De Telegraaf – Begraafplaats in Bodegraven doelwit complot denkers over pedo netwerk + Chris Klomp – Grafschennis door complot denkers

Burgemeester van Bodegraven Christiaan van der Kamp (foto Omroep West)

Begraafplaats in Bodegraven doelwit complotdenkers over pedo netwerk

Bodegraven – Tientallen personen hebben in de afgelopen twee weken actiegevoerd op Begraafplaats Vredehof in het Zuid Hollandse Bodegraven. Ze plaatsten bloemen en actiebordjes op graven, waarvan zij denken dat de overledenen zijn ’vermoord door een satanistisch pedo netwerk’. De gemeente Bodegraven Reeuwijk veroordeelt het verstoren van de grafrust. De gemeente heeft aangifte gedaan bij de politie.

De gemeente heeft de bloemen en actiebordjes van de begraafplaats verwijderd. De begraafplaats is geen plaats om actie te voeren, stelt de gemeente. Burgemeester Christiaan van der Kamp heeft met diverse nabestaanden gesproken die aangeven dat zij zeer gegriefd zijn.

Pijnlijk, soms zelfs bedreigend

„Het is voor de nabestaanden van overledenen en voor mensen, die onterecht beschuldigd worden zeer pijnlijk en soms zelfs bedreigend”, zegt de burgemeester. „In de contacten die ik met hen heb merk ik, dat ze zeer verdrietig zijn en boos over, dat complotdenkers zo veel leugens en bedrog verspreiden op sociael media. Dat geldt ook voor mensen, die er zo maar bij worden gehaald zonder er iets mee te maken te hebben.” De burgemeester noemt het „verwerpelijk wat hier gebeurt.”

Ook elders in het land zijn graven bezocht door actievoerders. Volgens Nieuwsuur zijn tevens bloemen en teksten achtergelaten bij de gedenkstenen van Marianne Vaatstra en Nicky Verstappen, tot ontsteltenis van nabestaanden. „Het gaat om een landelijk fenomeen, dat we veel breder met elkaar moeten bespreken hoe we hier mee om moeten gaan”, zegt de burgemeester van Bodegraven Reeuwijk.

De Telegraaf, 20 feb. 2021

https://www.telegraaf.nl/nieuws/712304819/begraafplaats-in-bodegraven-doelwit-complotdenkers-over-pedo-netwerk

Grafschennis door complotdenkers

Wapen Bodegraven (foto Wikipedia)

Het afgelopen weekeinde werd het monument ter nagedachtenis aan de in 1999 vermoorde Marianne Vaatstra bezoedeld door fanatieke complotdenkers. De geschokte nabestaanden ruimden de door Qanon geïnspireerde complot rommel zelf op, maar wie zit er achter deze misselijkmakende daad?

Ineens lagen er bloemen, linten en kaartjes bij het monument voor Marianne Vaatstra in Zwaagwesteinde. Geen goedbedoeld steuntje in de rug voor de nabestaanden, maar een bizar ongepaste actie met verwijzingen naar abjecte Qanon retoriek en oeroude en bewezen onzin van seksueel misbruik door de elite tijdens satanische rituelen.

Hoewel de moordenaar en verkrachter van Marianne Vaatstra een gewone Friese veeboer bleek, zou het meisje volgens de gewetenloze activisten slachtoffer zijn geworden van satanisch misbruik door ‘de elite’. Zeer oud nep nieuws, dat door geen enkel bewijsstuk wordt onderbouwd en waar een verstokte complotdenker al voor is veroordeeld tot een celstraf, maar door gewetenloze onverlaten nog steeds wordt rondgepompt.

Een klap in het gezicht voor de nabestaanden, die mij persoonlijk lieten weten letterlijk ‘misselijk’ te zijn geworden, toen ze geconfronteerd werden met de smakeloze actie.

Bodegraven

Maar het is beslist geen incident. Al eerder dook een zee aan bloemen en vergelijkbare smakeloze teksten op bij een begraafplaats in Bodegraven, een gemeente waar volgens complotdenkers satanische moorden zijn gepleegd, onder meer door RIVM baas Jaap van Dissel. Een graf van iemand, die door de complot idioten werd aangewezen als ‘slachtoffer’ werd volstrekt ten onrechte bezoedeld door aantoonbare flauwekul.

De gemeente Bodegraven stelt desgevraagd, dat er inmiddels beveiligers zijn ingezet om de acties te stoppen, mede omdat nabestaanden hun verdriet en ongenoegen kenbaar hebben gemaakt aan de gemeente. ,,Het is buitengewoon pijnlijk voor die mensen en dat geven ze ook bij ons aan. Ze hebben niets met die complot verhalen te maken. Er zijn ook bloemen geplaatst op een oorlogsmonument en dat vinden we bijzonder ongepast´, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Er is inmiddels buiten de begraafplaats op de parkeerplaats een plek gereserveerd voor complotdenkers om bloemen neer te leggen. Volgens de gemeente Bodegraven is er inmiddels ook aangifte gedaan, de gemeente kiest er voor om daar verder geen mededelingen over te doen.

