Dany Rahakbau – Waar geen wil is, is geen weg + Hedzer Faber – Molukse bikers wijken uit naar Den Oever + Jeroen Bodewus – Motortocht

Waar geen wil is, is geen weg

Helderse Courant, 7 april 2018

Helderse Courant, 7 april 2018

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo

Molukse bikers wijken uit naar Den Oever

De Peringatan Ride Out wijkt uit naar Den Oever.

De motortocht met zo’n zevenhonderd Molukse bikers werd eerder geweerd door burgemeester Schuiling van Den Helder, die met name verkeersproblemen vreest mogelijke ongeregeldheden, omdat er leden van de omstreden motorclub Satudarah meerijden. Dit ondanks bezwaren van de organisatie, die claimt dat er in de voorgaande tien edities nooit problemen zijn geweest. Ze rijden bovendien onder politiebegeleiding. Er kwam nog een gesprek hierover, maar de vergunning om een tussenstop te maken op Willemsoord is toch geweigerd.

De bikers strijken nu neer bij restaurant De Zingende Wielen bij Rijksweg N99. Volgens de organisatie is er al toestemming van de gemeente Hollands Kroon.

Met de jaarlijkse rondrit op vragen de motorrijders aandacht voor Molukse politieke gevangenen in Indonesië. De elfde editie wordt 14 april verreden en doet nu achtereenvolgens Assen, Oosterwolde, Den Oever en Lelystad aan.

Noordhollands Dagblad, 7 april 2018, 09:59

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo/molukse-bikers-wijken-uit-naar-den-oever

Motortocht

Helderse Courant, 7 april 2018

Helderse Courant, 7 april 2018

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo

1 Comment

  1. Een beetje Molukker legt een onbestaanbare beslissing van Koen I aan de rechter voor. Zeker als dat zonder advocaat kan, zoals in het bestuursrecht.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image