De Telegraaf – Elite Militair tijdens Recht Zaak ’Plan om Taghi Uit te Schakelen’ + Wilde Staat Taghi Liquideren? + Openbaar Ministerie: Nooit Gesproken over Ontvoeren of Vermoorden Taghi

 

Over WordPress

 

 

Rob Scholte Museum

Elite Militair tijdens Recht Zaak: Staat had Plan om Taghi Uit te Schakelen

De Telegraaf , pdated 4 apr. 2023

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2070802109/elitemilitair-tijdens-rechtszaak-staat-had-plan-om-taghi-uit-te-schakelen

Wilde Staat Taghi Liquideren? ‘Zo kennen wij Nederland Niet

Gepubliceerd 4 apr 2023

De Telegraaf

Heeft de Nederlandse Overheid Plannen gehad om Onder Wereld Kop Stuk Ridouan Taghi In het Buiten Land te laten Ontvoeren en Eventueel te Doden door Special Forces? Die Discussie is Los Gebarsten door een Recht Zaak tegen een Oud Commando, die deze Bewering doet. Het zou Betekenen, dat Nederland Over Woog om een Staat Liquidatie Uit te Voeren. Silvan Schoonhoven was Bij de Recht Zaak Aan Wezig en heeft de Details.

Abonneer je Hier Gratis http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Bij De Telegraaf vind je het Laatste Nieuws uit Binnen- en Buiten Land. Je krijgt Alles te Weten op het Gebied van Entertainment, Misdaad, Geld, Verkeer en Royalty. Ook delen wij de Meest Opmerkelijke Video’s, die je Niet Gemist moet Hebben. Wil je Meer Exclusieve Video’s? Meld je dan Hier aan voor onze Video Nieuws Brief https://telegraaf.nl/videoupdate

Bekijk voor Al het Laatste Sport Nieuws het Kanaal van Telesport https://www.youtube.com/channel/UCURS–yDvgiK_i7aOFraASw

Meer van De Telegraaf? Volg ons op
Website https://www.telegraaf.nl/
Facebook https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

Reacties
https://youtu.be/H3D1YAVJ3i4

Advocaat Michael Ruperti (foto De Telegraaf)

Openbaar Ministerie: Nooit Gesproken over Ontvoeren of Vermoorden Taghi

A’s Voor Malig Advocaat Michael Ruperti liet tijdens een Zitting bij de Militaire Kamer in de Recht Bank in Arnhem Begin deze Maand Voor hij de Verdediging Neer Legde, weten, dat A in 2019 door Geheime Diensten is Gevraagd, Of het Mogelijk was de Vermeende Topc Crimineel Taghi door Commando’s in het Geheim uit Dubai te Halen of Anders te  ’Neutraliseren’, Wat een Eufemisme is Voor Doden. Hij herhaalde Dit als Getuige in de  Straf Zaak tegen Taghi en Benadrukte, dat hij Toe Stemming van zijn Ex Cliënt heeft om Dit te Vertellen.

Volgens Ruperti heeft A voor dat Taghi Eind 2019 in Dubai is Gearresteerd een Gesprek Gehad met Onder Anderen Twee Mede Werkers van het Special Operations Command  (SOCOM). Deze Mede Werkers verwezen in dat Gesprek naar een Bij Een Komst, die ze hadden gehad, waar bij een Niet Nader BenoemdeVrouwelijke Officier van JustitieAan Wezig was en Mensen van de In Lichtingen Diensten AIVD en MIVD. Daar in werd Gesproken Hoe Taghi Gepakt zou Kunnen WordenAls het Op de Diplomatieke Manier Niet Lukt.”A is volgens Ruperti Bevraagd over Manieren, waar op Taghi Weg Gehaald of  ’Geneutraliseerd’ zou kunnen worden. A heeft Daar Advies over Gegeven en Weet Niet Wat Daar Vervolgens Mee is Gedaan. De Advocaat vertelde, dat A Graag Zelf Ook als Getuige Gehoord wil worden in de Zaak tegen Taghi, de Recht Bank zal Daar op een Later Moment over Beslissen.

De Advocaat van Taghi, Inez Weski, heeft Vorige Week Aan Gifte Gedaan tegen het OM in deze Kwestie. De Marengo Officier benadrukte woensdag, dat het Genoemde Over Leg Nooit heeft Plaats Gevonden.

Taghi (45) werd Na zijn Arrestatie binnen Enkele Dagen over Gebracht naar Nederland. Weski heeft Al Vaker Aan Dacht Gevraagd voor de Manier, waar op de Arrestatie van haar Cliënt is Gegaan. Hij zou Daar Bij Mis Handeld Zijn. Weski vreest Ook Nu Nog voor de Veiligheid van haar Cliënt. „We Weten Niet, of de Moord Plannen Nu Nog Bestaan.”

Tegen Taghi is een Levens Lange Gevangenis Straf Geëist. De Uit Spraak staat op 20 oktober Gepland.

De Telegraaf, april 19, 2023

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1259952935/om-nooit-gesproken-over-ontvoeren-of-vermoorden-taghi?s=35

Vocast – Yelle Tieleman, misdaadverslaggever Algemeen Dagblad: Ridouan Taghi en het Marengo proces

Micha Kat – Special Report (2) Criminal Dutch Government Created Biggest Irish Crime Organisation in History: Kinahan Gang (6)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Silvan+Schoonhoven
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Telegraaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbaar+Ministerie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Special+Forces
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marengo+Proces
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michael+Ruperti
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ridouan+Taghi
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kinahan+Gang