)

💈Marco & Mary Borsato (foto Twitter)

Twitter, 4 feb. 2020 · 7:28 p.m.

https://twitter.com/DonArturito/status/1224761602907561990

GELUK

Geluk woont in Almere, dat schijnt volgens een onderzoeksbureau, die het geluksprofiel van de Nederlandse steden onderzocht zo te zijn. Niet, dat ze bovenaan de lijst staan. Nee, dat is onze pret hoofdstad. Logisch daar ligt het geluk gewoon op straat. Als je tenminste het balletje balletje goed beheerst. Maar goed, Almere maakte een grote stap op de ranglijst en belandde op plek 6. De Danny Vera van de Geluk Top 2000 zal ik maar zeggen. Vooral het woordje ruimte viel nogal eens in de hemel verheffende omschrijving van de jongste stad van Nederland. Tja, je moet er van houden, denk ik, om het te kunnen bevestigen. Roodeschool heeft ook ruimte, maar die plaats deed niet ter zake. Ik zag laatst een reportage over Almere van de Van Rossems. De naar wietolie verlangende deprimisten probeerden van Almere een positief beeld te schetsen. Net als zij kreeg ik het er ook niet bepaald warm van, maar goed. De plaats, waar ik woon, is weer eens gedaald op de ranglijst. Van 75 naar 80. De goede resultaten van de plaatselijke eredivisie club tellen dus niet mee voor de factor geluk. Tja, wat is geluk in dit geval. Als je dat als onderzoeksbureau voor een hele plaats en land gaat bepalen ga je wat mij betreft een lijst te ver. Daarvoor zou je toch eigenlijk alle inwoners moeten vragen wat die er van vinden. Die schetsen een beter beeld van het geluk percentage wat bij die plaats hoort. Dat heeft dit bureau waarschijnlijk nagelaten, ook gezien het feit, dat men de plaats Midden Groningen er op had staan. Heb Google Maps bezocht, maar de specifieke plek Midden Groningen kon ik niet vinden. Maar goed, dat zal ze in Almere worst wezen, denk ik. Dus geef ik ongevraagd het advies aan💈Marco en Leontien om vanuit het lommerrijke Blaricum de koffers te pakken en te verhuizen naar Almere. De ene kan naar Almere buiten en de ander (ik denk Leontien) kan naar Almere binnen. Heb ik dat probleem alvast getackeld, want denk niet, dat je de komende tijd vrolijk word van het nieuws rondom dit ongelukkige liefdeskoppel. Dat zal, neem ik aan, ook wel in de Almere Gazette staan.

Later.

Facebook, 4 februari 2020, 21:06

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2707714022669292&id=100002921628094

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=💈Marco+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Iris+Hond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Maan+de+Steenwinkel