De Binnenlandsche Bataafsche Courant | Real Raw News | Michael Baxter- Waar Om het FEMA Feestje op 4 oktober Geen Door Gang kon vinden

GEEN SATIRE!

White Hats Vernietigen FEMA’s Emergency Broad Casting System

Rangers van het Amerikaanse Leger Verstoorden woensdag de Geplande Nood Uit Zending van FEMA en Vernietigden de Centrale Zender, maar Pas Na dat het Goddeloze Agentschap een Waar Schuwing had Geactiveerd, die Patriotten had Kunnen Bloot Stellen aan Federale Intimidatie, vertelde een Bron in het Kantoor van Generaal Eric M Smith aan Real Raw News.

Zo Als Vorige Maand Gemeld, Verraste het Nieuws, dat FEMA een Nieuw Nood Actie Systeem Creëerde,, White Hats. Ze hadden FEMA’s Mount Weather Bol Werk en zijn EBS, in Dienst sinds 1976, in maart 2022 Veroverd en Dachten Niet, dat het Agentschap Nog de Man Kracht en Middelen had om Zo Snel een Nieuw Systeem Op te Zetten, Al Thans Niet, Ter Wijl het Grootste Deel van het Leiderschap BlauwDrukken Op Stelde voor “SmartFEMA Kampen en Plannen Smeedden Om Toe Komstige Slacht Offers van de Komende Orkaan Seizoenen te Terroriseren.

De Plicht Matige Aan Kondiging van FEMA, de Deep State Telegrafeert Gewoonlijk Voor Af Zijn Bedoelingen, bracht de White Hat Council er toe om een Massale Jacht te openen op het Controle Centrum en de Belang Rijkste Toren van de EBS. De Zoek Tocht, die Lopende Missies Onder Brak, Vereiste Het In Zetten van Duizenden Laarzen op de Grond, Ter Wijl het US Army Cyber Command en het Marine Corps Forces Cyber Space Command zich IJverig met het Deep State Gebabbel Bezig hielden van DC tot Californië en Ook Alles Daar Buiten Bewaakten.

En Gebabbel hoorden ze. Deze Raadsel Achtige Mix van Onbegrijpelijk Gebabbel Bedoeld Om de In Spanningen van de White Hats  te Verstoren. In september noemde FEMA Op Vallend 24 Steden in 16Staten. DeWhite Hats Interpreteerden de Onversleutelde Berichten als Mis Leiding, Lok Aas Gericht op het Dwingen hun Kostbare Tijd en Activa te Verspillen. Niet te Min stuurde Generaal Smith zijn Troepen naar Drie Vermeende Locaties, Squads van Trigger Happy FEMA Goons, die Graag een Paar Salvo’s op de Dappere Mariniers wilden Af Vuren. In Elk Geval waren de Mariniers de Zwak Zinnige FEMA Agenten Te Slim af, Doodden er In Totaal 36 en Namen er Vijf Gevangen en in een Gevecht, dat Plaats Vond in Roanoke, Virginia, stond een Laffe Federale Super Visor, de Enige Over Levende van een Zinderend Vuur Gevecht, Te Midden van Zijn Met Kogels Vol Gepompte Kameraden, zijn Armen in de Lucht Draaiend, SchreeuwendNiet Schieten! Niet Schieten! Ik Geef Het Op!

White Hats Onder Vroegen de Gevangenen Agressief, maar Niemand, Inclusief de Super Visor, zei de Locatie van de EBS te Kennen.

Ze Wisten het Niet of Leerden zich Te Verzetten tegen Onder Vraging. Water Boarding is Effectief, dus We Denken, dat ze de Waarheid Vertellen,” zei onze Bron.

ARCYBER, voegde hij er aan toe, Onder Schepte Zelfs een Bericht, waar in werd Beweerd, dat de EBS in Oekraïne zou Zitten, maar Generaal Smith Deed het Idee Af als Dwaasheid. Hoe Wel de Aan Wezigheid van de Deep State in de Achter Tuin van Volodymyr Zelensky Onmis Kenbaar is, heeft FEMA zijn Operationele Reik Wijdte Historisch Beperkt tot de Verenigde Staten en zijn Protectoraten.

