De Telegraaf – Farmers Defence Force dreigt na Boeren Overleg: Maak je op voor Hardste Acties Ooit

Mark van den Oever (FDF) tijdens het Boeren Protest op de Koekamp Den Haag (1) (foto Phil Nijhuis)

Mark van den Oever (FDF) tijdens het Boeren Protest op de Koekamp in Den Haag (2) (foto Phil Nijhuis)

Mark van den Oever (FDF) tijdens het Boeren Protest op de Koekamp in Den Haag (3) (foto Phil Nijhuis)

Farmer Against the Devil (foto Twitter)

Beroemd en Berucht tegen Wil en Dank (foto Telegram)

Farmers Defence Force dreigt na Boeren Overleg: Maak je op voor Hardste Acties Ooit

Wageningen – Farmers Defence Force (FDF) is Totaal Niet Tevreden over het Eerste Overleg, dat Boeren Organisaties met het Kabinet hebben gehad. „Als ik Zo de Stemming een Beetje Proef, denk ik, dat je je kunt Op Maken voor de Hardste Acties, die FDF Ooit gevoerd heeft”, zegt Voor Man Mark van den Oever. Hij wil Niet Zeggen om Wat voor Soort Acties het gaat. „Daar gaan we Niet Over Uit Weiden, maar we gaan Zeker Escaleren. We bedenken Altijd Iets Speciaals.”

Volgens Van den Oever is de Kloof tussen het Kabinet en de Boeren Groot. Hij vergelijkt die met de Grand Canyon in de Verenigde Staten. „De Impasse is Groot, we zijn Terug bij Af”, zegt hij.

Volgens Van den Oever wilden de Boeren een Toe Zegging van het Kabinet. „Aangezien de Hand Niet Gegrepen wordt, moeten we Weer Terug naar de Oude Strategie. Aan de Onderhandelings Tafel wil het Niet Beslist worden. Met zijn Allen, ook Heel Gematigde Partijen, hebben we Samen een Strategie Bepaald. We wilden een Kleine Toe Zegging. Die komt Niet. Dan zijn de Vergader Boeren Uit Gewerkt en moeten de Actie Boeren Weer aan de Gang.”

Asbest op Snel Weg

Van den Oever zegt, dat hij Geen Oproepen wil doen aan zijn Achter Ban. „Die Boeren weten Zelf Goed wat ze Wel en Niet Kunnen Doen. Niemand is voor Asbest op de Snel Weg gooien. Ik denk, dat we het Daar Met Zijn Allen Wel Over Eens Zijn. Maar Kijk, het is Natuurlijk ook onze Achter Ban, wij Gaan Ze Niet Af Vallen.” Bij Eerdere Protesten werden Spullen met het Kanker Verwekkende Asbest er in op de Snel Weg gegooid. De Troep moest door Gespecialiseerde Bedrijven worden Op Geruimd, waar door Wegen Langer Dicht Bleven.

Boeren Organisaties spraken vrijdag in Utrecht met Kabinet Leden onder wie Premier Mark Rutte en met Bemiddelaar Johan Remkes. Farmers Defence Force was daar Niet bij. Van den Oever is Wel in Overleg met de Grootste Koepel Organisatie, LTO Nederland.

Stevig en Zwaar Gesprek

Remkes deed vrijdag na Afloop Verslag van het Eerste Overleg tussen het Kabinet en Boeren Organisaties, die werden Vertegenwoordigd door Sjaak van der Tak van LTO Nederland. Om de Impasse te Door Breken moet volgens de VVD Coryfee wel „Een Flinke Vertrouwens Crisisworden Over Wonnen.

Wat betreft Voorzitter Sjaak van der Tak van LTO Nederland, S Lands Boeren Organisatie, is de Pat Stelling Ook Nog Niet Voorbij. Hij sprak hij van een ’Stevig en Zwaar Gesprek’. „Op dit Moment is het voor ons Te Weinig. Voor ons als LTO is de Zaak voor Vandaag Klaar. De Bal ligt bij het Kabinet.” Volgens Van der Tak moet de Regering Eerst laten zien, dat Het hen Ernst is het Conflict Op te Lossen.

Bekijk Ook
Remkes ’Impasse met Boeren moet Links Om of Rechts Om worden Door Broken
Kabinet Verdeelder dan Boeren, Rol Staghouwer Op Vallend

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1739554076/farmers-defence-force-dreigt-na-boerenoverleg-maak-je-op-voor-hardste-acties-ooit

Bericht van Jan Huzen (foto Twitter)

https://lc.nl/friesland/heerenveen/Boeren-spookrijden-op-snelweg-A7-tussen-Drachten-en-Heerenveen.-Politie-sluit-snelweg-af-maar-ontwijken-blokkade-27855443.html

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+van+den+Oever
https://robscholtemuseum.nl/?s=FDF
https://robscholtemuseum.nl/?s=Farmers+Defence+Force
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sjaak+van+der+Tak
https://robscholtemuseum.nl/?s=LTO
https://robscholtemuseum.nl/?s=Land+en+Tuin+Bouw+Organisatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vergader+Boeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Actie+Boeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boeren+Protest
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boeren+Opstand
https://robscholtemuseum.nl/?s=Farmer+Against+The+Devil
https://robscholtemuseum.nl/?s=Against+The+Devil
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Remkes

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image