Cor Hendriks – Vrijmetselaars Cryptografie met Google translate

Op het forum Klix.ba, het meest gelezen internet forum van Bosnië-Herzegovina, vond ik een ‘thread’ uit 2009 over vrijmetselaars. Aangezien ik de taal niet beheers, liet ik Google een vertaling maken en dit was het resultaat. De metselaars zijn uiteraard vrijmetselaars en met metselwerk wordt de vrijmetselarij bedoeld. Commentaar is verder overbodig.

Bericht door Murat Sabanovic
06/12/2009 20:25
zonbirile schreef:
Murat Sabanovic schreef: is de golf, dragen kleurrijke rokken en vrouwen hetzelfde en rokken verboden. logischer, dat de vrouwen ze dragen.
Geen rekening met de dialectiek en dualiteit bratstva. Pa van 1 33 dialectiek, voortdurend je veranderen met de kennis, maar dan komt de dualiteit van de scène en eindigde uiteindelijk 666, jah, zelfs in ruimten met “rokken” 33 graden niet beseffen dat unatar hun geheime broederschap er is nog meer geheim broederschap.

Bericht door Cartman
06/12/2009 20:26
@uroborus:
Ik hou van als mensen elan, en geloven in alles wat ze op CNN, Discovery, Fox etc. etc allemaal hetzelfde geserveerd.
Ten eerste, met betrekking tot de inhuldiging van dit proces in de vrijmetselaarsloge, ik heb tegenspraak uitgedrukt. Tekenen ontvangen puristen, maar dat moet worden beëdigd over een heilig boek? Evenmin is tachno. Voor hen maakt het niet uit wat je, het belangrijkste is, dat je respect, je potentieel hebt, ze zien er net op iets wat je kunt worden. Als u meer over de vrijmetselaars had gelezen, en niet geloven dat de Discovery Channel, ontdekken we dat de vrijmetselaars hun oude rituelen zou hebben. Sommigen zeggen dat de oude Egyptische, heidense rituelen, anderen zeggen, dat ze zijn gewoon een paar vreemde esoterische rituelen, weet niemand.
Zoals tiche Bush en pentagonaca en bijelokucevaca. Wat denk je dat waar ze vandaan komen? Skulls & Bones, Diversen vrijmetselaarsloge, waarvan de belangrijkste in de wijk, CFR, enz Trilateral. Het is allemaal één en hetzelfde netwerk. Het menu is een feit superchudno honderd theorieën zavijera meerderheid prikucavaju nazi’s, Fascist, desnicharima, nationalisten, tzv.bijelom SMECH. Is dit een nieuw idee?
Metselaars hebben 33 “bekende” graad. Heer weet wat er speelt binnen dat. Niet hen boter voor de Ramadan. Ik vertrouw ze niet voor een tweede.
Zoals voor tiche “The Arrivals”. Deze serie was ik smerig. Elke mogelijke kijkervaring omstandigheden in de wereld door het prisma van de religie, was ik absurd. Wat denk je van de religie waar ze vandaan komen? Als we serveren hen? Wat de vrijmetselaars en hun geloof is veel speculatie. Wel is bekend dat shtuju diverse goden, een van de belangrijkste is zeker Lucifer. Natuurlijk, dit is niet de “Nash” standaard Lucifer, maar ze hebben hun eigen interpretatie van bicha dat afkomstig is van stajaznam sommige oudere esoterische leer.
Op het einde, geloof ik niet in om het even wat. Noch de wereld te regeren, en zelfs tot de passieve. Misschien is de waarheid ligt ergens in het midden. Ik weet alleen dat de wereld is niet precies zoals ik het zie op tv, het internet, films, tv series, etc. Het is duidelijk, dat iemand probeert om een ​​varken te verkopen in, om welke reden weet ik niet. Langzaam we wassen hersenen, de mensheid is in het proces van deevolucije, als we doorgaan met shmrchemo Angel Dust met DVD’s van Hollywood, we zijn allemaal heren en heren Popuslich. Kunnen we iets aan doen? Ingewikkelde kwestie. In de eerste plaats moeten we ons concentreren op zichzelf, het schoonmaken van uw achtertuin. Werk, orde en discipline. Opstellen prioriteiten, je praat tegen jezelf, en beginnen met handelen in overeenstemming met het universum. Zij hebben de kracht van, omdat we hen hebben onszelf. Het is tijd om haar terug te brengen.
Groeten