Maar daar blijft het niet bij. Er zijn vergevorderde plannen om binnenkort ook op de Brunssummerheide, waar in 1998 de toen 11 jarige Nicky Verstappen om het leven kwam, bloemen en kaarten te leggen. Kennelijk zijn de activisten vergeten, dat solist Jos B in november 2020 aan de hand van stevig DNA bewijs is veroordeeld voor de dood van de jongen.

Wees de Weerstand

De bron voor de laffe, kwetsende en evident kwaadaardige acties voert naar een gelegenheidstrio doorgeslagen complotdenkers genaamd Wees de Weerstand. Het trio bestaat uit persoonlijk leiderschapscoach Wouter Raatgever (die eerder tevergeefs aangifte probeerde te doen tegen ‘Corona Virus moord bestuurders’ en zelfs door Viruswaarheid te licht werd bevonden), fanatiek christen Hans Meyer (die enthousiast Corona Virus critici doopt) en de meermaals veroordeelde en naar Ierland gevluchte complotdenker Micha Kat.

De drie musketiers van de waanzin zijn online al maanden actief met ellenlange, onbegrijpelijke en lasterlijke dialogen, waarin alle bekende complot nonsense ongefilterd en kritiekloos voorbijkomt. Hoewel YouTube de lasteraars al eerder op zwart zette door de aanhoudende leugens, vonden ze probleemloos elders onderdak.

Knevel

Een van de kwetsende kaartjes bij het monument van Marianne Vaatstra is voorzien van de naam Joost Knevel en daar start deze nieuwe episode van malicieuze leugens. Knevel is een getroebleerde naar Spanje gevluchte oud hooligan en jeugddelinquent, die naar eigen zeggen in 1982 op 4 jarige leeftijd drie satanische kindermoorden heeft moeten aanschouwen in Bodegraven. Onder meer op een schoolplein.

Een lokale ‘pedofiele’ huisarts, tevens de oppas van peuter Knevel en bevriend met zijn ouders, zou de dader zijn en pas tijdens de Corona Virus crisis (hoe toevallig) kwam daar ineens RIVM baas Jaap van Dissel bij als mede dader.

Wat Van Dissel te zoeken zou hebben op een basisschool in Bodegraven, terwijl hij zelf Geneeskunde studeerde in Leiden wordt nergens duidelijk. De arme huisarts, die zonder enig bewijs wordt beschuldigd van moord zou inmiddels aangifte hebben gedaan van laster. Treurig genoeg is de overleden vrouw van de huisarts ook begraven in Bodegraven. Ook op haar graf zijn bloemen gelegd door complotdenkers.

CIA

Volgens Knevel zelf kwam hij vanaf zijn 12e levensjaar geregeld met de politie in aanraking en dat leverde hem naar eigen zeggen veel gevangenisstraffen en werkstraffen op. Omdat hij ‘kapot werd gemaakt’ en ‘opgejaagd’ in Nederland vertrok hij naar Spanje, waar hij een ‘cannabis vriendelijkebed and breakfast begon aan de kust. Een zaak, die financieel werd getroffen door de mondiale Corona Virus crisis.

In maart 2020 stuurt Knevel een onheilspellende mail naar de bekende complotdenker Martin Vrijland.

Ik heb hervonden herinneringen. Gaat om MK Ultra’ staat er onder meer in de mail.

Het project MK Ultra is een codenaam die werd gegeven aan een programma van de CIA om medicijnen en procedures te ontwikkelen, die bij ondervragingen kunnen worden gebruikt om mensen te laten bekennen. Kennelijk suggereert Knevel, dat hij onderdeel is geweest van de CIA tactiek, wat best bijzonder is aangezien het programma vijf jaar voor zijn geboorte werd gestaakt.

Vrijland, doorgaans bepaald niet vies van waanzinnige onzin, schoof de warrige mail terzijde, omdat de onbewezen inhoud zelfs voor hem te gortig was.

Opvallend genoeg heeft Knevel in meer dan 27 jaar tijd geen enkele actieve herinnering gehad aan de meervoudige satanische kindermoorden (die volgens hem zelfs zouden zijn gefilmd) tot hij eind 2019 ineens ‘hervonden herinneringen’ kreeg.

Raatgever

Zijn bizarre verhaal zonder ook maar een snipper bewijs of zelfs maar een enkele getuige kwam logischerwijs nooit van de grond, tot de Corona Virus demonstrant Wouter Raatgever er lucht van kreeg, gesteund door de aan lager wal geraakte en op de vlucht geslagen oud journalist Micha Kat, voor wie iedereen en zijn moeder een satanische pedofiel is, tenzij een vastgoed baas hem 2.500 euro per maand overmaakt voor zijn lasterpraatjes.

Kat beschuldigt al vanaf 2008 steeds wilder en gekker hoogwaardigheidsbekleders en journalisten van ritueel kindermisbruik. De afgelopen vier jaar steevast met een petje op van Donald Trump.

