CSTV – POLITIEVAKBOND: STOP MET HUIDIGE CORONA VIRUS MAATREGELEN

Gerrit van der Kamp, voorzitter van politievakbond ACP (foto commonsensetv.nl)

POLITIEVAKBOND: STOP MET HUIDIGE CORONA VIRUS MAATREGELEN

Dat is duidelijke taal. Als er één apparaat is, dat we nodig hebben om snel met deze Corona Virus onzin te kappen, dan is het het politieapparaat wel.

Samen ten strijde tegen deze tirannie van Mark Rutte, Grapjeshuis en Hugocaust.

Het is fijn om te horen, dat de vakbond dit zegt.

Maar, hoe treurig ook, je wordt zo wantrouwig, dat je direct denkt, dat dit bericht van de vakbond alleen maar bedoeld is om nog strengere maatregelen af te dwingen, zoals elders in de wereld.

De politie heeft het vertrouwen onder de bevolking ernstig geschonden. Velen hebben zich als Gestapo’s gedragen. Wij willen een politie, die achter het volk staat.

Interview BNR Radio

Gerrit van der Kamp voorzitter van politievakbond ACP meld bij BNR (https://www.bnr.nl/nieuws/juridisch/10421259/politievakbond-stop-met-huidige-coronamaatregelen):

Om weer voldoende draagkracht te krijgen onder de bevolking moet je alle huidige Corona Virus maatregelen overboord zetten.”

“Dus het is maar de vraag, of je moet doorgaan met het verbieden met dingen.”

Het draagvlak is weg en ze zijn niet te handhaven,” zegt Van der Kamp. ‘Mensen gaan buiten horecagelegenheden toch samenscholen en feesten en partijen elders voortzetten. En het is ook zeer de vraag, of het bijdraagt aan het tegenhouden van het Virus. Je ziet ook, dat mensen de isolatie en lockdowns niet meer willen en niet vol kunnen houden. De vraag is daarom, of je het hele beleid niet moet herzien, want dan is een hele andere benadering nodig.’

VOLK HEEFT LAK AAN REGELS

Volgens Van de Kamp ligt het risico van symboolpolitiek op loer.

‘De politiek gaat verder op huidige voet. De besmettingen moeten terug en dat gaat op een manier waarvoor geen draagvlak is. En de capaciteit om te handhaven is er niet, en de mensen houden zich er niet aan. We moeten ons afvragen welk risico we met z’n allen bereid zijn te lopen. Als de samenleving doet wat ze wil doen, dan heeft het geen zin om daar mee door te gaan als het Virus er niet mee wordt teruggedrongen.’

Het is fijn om te horen, dat de mensen dus blijkbaar de regels aan hun laars lappen.

Zaken gaan snel en voordat we het weten zitten we in de volgende: “Nee, dat gebeurt in Nederland niet, hoor.” fase

Het handhaven van de huidige maatregelen werkt niet, waardoor mensen alternatieve dingen gaan zoeken. ‘We moeten met elkaar ontdekken hoeveel risico we willen nemen en wat we accepteren, dat er kan gebeuren. Laten we eerst ruimte maken om dat debat te voeren.’

De interviewster wil maar één ding… Maatregelen, angst en het Corona Virus sprookje in leven houden. “Ik denk als leek, je moet vrijheidsbeperkingen opleggen!

Misschien willen het volk zelf wel het risico nemen”, zegt van der Kamp ook nog.

En daar slaat hij de spijker op z´n kop. Dat is de wil van het volk. Waarom hebben wij in vredesnaam een regering nodig om met dit Virusje om te gaan? Alsof je besmettingen gaat tegenhouden? Mensen doen toch wat ze willen en het kabinet is zo ongeloofwaardig, dat men op andere plekken wel samenkomt en zich gaat vermaken. Het enige verschil is, dat deze blinde regering onder andere de horeca onterecht helemaal kapot maakt.

Wie zijn zij dan, dat wij dit over ons heen laten komen? Dit kunnen wij prima zelf. Dat kon men in Zweden en in andere landen. Met een klein verschilletje. Daar heeft men hun bezit, hun bedrijf en hun baan nog.

We moeten niet vergeten, dat we echt onder een fascistisch bewind leven. Enkel en alleen voor PCR positief getesten. Voor niks. Voor absoluut niets zitten wij nog met deze maatregelen. We kunnen wel een lijstje besmettingen voorhouden aan het klootjesvolk, maar dat kunnen we met ieder Virus wel doen. Bijvoorbeeld met dodelijke Virussen. Niet een Virus, waar ouderen aan dood kunnen gaan.

Het is te bezopen voor woorden.

Regering, laat ons met rust! Jullie hebben al genoeg schade aangericht. Wij moeten als volk sowieso puin ruimen, want we zijn allemaal keihard getroffen. Opstand! Oprutten!

Luister hier het gesprek.

https://www.bnr.nl/nieuws/juridisch/10421259/politievakbond-stop-met-huidige-coronamaatregelen]

CSTV, 18 september 2020,

https://commonsensetv.nl/politievakbond-stop-met-coronamaatregelen/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=CSTV
https://robscholtemuseum.nl/?s=CommonSenseTV
https://robscholtemuseum.nl/?s=STOP+CORONA+VIRUS+MAATREGELEN
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ferdinand+Grapperhaus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugo+de+Jonge
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gestapo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerrit+van+der+Kamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politievakbond
https://robscholtemuseum.nl/?s=PCR
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lockdown
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Virus