Daniëlle Pater – Op de valreep van het reces 2015

Zo op de valreep van het reces heb ik na een persoonlijk zwaar jaar met de nodige lichamelijke ups en downs toch de stoute schoenen aangetrokken en schriftelijke vragen ingediend … de 1 noemt het vissergate de ander houdt oogkleppen op. Ik maak gebruik van mijn recht en stel de vragen die bij diverse mensen op het puntje van de tong liggen, maar veelal houden zij ze binnensmonds want voor je het weet word je weer beschuldigd van tja wat oplettendheid? Ik zie na het uitbrengen van het rapport al de nodige schadeclaims op het matje vallen van de Gemeente, want tja vriendjespolitiek en belangenverstrengeling is snel geroepen!
Waarom de schriftelijke vragen… Ik ben van mening dat iedere schijn van belangenverstrengeling moet worden voorkomen daar onderzoeken duur genoeg zijn en een eventueel bezwaar extra kosten gaat meebrengen. De onderzoeker zal een zeer kundig persoon zijn daar twijfel ik niet over, maar dit moet je gewoon niet willen.

30 Juni 2015 Den Helder

Schriftelijke vragen aan het college van Burgemeester en Wethouders te Den Helder conform artikel RVO 39 -inzake de schijn van belangenverstrengeling

Geacht college
Op 30 Juni 2015 was op social media (Den Helder Actueel) te lezen dat er een verband zou zijn tussen de heer C.J.N Versteden en de heer K.F Schuiling, na het volgen van de bijgevoegde link heb ik de volgende vragen voor u:
-Was u als college op de hoogte van de eerdere samenwerking van deze twee heren?
-Indien u als college op de hoogte was van de eerdere samenwerking tussen dhr Schuiling en dhr Versteden, kunt u mij dan uitleggen waarom u de schijn van belangenverstrengeling goedkeurde?
-Als u als college niet op de hoogte was van de eerdere samenwerking, hoe kijkt u dan als college aan tegen deze onafhankelijke onderzoeker?
-Bent u als college van mening dat niet alleen deze, maar alle schijn van belangenstrengeling vermeden behoort te worden?

http://nl0223-dani.webnode.nl/blog/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image