De Telegraaf – Johan Vlemmix bedreigt Patricia Paay: ‘Ik heb nog meer seksvideo’s’ + ‘Beslag gelegd op woning Paay’

Johan Vlemmix bedreigt Patricia Paay: ’Ik heb nog meer seksvideo’s

De rechtszaak over de sekspoppen, die Johan Vlemmix van Patricia Paay wilde maken, blijft maar doorgaan. Ondanks dat Vlemmix de zaak verloren heeft, denkt hij in het hoger beroep tóch als winnaar uit de strijd te komen. En anders heeft hij nog wel wat hete hangijzers in het vuur…

Hij claimt namelijk seksvideo’s van de presentatrice te hebben, die “erger zijn dan de plasseks video” en die nog niet zijn uitgelekt. Dat meldt hij aan Shownieuws. “Die rechtszaak ga ik hoe dan ook winnen, er komen meer dingen uit het doosje, laat ik het zo zeggen.” Paay is niet gediend van de opmerkingen van Vlemmix. “Ik wil niets meer over Vlemmix weten of horen. Move on Mr. Vlemmix!

Vlemmix verloor de rechtszaak en moest tweeduizend euro plus de proceskosten betalen. Hij ging echter in hoger beroep. De Brabander wil van het hoger beroep afzien als Patricia bij hem komt eten en dat ze elkaar dan de hand schudden, zo laat hij weten. Zij heeft dat aanbod afgewezen.

De Telegraaf, 29 maart 2019, 23:02

https://www.telegraaf.nl/entertainment/3364590/johan-vlemmix-bedreigt-patricia-paay-ik-heb-nog-meer-seksvideo-s

Beslag gelegd op woning Patricia Paay

Het bedrijf Osuro, waarmee Patricia Paay juridisch in de clinch ligt, heeft beslag laten leggen op de woning van de zangeres. De rechtbank Zeeland-West-Brabant geeft geen commentaar op het nieuws, maar bevestigt wel dat de rechtbank woensdag uitspraak doet in de zaak.

Dat meldt website Bekende Buren vrijdag. Het zou gaan om een bedrag van 120.844 euro. Paay zette de woning in het Brabantse Wernhout begin deze maand te koop voor 275.000 euro. Ze woonde er sinds 2017.

Osuro en Paay kwamen in eerdere onderhandelingen niet uit de kwestie. De zangeres en tv persoonlijkheid ontving vanaf 2015 verschillende bedragen van Osuro, het bedrijf, dat is opgericht door haar goede vriend Rob Rijsbergen. Nadat hij in 2017 aan de kant was gezet, ontdekte zijn zoon voor in totaal 1,75 miljoen euro aan dubieuze betalingen in de bedrijfsadministratie. Volgens hem heeft Paay in totaal 93.000 euro van Osuro ontvangen.

GeenStijl

Het bedrijf financierde bijvoorbeeld haar rechtszaak tegen GeenStijl, dat een berucht plasseks filmpje publiceerde met haar in de hoofdrol. Bovendien liet zij zich betalen om als BN’er aan de zijde van haar vriend te verschijnen op glamourfeestjes.

De nieuwe leiding van Osuro zegt, dat het geld is geleend en moet worden terugbetaald. Paay zegt, dat ze het geld heeft gekregen of ervoor heeft gewerkt en meent, dat ze slachtoffer is van een familieruzie over geld. Onderhandelingen over een schikking zijn mislukt, zei haar advocaat Murat Alaca eerder.

De Telegraaf, 19 april 2019, 13:10

https://www.telegraaf.nl/entertainment/3470537/beslag-gelegd-op-woning-patricia-paay

https://fb.watch/8z5FI8Slei/

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Vlemmix
https://robscholtemuseum.nl/?s=Patricia+Paay