Half September benaderden Leden van de Federale5e Colonne” het Kantoor van de Generaal met de Vermeende Verblijf Plaats van de Nieuwe EBS Installatie. Hun informatie Bemoeilijkte Echter de Toch Al Uit Puttende Zoek Tocht, want Elk van de Vier Leverde Tegen Strijdige Details, waar door deWhite Hats Concludeerden, dat de Duivelse Fed’s Op Zettelijk Des Informatie Binnen hun Gelederen Zaaiden, Mogelijk om Verraders onder Hen Uit te Roeien.De Locaties waren in de “Om Gevingvan Denver, Colorado, Carrington, North Dakota, Marietta,  Georgia en Baker City, Oregon.

Om dat ze Geen Andere Concrete Aan Wijzingen hadden, Plaatsten Generaal Smith en de White Hat Council Expeditionaire Troepen van het Korps Mariniers en het 75th Ranger Regiment In Elke Stad, Ter Wijl ARCYBER en White Hats bij Space Force Command Satelliet Beelden Onder Zochten op Tekenen van Recent Gebouwde Structuren en Zend Masten.

Het was een Schot in het Duister, omdat FEMA Gemakkelijk Bestaande Masten kon Her Gebruiken,” zei onze Bron.

Onder Tussen vloog het 160th Special Operations Aviation Regiment Bewaking Missies boven de Vier Steden.

Ter Wijl de Task Force Onvermoeibaar de Jacht Voort Zette, informeerde ARCYBER Generaal Smith, dat het de Trans Missie Bron kon Trianguleren en het Signaal kon Blokkeren of Beëindigen, maar Pas Na Dat FEMA de Test had Geïnitieerd.

Onze Enige Keuze is Dus de Slechtste. FEMA Directeur Deanne Criswell zou Dat Ding kunnen Gebruiken Om een Burger Oorlog te Ontketenen,” zei Generaal Smith.

Één van de Grootste Angsten van de White Hats was, dat FEMA de EBS gebruikte om een Boodschap van President Trump, of het Leger te Vervalsen en Patriotten Aan te Moedigen Onmiddellijk de Wapens Op te Nemen en Overheid Gebouwen van Kust tot Kust Te Bestormen Als Reactie op de Verklaring van de Staat van Beleg en Nationale Ontwapening door het Biden Regime, waardoor ze In de Val werden Gelokt, Zo als Het had Gedaan op 6 januari 2021. Een Zekere, Nu in Op Spraak Geraakte,  “5e Colonnist” had Generaal Smith verteld, dat de EBSMobiele Telefoons zou Laten Ontploffen” en “Hersen Bloedingen” zou Veroorzaken.

Hoe Wel Akoestische Wapens een Realiteit Zijn, hebben we Geen Meldingen Gehoord, dat Zo Iets Gebeurt,” zei onze Bron. “Een Veel Waar Schijnlijker Scenario is, dat de EBS er voor zorgt, dat Telefoons GPS Coördinaten Ping Backen, of Schadelijke Soft Ware Installeren, Dat Soort Achter Bakse Activiteiten. In Tegen Stelling tot Vele On Line Geruchten zou het Nooit een Zombie Apocalypse kunnen Veroorzaken. Helaas waren Zoek Pogingen Te Vergeefs, dus We Moesten Wachten en Hopen op het Beste.”

FEMA’s EBS stuurde Gisteren om 14:21 Uur EST een Krijsend Signaal naar Miljoenen Telefoons, maar het Gekrijs duurde Slechts Zes Seconden, Niet de 35 Seconden, waar op FEMA had Gehoopt. ARCYBER Isoleerde en volgde de Bron naar een Elektriciteit Station Twee Mijl ten Zuiden van Golden, Colorado, en Blokkeerde de Transmissie. Twintig Minuten Later daalden Vier Ranger Helicopters neer op het Onder Station, waar FEMA Agenten Vermomd als Nut Werkers uit een Onderhoud Gebouw en een Mobiel Commando Centrum kwamen Rennen. Ze liepen Recht in een Hagel Bui van Geweer Vuur van Rangers, die Naar de Grond waren Gegaan en van de Boord Schutter op een MH 60 Blackhawk.

Toen de Rook was Op Getrokken, lagen 17 FEMA Agenten Dood in hun Eigen Bloed.

Rangers Drongen het Gebouw Binnen en Sloopten de Zender, zei onze Bron.