Bericht door Murat Sabanovic
06/12/2009 21:03
b, nai-b, Rit … nu beginnen om een beetje dieper in het metselwerk

Bericht door sober
06/12/2009 21:08
Dit is niet een onderwerp voor atheïsten. Waarom? Elke theïst weet heeft van het bestaan ​​van God en de satan. Als hij met God, lopgicno is, dat iemand anders heeft om met Satan. Nu, in alle religies, Satan heeft zijn leger, vermenigvuldigd met de paren breidt haar “Faith” en ieder mens heeft een paar van de hel met je mee. Het als satan leger met gewone mensen is het logisch, dat de toenmalige commandant van het leger heeft een groter plan, massaplan. Niet zo zeer Levat te zitten en niets doen. Daarom is een toen voor ons gewone mensen van zijn volgelingen, dan logischerwijs hij heeft andere plannen, groter en met hogere wezens. noemen ze vrijmetselaars of niet. Misschien hebben ze echt Masons opzettelijk projecteren naar voren, dat de mensen, die hier Konaté dan we beseften. En zijn granaatappel…
Iets anders: een product genaamd de vrijmetselaars of de bijzondere mensen die susruju met Satan zijn atheïsten. of mensen die niet geloven in God. niet alleen omdat ze willen dat de mensen die niet geloven in God, maar ze weten dat een man die niet gelooft in God niet gelooft in Satan wat hun voordeel. atheïsten zullen ze nooit ontdekken, te verkennen omdat ze geloven dat Satan bestaat en overig: Al dat gepraat over Satan zal samenzweringstheorieën bellen. en die hangt een label dat teoriujama complot hij is in de moderne wereld en naucnom idioot, krankzinnig is gespecialiseerd.

Bericht door Murat Sabanovic
06/12/2009 21:10
Albert Pike

Bericht door uroborus
06/12/2009 21:15
Ten eerste, ik ben niet zo naïef om alles te geloven dat de media die we bedienen, maar ook geloven niet in een andere zakelijke verschillende structuren van de vrijmetselaars die verkopen ons de lokale klerikalnonacionalisticke elite en hun megafoons op plicht belichaamd in dergelijke Fatmir Alispahić en vergelijkbaar met hem. Voornamelijk Ik vestigde de aandacht op bepaalde dingen die ik niet staan, terwijl de forumasu (die nick vergeet) gaf zal worden geïnformeerd over de verschillende bronnen en dan logische conclusies. Die uiteindelijk adviseerde hij.
Ten tweede ben ik op geen enkele tegenspraak, misschien was ik niet alleen goed uitgedrukt, want voor zover ik weet, Mason, in zijn calnstvu hebben theïsten en atheïsten, en de Arabieren en de joden en christenen, en zwart wit en geel, dat is gemakkelijk te controleren. Volgens hun verklaringen verwijzen hun samenleving is primair humanistische en bedoeld om de mensheid op alle gebieden te verbeteren, geven dit zijn slechts holle frasen of iets anders, ik laat je procjenis. Er zijn verschillende beweringen, dat de vrijmetselaars waren achter de Franse Revolutie en de Amerikaanse onafhankelijkheid, maar er is geen betrouwbare historische gegevens, maar als baratas met hen, zou ik niet het me weten.
Zoals voor het ritueel, zou er niet deelnemen aan een meer diepgaande discussie, maar zijn verre van ritueel om een ​​aantal satanische sekten (vooral sakandinavske) of neo nazi rituele moorden toe te passen.
Als voor de Amerikaanse regering Bush, het Pentagon, Skull & Bones en dergelijke als toonaangevend op het gebied van de vrijmetselarij, hen kun je niet geïsoleerd kijken zonder Karzajia, de Saoedische familie, zionistische, raznorazni effectenmakelaar en Sheikh, die een hele nieuwe dimensie in termen van perceel en samenzwering geeft. In feite is de bewering dat een soort van joods metselwerk dat staat boven alles. Als voor onze binnenplaats zou beter zijn over deze kwestie met de heer informeren. In plaats van Dean aan Sarajevo University, die een van de wijnstok in Seher opgericht… Zo veel!
Tot slot wil ik maken het lijkt ,dat ik verdedig de vrijmetselarij, maar ik wil alleen maar zeggen, dat de meeste van de dingen om hen heen overdreven!
Hallo aan u, ook!

