covidisthegreatreset – Pinokkio Prijs + Pieter Van Berkel – Barbara Pas geeft Alexander de Croo “Pinokkio Prijs”

Vlaams Belang Kamer fractieleider Barbara Pas (foto PALNews)

Pinokkio Prijs

Hulde voor deze vrouw van @vlaamsbelang 👍🏻👍🏻 Ook graag binnenkort bij ons in de Tweede Kamer zo’n Pinokkio pop voor leugenaars Rutte, De Jonge, Grapperhaus en co!  😂😂

Instagram, 27 maart 2021, 17:33

https://www.instagram.com/p/CM7W-eNJreL/?igshid=16zzykk81l9k3

Barbara Pas geeft Alexander de Croo “Pinokkio Prijs

Barbara Pas verwees tijdens het vragenuurtje in de Kamer van Volksvertegenwoordigers naar verschillende beloftes van Alexander de Croo, zoals dat er geen algemene Lockdown zou komen en dat kappers definitief open zouden blijven. “Dat zijn allemaal verklaringen, waar u de mensen voorliegt”, zei Pas.

Ik denk, dat Pinokkio de mascotte van uw regering geworden is

De Kamer fractieleider had een Pinokkio pop bij zich om haar betoog kracht bij te zetten “Ik denk, dat dit de mascotte van uw Regering geworden is ondertussen”, klinkt het. “Daar bent u goed in, de mensen voorliegen. Want u vergist zich. De kern is niet contacten beperken. De kern is: vaccineren, testen en tracen, alles waar deze regering in faalt.”

Denk u, dat u nu na een jaar, nog iemand kan wijsmaken dat een ‘korte Lockdown’ voor een oplossing gaat zorgen”, vroeg Pas. “Niemand gelooft u nog. De burger gelooft u niet meer, uw coalitiepartners geloven u niet meer, die maken ruzie op straat, de burger gelooft het niet meer. Ik denk, dat u het zelf niet eens meer gelooft. Deze is voor u, een Pinokkio Prijs, u bent kampioen in mensen voorliegen.”

PALnews, 25 maart, 2021 18:15

https://palnws.be/2021/03/barbara-pas-geeft-de-croo-pinokkio-prijs/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pinokkio
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pinokkio+Prijs
https://robscholtemuseum.nl/?s=Barbara+Pas
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vlaams+Belang
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alexander+de+Croo