De Ingenieurs van FEMA, legt hij uit, hadden een Manier Gevonden om het Complexe Dool Hof van Transformatoren, Relais, Geleiders en Raster Werk van het Onder Station Om te  Zetten in een Geïmproviseerde Antenne. die een 5G Signaal naar Na Bij Gelegen Zend Masten Pulseerde, Waar Door de Cyclus Begon.

We verwachtten een Versterkte Bunker of Onder Gronds Fort. Zo Als ls bij Mount Weather, Iets, dat TienTallen of Honderden Miljoenen Dollars kostte Om te Maken. Maar Nee, Ze hebben het In Elkaar Geflanst In de Open Lucht en Goed Koop, en dat is een Probleem, Want als ze Het de Eerste Keer Deden, Konden ze Het Op Nieuw Doen,” zei onze Bron.

Tot Slot zei hij, dat Twee Rangers Lichte Verwondingen hebben Op Gelopen en Naar Verwachting zullen Zij Her Stellen.

Vrijheid van Mening Uiting en Alternatieve Media worden Aan Gevallen door de Deep State. Real Raw News heeft Lezers Onder Steuning Nodig Om te Over Leven en Te Gedijen.

Geef Uw Zuur Verdiende Geld Niet aan Sites of Kanalen, die Ons Intellectuele Eigendom Kopiëren en Plakken. We Besteden Tall Loze Uren aan Door Lichten, Onder Zoeken en Schrijven. Bedankt. Elke Dollar Helpt. Bij Dragen Helpen de Site Actief te Houden en Helpen de Auteur, en zijn Medische Rekeningen, Te Onder Steunen.

Als de Link Niet wordt Weer Gegeven op Apple Apparaten, is Dit https://www.givesendgo.com/realrawnews2

https://realrawnews.com

Reacties

peeters
5 oktober 2023, 22:39
En Toch zijn Dit Soort Berichten een Wel Daad voor het Oog. Het is Moeilijk Verifieerbaar, maar het doet Zó Hoop Vol Goed. Als Burger voel je je Vaak Hopeloos Onmachtig tegen de Lege Hulzen, Zo Als onze 2e Kamer waar de Poppetjes hun Eigen Zak Vullen met Mateloos Onzinnig Gezwets, en Gelijk Tijdig Ons Landnaar de Klo () Helpen.
Dat de Duisteren Aan het Verliezen Zijn, Weten Zij, en Pratend Testikel Klaus Schwab Ook. Het is januari 1945 voor ze en trachten Middels Valse Uit Dagingen China en Rusland Tot een Kern Oorlog te Provoceren. Zij hebben Slechts Liniaire Tijd op hun Vizier Staan. “Wolt Ihr den Totalen Krieg?” zei Joseph Goebels Toen hij Al Wist, dat de Oorlog Verloren was. Blijf NEE Zeggen, Bevolking, Groei in Bewust Zijn, Van Wat Hier Werkelijk Gebeurd.
Geen Vaccinaties, Geen Mond Kapjes, Geen Lock Downs Meer Accepteren. Zij Creëren de Armoede, die Meer en Meer Voelbaar wordt. Leve Onze Boeren, die Weer Stand Bieden.

blackpeat
6 oktober 2023, 10:44
GEEN SATIRE!
Al is het Lachen Mij al Jaren Geleden Al  Vergaan, Daar Voor moeten we bij de Reguliere en Groten Deels Gecontroleerde Nederlands Talige “Alternatieve” Media zijn.

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2023/10/05/waarom-het-fema-feestje-op-4-oktober-geen-doorgang-kon-vinden/