Bericht door uroborus
06/12/2009 21:21
Oh, Murata, jesil ‘je was insider AID in een van de wijnstok.

Bericht door Murat Sabanovic
06/12/2009 21:38
Pokus’o !!! maar ik zei, en je je bent degene die naar beneden vallen Andricev monument, toch ?!

Bericht door zonbirile
06/12/2009 21:49
Echter, zoals de Algemene zei 33 bestendigen generaals 32, 31, 30 ..

Bericht door putnik29
07/12/2009 16:53
Er zijn zo veel verhalen over één en hetzelfde onderwerp. Heel moeilijk als een van ons de kans om thuis zitten en erachter te komen wat en hoe precies vrijmetselaars. Beschikbare geloofwaardige informatie te wijzen op het volgende:
1. Masons krijgen alleen mannen in zijn rangen (dat is broederschap).
2. Alle belangrijke lijn met uitzondering van het Grootoosten van Frankrijk te verbieden ontvangst atheïsten. Sam Grootoosten van Frankrijk wordt niet als een geloofwaardige grote wijnstok erkende (te vergelijken met bv. Met het Grootoosten van Italië).
3. Blue wijnstok of in de Vrijmetselaars vaste heeft 3 graden (student, assistent en master). De vrijmetselaars geen grotere roeping van Master vrijmetselaars.
Verdere verbetering van de maçonnieke leringen worden gehouden in een van de twee richtingen (York en Schotse natuurlijk). York heeft niets te maken met pokraionm York in Engeland en Schotland heeft niets te maken met Schotland.
In York is richting upgrade als volgt:
– Royal Arch (Royal Arch) dit lichaam heeft 4 graden
– Cryptic Raad (crypte van de Raad) dit lichaam heeft twee graden
– Tempeliers (dit lichaam heeft 3 graden) [ook dit lichaam heeft bepaalde elementen van het christendom ik weet niet hoeveel en wat].
AMD (dit lichaam heeft 3 niveaus)
– Er zijn graden boven Templar als YRSC en OTP, maar ik ben niet op het team kon dat ding niet vinden, omdat het gaat over lichamen, die worden benaderd alleen op uitnodiging.
Scottish respect zijn er graden 4 tot en met 33. Deze factoren zijn meer filosofisch.
Deze graden in de Schotse York of verkeerd hebben geen superioriteit ten opzichte van die in de blauwe druiven. Blauwe druiven is de basis van de vrijmetselarij. Wat ik erin geslaagd om te ontdekken dat de vrijmetselaars in blauwe druiven ervaren van een Schots of York richtingen iets als clubs of bepaalde keuzevakken – waarin elke metselaar misschien niet moeten accepteren.
Er zijn twee richtingen in de “club” is een Srajn (Shrine full Nazim Oude Arabische Orde van de Mystic Shrine of Nobels) waarvan de leden zijn gemakkelijk te herkennen aan hun rode fez en de andere heet. Schroeder richting. Dit Schroeder richting is aanwezig in Europa in de blauwe wijnstokken.
Zoals voor enige controle van de wereld en dat – ik vrijmetselaars steeds meer gezien als een bedrijf of intellectuele club. Als hun doel is om de wereld te controleren en om het te doen van de grondlegging van de wereld – dan is het hetzelfde zijn niet in staat geweest – LOL.
Maar ik denk dat dit een organisatie, die filantropie gebruikt om mensen van dezelfde adviezen en ander lot, die proberen naar eigen inspanningen om bij te dragen aan de ontwikkeling op het gebied van de mensheid te brengen.

