De Librije – Librije’s Hotel

Filosofie

Passie is waar het allemaal om draait in de wereld van de Librije. Passie voor het koken, de wijnen, de gastronomie. En dat alles op een eigentijdse, moderne wijze, wars van conventies en vastgeroeste gewoonten. Librije’s Hotel biedt zijn gasten wat Jonnie en Thérèse de Boer zelf de ‘ultieme hotelbeleving’ noemen. Inclusief een Mercedes S500 cabrio als eigen taxi voor de deur en gastvrijheid op hoog niveau.

Kunst in De Librije

Al 20 jaar verzorgt IQ Kunstuitleen & Galerie de kunst in De Librije. Van dichtbij maakte eigenaar Ivo de Lange mee hoe De Librije in snel tempo de vaderlandse en internationale culinaire top behaalde. Door de hechte samenwerking tussen de Zwolse bedrijven kregen bekende kunstenaars als Herman Brood, Ronald Westerhuis en Rob Scholte, om enkelen te noemen, een plaats in het restaurant en het hotel.

Ivo de Lange beschouwt het elke keer weer als een feestje om met Jonnie en Thérèse te overleggen over hun juiste keuze voor kunst. “Zij hebben een uitgesproken smaak, maar samen kiezen we altijd opnieuw een passende kunstenaar”. De kunst van IQ en de ambiance in De Librije vormen al jaren een succesvolle combinatie.

Librije’s Hotel
Spinhuisplein 1
8011 ZZ Zwolle
+31 (0) 38 853 0000
info@librijeshotel.nl

https://www.librije.com/slapen/

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Librije
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ivo+de+Lange
https://robscholtemuseum.nl/?s=Herman+Brood
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ronald+Westerhuis