PDF
FEMA
National Emergency Alert Test Results, Release Date October 4, 2023

Real Raw News | Michael Baxter – Former FEMA Director Brock Long Arrested

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Herstel+de+Republiek
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Binnenlandsche+Bataafsche+Courant
https://robscholtemuseum.nl/?s=Real+Raw+News
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michael+Baxter
https://robscholtemuseum.nl/?s=EBS
https://robscholtemuseum.nl/?s=Emergency+Broad+Casting+System
https://robscholtemuseum.nl/?s=Brock+Long
https://robscholtemuseum.nl/?s=Deanne+Criswel
https://robscholtemuseum.nl/?s=FEMA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Federal+Emergency+Management+Agency
https://robscholtemuseum.nl/?s=FCC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Federal+Communications+Commission
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wireless+Emergency+Alerts
https://robscholtemuseum.nl/?s=EBS+Controle+Centrum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mobiel+Commando+Centrum
https://robscholtemuseum.nl/?s=EBS+Zend+Toren
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G+Frequentie
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G+Signaal
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G+Puls+Cyclus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bunker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Versterkte+Bunker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fort+Onder+de+Grond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mount+Weather
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nood+Uit+Zending
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nood+Actie+Systeem
https://robscholtemuseum.nl/?s=Blauw+Druk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Smart
https://robscholtemuseum.nl/?s=Smart+Kamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Smart+FEMA+Kamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Smart+FEMA+Concentratie+Kamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Orkaan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Orkaan+Seizoen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Orkaan+Slacht+Offer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trigger+Happy
https://robscholtemuseum.nl/?s=FEMA+Agent
https://robscholtemuseum.nl/?s=FEMA+Feest
https://robscholtemuseum.nl/?s=FEMA+Goon
https://robscholtemuseum.nl/?s=FEMA+Squad
https://robscholtemuseum.nl/?s=FEMA+Super+Visor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nut+Werker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fed
https://robscholtemuseum.nl/?s=Federale+Super+Visor
https://robscholtemuseum.nl/?s=White+Hat
https://robscholtemuseum.nl/?s=White+Hats
https://robscholtemuseum.nl/?s=White+Hat+Council
https://robscholtemuseum.nl/?s=White+Hat+Council+Expeditionaire+Troepen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eric+Smith
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eric+M+Smith
https://robscholtemuseum.nl/?s=Task+Force
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ranger
https://robscholtemuseum.nl/?s=75th+Ranger+Regiment
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boord+Schutter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ranger+Helicopter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Black+Hawk
https://robscholtemuseum.nl/?s=MH+60+Black+Hawk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Korps+Mariniers
https://robscholtemuseum.nl/?s=US+Marine+Corps
https://robscholtemuseum.nl/?s=US+Marine+Corps+Forces
https://robscholtemuseum.nl/?s=US+Marine+Corps+Forces+Cyber+Space+Command
https://robscholtemuseum.nl/?s=US+Army
https://robscholtemuseum.nl/?s=US+Army+Cyber+Command
https://robscholtemuseum.nl/?s=160th+Special+Operations+Aviation+Regiment
https://robscholtemuseum.nl/?s=Space+Force+Command
https://robscholtemuseum.nl/?s=ARCYBER
https://robscholtemuseum.nl/?s=5e+Colonne
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vijfde+Colonne
https://robscholtemuseum.nl/?s=Laars+op+de+Grond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Laarzen+op+de+Grond
https://robscholtemuseum.nl/?s=GPS
https://robscholtemuseum.nl/?s=General+Positioning+System
https://robscholtemuseum.nl/?s=GPS+Coördinaten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Coõrdinaten+Ping+Back
https://robscholtemuseum.nl/?s=Transformator
https://robscholtemuseum.nl/?s=Relais
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geleider
https://robscholtemuseum.nl/?s=Akoestisch+Wapen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zend+Mast
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G+Zend+Mast
https://robscholtemuseum.nl/?s=2e+Kamer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tweede+Kamer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaus+Schwab
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEF
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joseph+Goebbels
https://robscholtemuseum.nl/?s=Propaganda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Des+Informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alternatieve+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gecontroleerde+Alternatieve+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrijheid+van+Mening+Uiting
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schadelijke+Soft+Ware
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verzet+tegen+Verhoor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Water+Boarding
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hersen+Bloeding
https://robscholtemuseum.nl/?s=Staat+van+Beleg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Biden+Regime
https://robscholtemuseum.nl/?s=Deep+State
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zombie+Apocalypse
https://robscholtemuseum.nl/?s=Volodymyr+Zelensky
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oekraïne
https://robscholtemuseum.nl/?s=Roanoke
https://robscholtemuseum.nl/?s=Virginia
https://robscholtemuseum.nl/?s=Denver
https://robscholtemuseum.nl/?s=Golden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Colorado
https://robscholtemuseum.nl/?s=Carrington
https://robscholtemuseum.nl/?s=North+Dakota
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marietta
https://robscholtemuseum.nl/?s=Georgia
https://robscholtemuseum.nl/?s=Baker+City
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oregon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Protectoraat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Protectoraten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verenigde+Staten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rusland
https://robscholtemuseum.nl/?s=China
https://robscholtemuseum.nl/?s=Atoom+Oorlog
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kern+Oorlog
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wollt+Ihr+derTotalen+Krieg