Bericht door zonbirile
08/12/2009 08:40
@ putnik29
de normale bedrijfsvoering, de clubs ze CFR, Comité 300, Bilderberg, Trileterala, Bohemijus club, Rome, de Club van Parijs en niet hebben, en de meeste zijn leden masona.U nomeklanturi titels hebben een ander diploma en hebben iLLUMiNATi. Pisanje over God en het is de taak van het omgaan met de last van de lagere niveaus, in de top van de piramide is er dit begrip, maar de Grote Architect, dat is een ander van de Grote majstora. Evo Bilderbergers hebben een basis van 32 permanente leden, indien nodig, uit te nodigen hun poppen uit de wereld van politiek en biznisa. Svake de ongeveer 150 stuks te ontmoeten, maar ze zeggen, dat niemand weet wie is 33 en iznad. Simbolika, misschien, maar ze zijn invloedrijk ze zijn, niet omdat ze vrijmetselaars, maar ze zijn vele jaren van het maken van invloedrijke broederschap.

Bericht door putnik29
08/12/2009 16:19
@Zonbirile
Voor het ontstaan ​​van de iLLUMiNATi – ze bestaan ​​als afzonderlijke organisatie (en gedeeltelijk is waar dat het een lichaam waarin een treedt na ongeëvenaard in). Dat wat je zegt over de grote architect, begreep ik op een manier die, als gevolg van de verschillende religies in de Masonic generaties, moest een compromis te vinden, omdat uiteraard niet uit te werken dat de verwijzingen genoemd bepaalde religie. Grootmeester is slechts een administratieve functie, die een meester uitvoert voor een periode van 1 5 jaar (de periode waarin hij werd verkozen en dezelfde lengte varieert volgens de statuten van deze grote lijn).
Een van de minder bekende feit, dat is nogal een verwaarlozing van het feit dat de Vrijmetselaars als instelling volledig gedecentraliseerd. Er is dus een grote wijnstok, die zijn achtergesteld bij andere, maar elk is absoluut soeverein. Van de clubs die u noemde (CFR, Comité 300, Bilderberg, enz.), Sommige zijn echt als organisatie en voor geen enkel ander dokumentianih gegevens (of n ik kan vinden). Een ander belangrijk ding, dat wil zeggen, in alles wat ik tot nu toe gevonden (en ik heb een verzameling van zo’n 700 tal boeken en wetenschappelijke artikelen die praten over dit onderwerp) stelt dat de vrijmetselaars verboden recruitment dat zij niet zouden worden toegestaan ​​om te bellen iemand in zijn lidmaatschap.
Wat betreft de aantallen en “fasen”, zoals alles over dit onderwerp en het is gehuld in geheimzinnigheid. Bijvoorbeeld, Michael Richards (als je gread Seinfeld en dat is de acteur die het personage Kramer, Mason 33ste graad Scottish Rite speelt). Aan de andere kant kun je een reeks van bekende persoonlijkheden, die lid zijn van een aantal van de clubs die u noemde die niet zo hoog in “Schotland” hiërarchie op te geven. Dus het aantal graden, omdat de club is ook veel minder belangrijk dan het totale concept van de organisatie.

Bericht door zonbirile
08/12/2009 16:39
@putnik 29
Ik weet niet wat je wilt dat ik om te zeggen, maar het maakt niet uit, alle teams kan naći. Što zover de vrijmetselaars, ze niet weet, dat ik je verkeerd begrepen worden, nu meer ceremoniële club, zijn gedaan en objectieve postigli. Ima een goede rode zonen van het verbond. pijnlijk sterk.

Bericht door hypocrieten
08/12/2009 16:46
Natuurlijk is het niet gecontroleerd hele wereld op het niveau van individuele besluiten als individuele hierin proberen om dit verhaal te verminderen … Maar zeker de groepen en individuen hebben een grote mate van controle over de juridische, militaire en financieel niveau en op mondiaal niveau. Nu is het verhaal van Amerika en deze elites is niet bijzonder ingewikkeld, vindt het logisch dat de Amerikaanse (speciale voorwaarden voor zijn leger) uitstekend middel van deze elites.
Ik denk dat het grote succes van dit alles is wat iedere serieuze man die verhalen bestempeld als verdedigers samenzweringstheorieën honderd diskrediet hem volledig in het aantal ‘relevante’ wetenschappelijke kringen, alsook sociale, en zette hem in sommige echt ziek van de samenleving figuren die schreef en schrijf boeken en artikelen over een aantal volledig zinloos dingen…
En waar komt de ambassadeur, interessante formas Hij was?

Bericht door puristen
08/12/2009 17:48
Ik weet iets over de vrijmetselarij, of hoe noemen ze dat onpersoonlijk zittend op de verzorger en het bepalen van onze binnenlandse beleid?

