De Telegraaf – Amnesty International eist, dat Foto van Willem Engel met Logo Direct Verdwijnt

Amnesty International (foto Giphy)

Amnesty International (foto Gifer)

Bericht aan Amnesty International, 12 november 2022 (foto Mail)

Antwoord van Laurens Kruse van Service Center Publieksvoorlichting Amnesty International (foto Mail)

Human Rights Matter (foto Gifer)

Steun Politieke Gevangenen in Nederland (foto Telegram)

Dit zijn Alle Drie de Posters, waar in Onderhavige Kwestie om gaat (foto Adformatie)

Amnesty International as An Enterprise (gif Domestika)

Human Rights Action Sticker (foto Gifer)

Amnesty International eist, dat Foto van Willem Engel met Logo Direct Verdwijnt

Den Haag – Amnesty International sommeert Jurist Jeroen Pols om Tweets met Afbeeldingen, waarin de Vormgeving en het Logo worden gebruikt van de Mensenrechten Organisatie Direct te Verwijderen. Het gaat om een Afbeelding, waarop wordt geschreven, dat Tegenstander van Corona Maatregelen Willem Engel een Politieke Gevangene is. Met de Afbeelding wordt volgens de Organisatiede Onjuiste Indruk Gewekt,dat Amnesty in Actie komt voor Willem Engel.

Het Zonder Toestemming Gebruiken van Naam en Logo van Amnesty International is volgens de Organisatie in Strijd met de Merkrechten op de Naam en de Auteursrechten van het Logo. Volgens Amnesty is de Afbeelding Geen Parodie, waarmee het een Uitzondering zou hebben op het Auteursrecht. Daarvoor ontbreekt „De Daar Voor Vereiste Kennelijke Humoristische Bedoeling”, aldus Amnesty.

Verwijdert Pols de Tweets Niet, dan volgt een Kort Geding, laat een Woordvoerder van Amnesty weten. „Maar we zullen hem nog een Paar Dagen de Tijd geven”, aldus de Woordvoerder.

Pols, die als Jurist Regelmatig Engel bij staat, is een van de Verspreiders van de Afbeelding Online. In Kleine Letters Onder Aan deAfbeelding is te lezen, dat de Uiting een Oproep is aan Amnesty International om in Actie te komen tegen MensenrechtenSchending in Nederland.

Het Voorarrest van Engel werd Vorige Week met Twee Weken Verlengd. De Man wordt Verdacht van het Plaatsen van Opruiende Berichten tijdens de Corona Crisis.

De Telegraaf, 25 maart 19:33

https://www.telegraaf.nl/nieuws/525442928/amnesty-eist-dat-foto-van-willem-engel-met-logo-direct-verdwijnt?utm

We staan Absoluut niet achter Willem Engel (foto AD)

Amnesty International | Service Center Publieksvoorlichting | Laurens Kruse – Antwoord aan voiceoftruth1988 + FreeHuigPlug – (4) Huig Plug vanuit de Gevangenis

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Amnesty+International
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeroen+Pols
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Engel