De op hol geslagen Kat, die van een rechter letterlijk ‘de ongekroonde koning van het gekkenhuis’ mag worden genoemd, werd al meerdere keren tot celstraffen veroordeeld voor waanzinnige nep verhalen en schuilt in afwachting van zijn uitleveringszaak angstvallig in Ierland. Het Openbaar Ministerie heeft om zijn overlevering gevraagd, omdat hij in Nederland nog minstens zes maanden celstraf uit moet zitten, voor doodsbedreigingen aan een journalist en een langdurige smaadcampagne in de richting van NOS hoofdredacteur Marcel Gelauff (met uiteraard weer pedo verwijten).

Topfuncties

Zoals het echte complotdenkers betaamt, stuwt het trio in talloze warrige lasterfilmpjes het nep verhaal tot grote hoogte op. Inmiddels zijn ook journaliste Natalie Righton en politica Jeanine Hennis Plasschaert ‘betrokken’ bij de satanische spelletjes. De ‘elite kinderen,’ die tijdens de beweerde kindermoorden in Bodegraven allemaal op school zaten, hebben volgens het olijk liegende trio inmiddels allemaal topfuncties gekregen in Nederland.

De aanstichter van het nepverhaal, Joost Knevel, is met recht een wonderlijk figuur te noemen. Hij lijdt naar eigen zeggen aan de stoornis DIS, een DIssociatieve Stoornis, waarbij er een verstoring op is getreden van het normale psychisch functioneren, die van invloed is op onder andere het denken, het geheugen en de emotie.

Bepaald niet een man met een solide verhaal, waar je nu meteen verregaande conclusies aan kunt verbinden. Getuige overigens ook zijn eigen standpunt, dat zelfs zijn eigen ouders hem voor gek hebben verklaard.

Misbruikt

Feitelijk wordt de met zichzelf worstelende Knevel misbruikt door complotdenkers om maar weer eens aandacht te genereren voor verhalen, die al lang naar het rijk der fabelen zijn verwezen. Complotdenkers, die eerder met droge ogen beweerden, dat Rutte onderdeel is van de pedo elite, Els Borst is vermoord door de overheid, duizenden kinderen werden misbruikt in een kelder van een Amerikaans pizza restaurant, Angela Merkel de dochter is van Adolf Hitler en Donald Trump de door God gezonden verlosser die duizenden elite pedofielen zou laten arresteren en de ‘New World Order’ achter de tralies zou krijgen.

Allemaal waanzinnige verhalen, die alleen in de bubbel van de donkerste krochten van het internet nog op een wonderlijk gestoorde manier op iets van geloofwaardigheid kunnen rekenen, maar die na jaren en jaren nog niet eens een begin van een bewijsstuk hebben opgeleverd.

Moderne sprookjes

Erger is echter nog de constatering, dat de complotdenkers er een verdienmodel aan hebben geplakt door bij voortduring geld te vragen om de smakeloze acties te ondersteunen. Geld, dat grotendeels gebruikt wordt voor het eigen levensonderhoud, want zelf werken is kennelijk te lastig voor de heren.

Nabestaanden

Uiteindelijk zijn de echte slachtoffers hier de nabestaanden van door gestoorde solisten gedode kinderen, die al door een hel gaan, omdat ze een geliefd kind dagelijks moeten missen en nu worden misbruikt door dwaallichten, die puur uit eigen rancune een valse en narcistische agenda koste wat het kost door willen drukken.

Mensen, die ook nog eens laf op de achtergrond online anderen ophitsen om in verzet te komen of zwaar ongepast bloemen en kaarten te leggen. Het laatste trieste wapenfeit is het lastigvallen van een schooljuf, die na jaren trouwe dienst afscheid neemt van een school in Bodegraven, waar volgens de wappies in de jaren 80 het satanische misbruik plaatsvond.

Het is helaas een bizarre werkelijkheid geworden in een wereld, waarin labiele geesten ten prooi vallen aan kwalijke sensatieverhalen, waar geen enkel bewijs voor is en ook nooit bewijs voor zal komen.

Hersenspoeling

Gehersenspoelde Nederlandse burgers, die door evidente leugens kennelijk inmiddels zo ver gaan als het bestellen van bloemen, het schrijven van kaartjes en linten met krenkende teksten. En die vervolgens ook daadwerkelijk neerleggen op plekken, waar nabestaanden, die niets te maken willen hebben met malicieuze complotten in stilte willen rouwen.

Waar in Amerika steeds meer Qanon fans wakker worden en met het schaamrood op de kaken realiseren, dat ze kritiekloos in een vals frame zijn getrapt, handelen enkele Nederlandse complotdenkers nog steeds in de volstrekte waan van een allesomvattende Pedo Deep State.

Waarmee ze de vele echte slachtoffers van kindermisbruik in Nederland wederom bepaald geen dienst bewijzen. Slachtoffers, die met enige regelmaat hun verhaal doen in rechtszalen in Nederland. Schokkende rechtszaken, waar de complotdenkers zelf nooit bij aanwezig zijn.

Over wegkijken gesproken.

chrisklomp.nl, 16 februari 2021

https://chrisklomp.nl/grafschennis-door-complotdenkers/