Bericht door Murat Sabanovic
08/12/2009 18:21
Ik zal een beetje slikovtije doen… metselwerk als jaje.sastoji van bijelanceta eidooiers en ljuske.ljuska is beschikbaar voor het publiek en wat we weten over haar bestaan ​​klubova. bijelance minder zichtbaar javnosti.tu komen als leden van clubs, kostuums, individuele rituali. zumance niet zichtbaar is, niet ziet is het niet een schaal, niet bjelance.vidljivo alleen als ze willen zijn viljivo.
Betekent in dit geheime genootschap bestaat nog geheim genootschap, de vrijmetselaars lagere rangen weet niet wat het radi.cak en individuele Metselaars 33 graden niet weten dat het met de hand wordt bediend.
Mason belangrijkste van alle tijden is Albert Pike. covjek was een genie, spreekt 16 talen, een generaal in de Burgeroorlog, studeerde hij af aan de Harvard University en een geleerde van kabale. ono wat interessant is, met betrekking tot de puntjes* is brief aan Giuseppe Mazzini 1871 brief staan ​​op de wereldoorlogen en hun doelen.
1. World War I: aan de Russische tsaar omver te werpen en te transformeren van de staat om te getuigen in atheïst komunizam.nakon oorlog, door middel van het communisme te vernietigen overheden en een verzwakking van religies.
2. World War II: om te profiteren van het verschil tussen de fascisten en politieke cionista.onemoguciti vernietiging van het nazisme en het vergroten van de kracht van het politieke zionisme. osnovti de staat Israël op het grondgebied van Palestina, terwijl het communisme tot het niveau van het christendom te komen.
3. World War III: de oorlog tussen de zionisten en muslimana.rat moeten worden uitgevoerd op een zodanige wijze dat de islam en het zionisme betrokken uitgevoerd uniste.isto zodat de oorlog zal worden bijgewoond door andere landen en om op te vechten tot volledige uitputting.
3. Na de World War II is er een sociale ramp en natuurlijk zijn als alle genoeg is, zullen er mensen zijn, die zullen aanbieden oplossingen en deze accepteren.
[*Cor Hendriks: puntjes = Pike’s]

Bericht door putnik29
08/12/2009 19:28
Albert Pike, de beroemde Amerikaanse persoonlijkheid – dus als de enige algemene verslagen door de Amerikaanse Burgeroorlog (d.w.z. het zuiden), die een monument in Washington DC heeft. Het belang van Pike en de aansluiting op metselwerk zijn twee verschillende dingen. Pike is zeer actief in de Schotse rij, waar hij als commandant van de zuidelijke jurisdictie tot aan zijn dood geweest (wat betekent dat 31 tot 32 jaar). Dus zijn bevoegdheden opgenomen van Virginia naar Louisiana. Wat is zijn grootste bijdrage aan de vrijmetselaars is zeker een werk van de goede zeden en dogma. Ik moet eerlijk zijn, ik probeerde om een ​​paar pagina’s van dit boek (verkrijgbaar in de boekhandel) lees, is echter ook metafysische zo geschreven, dat, althans voor mij, was erg moeilijk om hem te bekijken. Misschien is de vrijmetselaars hebben een sleutel van de twee offertes, maar het voelde als iets heel knfuzno. Ik heb het zelfs in PDF.
Als u met vermelding van de belangrijkste Freemasons Pike was een Amerikaanse, denk ik aan de Amerikanen belangrijker dan het was George Washington, Benjamin Franklin Roosevelt, John Wayne, Douglas MacArthur, John Adams, en ga zo maar door Als hij Pikevog onderwijs bijgewoond Harvard twee jaar. hij had geen middelen om zichzelf te onderhouden, maar verliet de school in 1827 en voltooide de opleiding voor leerkrachten. Deze job is werkzaam op het gebied van Boston. Zeker, het gaat om iemand die wordt gecrediteerd met de vrijmetselaars of heeft geen zin om te bezcinjenicno praten.
Zoals voor de correspondentie tussen Pike en Mazzini-I – wat ik heb gelezen over het is, dat het is een materiaal, dat niet behoort tot die leeftijd. Maar het is moeilijk om afstand te nemen wat is het allemaal gebeurde. Lees hieronder gespecificeerd, en neem de sluiting ervan.
Nog een andere fabricationis de bewering, dat Albert Pike was in overeenstemming met Giusseppe Mazzini. Eerste opgeëist door Edith Starr Miller, werd de beschuldiging later herhaald door William Guy Carr, die kardinaal Caro y Rodriguez van Santiago, Chili, auteur van het mysterie van de vrijmetselarij Unveiled aangehaald. En Pionnen in het spel Carr beweert dat deze correspondentie werd tentoongesteld in het British Museum, maar voorzag niet in de bron van zijn informatie. Later, en Satan, Prins van deze Wereld, Carr bevat de volgende voetnoot:
“De bewaarder van Manuscripten onlangs de auteur, dat deze brief niet is gecatalogiseerd in het British Museum Library op de hoogte. Het lijkt vreemd, dat een man van kennis kardinaal Rodriguez zou moeten hebben gezegd, dat het was in 1925“.
In feite is de beschuldiging maar niet de specifics kan worden herleid tot de eerdere geschriften van de zelfverklaarde hoaxsters Domenico Margiotta en Leo Taxil. Er is geen bewijs dat alle correspondentie ooit heeft bestaan. Het British Museum heeft onlangs schriftelijk bevestigd onderzoeker Michael Haupt dat een dergelijk document nooit in hun bezit is geweest.

