Curaçao Nieuws – Zwangere Venezolaanse vrouw bruut verkracht

Een zwangere Venezolaanse vrouw is afgelopen maandag overvallen, ontvoerd, mishandeld en verkracht op Caracas baai.

Zij verblijft onder een zogenaamde vluchtelingenstatus van de Verenigde Naties op Curaçao en moet deze maand bevallen.

De politie was op de hoogte van bedreigingen aan haar adres en gaat uit van een plan met voorbedachten rade.

https://curacao.nu/zwangere-venezolaanse-vrouw-bruut-verkracht/

Knipselkrant Curaçao, 5 april 2019

Reacties:

Tom Lobo | 6 april 2019 om 18:25
Schokkend, en de reacties ook eigenlijk. Ericlapas die uit 3 regeltjes 100 conclusies trekt. Ga even rustig ademen! De politie heeft een dader in het vizier en we mogen er van uit gaan dat zij de zaak gedegen aandacht schenkt. Zo niet, dan is er eigenrichting, zelf optreden om herhaling te voorkomen.

kaat | 6 april 2019 om 17:57
Heel, heel erg. Moet te achterhalen zijn,was toch al aangegeven dat ‘t zou gaan gebeuren.forse straffen.

Henk1 | 6 april 2019 om 14:44
@Clapas
Deze keer ben ik het met je eens. Waarvan akte.

Z.Coffie | 6 april 2019 om 14:26
Vreselijk

Djaka | 6 april 2019 om 11:29
De politie was op de hoogte van …..
Als het andersom was geweest , dan was de wereld te klein geweest .

ericlapas | 6 april 2019 om 10:59
volgens @Marva Richards, “Hier (Nederland) doen ze het met bejaarde mensen.” Wat de laatste jaren in Nederland gebeurt is een groep mannen en vrouwen (meeste uit oostblok) die het op bejaarden hebben voorzien. Ze zijn heel handig in om betaalpassen van bejaarden te stelen en halen binnen no time de hele rekening leeg.
Het probleem hier op Curaçao is niet dat bejaarden verkracht worden maar wij worden dagelijks door onze bestuurders verkracht. Ik heb zelf jaren in Nederland gewoond en heb de Nederlander (de meesten) van een andere kant leren kennen.
Ik kan mij nog de “witte jassen” in Nederland herinneren, artsen die belangeloos en zonder vergoeding thuislozen hielpen en sommigen gingen zelf s’nachts de straat op om verslaafden te verzorgen. Ik was toen geschokt, is dit de Nederlander die we op Curaçao Macamba noemen?
Hier op Curaçao is het 180 graden de andere kant op, bij de YDK (de meeste negers) draait het alleen om geld en nog eens geld, het was voor mij net shock therapie, ik had van mijn soortgenoten juist meer solidariteit verwacht maar nee de honger voor geld hier is niet te stillen.
In dit specifiek geval wist de politie ervan maar hebben ze voor gekozen om niets te doen. Niemand wordt hier ter verantwoording geroepen, de politie, minister, e.a. mogen rotzooien wat ze willen.
Het parlement ligt gewoon letterlijk te slapen, ze nemen geen enkele stap om de coalitie in gevaar te brengen want dan zijn ze hun eigen prestigieuze positie kwijt.

Marva Richards | 6 april 2019 om 06:04
God geef me kracht, hier in Nederland, is er ook zoveel ellende.
Hier doen ze het met bejaarde mensen. Ik heb geen woorden voor, gewoon niet menselijk.

ericlapas | 5 april 2019 om 23:01
“De politie was op de hoogte van bedreigingen aan haar adres en gaat uit van een plan met voorbedachten rade.” Ook hiervoor wordt de minister niet naar het parlement ontboden en wordt de politiechef ook niet ter verantwoording geroepen. Aangezien de politietop met 1 miljoen dingen bezig is volgens Sambo, heb ik een vraag, is de nieuwe vakantie brochure al uit en wanneer wordt de prototype van de nieuwe BMW verwacht?

Sietske | 5 april 2019 om 22:18
Dit is bij de beesten af. Verschrikkelijk, zoveel ellende al meegemaakt en dan dit nog. Hoe is dit mogelijk!.

https://www.knipselkrant-curacao.com/curacaonieuws-zwangere-venezolaanse-vrouw-bruut-verkracht/?fbclid=IwAR1wq0BNV6tHoNSX3heQsVQfBOSjPxjD1ilTn11HXqDw9P0luZ4gg0BGVU8

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cura%C3%A7ao
https://robscholtemuseum.nl/?s=Venezuela