De Telegraaf – Adam Curry weer getrouwd + 6INSIDE – Drie keer is scheepsrecht!

Adam Curry weer getrouwd

Adam Curry is weer getrouwd. Dat meldt zijn kersverse echtgenote Tina Snider op Instagram.

En het is officieel!“, schrijft ze bij een foto van hen beiden in trouwkleding. Zij zwaait een bruidsboeket in de lucht. “Mr. & Mrs. Adam Curry.” In een eerdere post op Instagram wenste ze Adam Curry alvast een ’gelukkige trouwdag’ toe.

Eind 2016 toonden de twee al ringen op sociale media. “Ik heb ja gezegd“, schreef Tina daar toen bij. Waarom Curry reageerde: “Ik ook.” De twee zijn al zo’n vier jaar samen. Ze leerden elkaar kennen door hun werk voor het Ronald McDonald Huis, de organisatie, die hij steunt en waar zij hoofd is van de afdeling communicatie.

Het is niet de eerste keer voor Curry, dat hij zijn ja woord geeft. Eerder was hij twee jaar getrouwd met Micky Hoogendijk en meer dan twintig jaar met Patricia Paay.


Dit bericht bekijken op Instagram

And it’s official! Mr. & Mrs. Adam Curry. #currynups

Een bericht gedeeld door Tina Marie Snider (@tinasnider15) op

De Telegraaf, 20 mei 2019, 13:11

https://www.telegraaf.nl/entertainment/3615046/adam-curry-weer-getrouwd

Drie keer is scheepsrecht! Adam Curry weer getrouwd

Adam Curry is dit weekeinde voor de derde keer in het huwelijksbootje gestapt. De presentator en ondernemer gaf zijn jawoord aan de Amerikaanse Tina Snider.

“Het is officieel! Mr. en Mrs. Adam Curry!”, schreef Tina bij een trouwfoto die ze via Twitter deelde. Adam liet aan 6 Inside weten dat zijn derde bruiloft een “leuke, kleine gelegenheid” was. Volgens Albert Verlinde werd de ceremonie door zo’n zestig genodigden bijgewoond.

Adams bekende exen Patricia Paay en Micky Hoogendijk feliciteren hem. Patricia liet 6 Inside weten het “hartstikke leuk” te vinden voor Adam en hem het beste te gunnen. Micky feliciteerde haar ex “van harte”.

6INSIDE, 20 mei 2019, 18:54

https://www.6inside.nl/nieuws/entertainment/drie-keer-is-scheepsrecht-adam-curry-weer-getrouwd.html

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adam+Curry
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tina+Snider
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micky+Hoogendijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Patricia+Paay