Bericht door Murat Sabanovic
08/12/2009 23:14
Ik denk, dat is echt de beste, man, maar je ziet, onze bronnen zijn niet hetzelfde, maar ik ben niet 100 procent zeggen, dat ik gelijk heb.
puntjes is 1859 verkozen grootmeester, en datzelfde jaar kreeg hij door de Harvard eredoctoraat 0,32 jaar, tot aan zijn dood, kwam de soevereine majstora.veliki van zijn tijd wordt besteed aan de opleiding van ritueel geslacht (de zogenaamde piketov systeem). dat, publiceerde hij het boek “had het paradigma”, dat is een brede filosofische en ethische leer van origineel, de Franse creëerde de Schotse Rite. was één van de oprichters KKKlana
Ja, het is verdacht van de authenticiteit van de brief, omdat het in de jaren ‘50 jaren in kjnizi Viliam kwam carra.ljudima niet duidelijk dat de 1871 genoemde termen “nazisme”, “Fazis”.
maar als we kijken naar de ontwikkelingen van vandaag zou eigenlijk World War III kon precies zo uitzien als het werd beschreven door punten*.
Als je het niet erg, ik wil dat je ‘moraal en dogma “hier op het forum, zodat zaintereirani afschrikken.
Groet
[*Cor Hendriks: Ook hier: Pike]

Bericht door DamaIzPakla
08/12/2009 23:40
Maria Magdalena schreef:
Breuer schreef:
AdnaNr schreef: Wat is de maçonnieke boodschap?
Aankomst van de Antichrist of Dajjal, is in feite een volledige transformatie van de wereld, waar de mensen zullen worden uitgenodigd om het genot van deze wereld en de wereld te verlaten om zich te concentreren op, in plaats van andersom. De Antichrist zal de mensen vertellen hoe ze moeten genieten in deze wereld, en die andere wereld en nr. Wat kan eenvoudig worden gekoppeld aan een biertje commercial “in hun leven, want je leeft maar een keer.”
Ik wil bespreken met een beetje meer volwassen leden van het forum en krijg je mening over de vrijmetselaars, Novosvjetskom orde en de Antichrist. Denk je dat er enige waarheid in wat ik zei?
Nold: Masons niet accepteren in haar gelederen atheïsten, en ik begrijp dat alle monotheïstische godsdiensten zeker leven pleiten na de dood, dus…
en hoe dan ook, ik stel voor dat u een aantal van de F. Nietzsche, echter, om te zien waar deze wereld moeten genieten.
Nietzsche is geweldig. En de reden waarom vrijmetselaars geen atheïsten aanvaarden omdat die te aanbidden Satan (Satan).
Metselaars zijn occultisten, satanisten voornamelijk.
Aleister Crowley was een metselaar 33.stepena Schotse Rite, een lid van MI6 en adviseur Čerčila. A denk dat we allemaal weten, dat hij is de oprichter van Astrum Argentum, dat betrokken vele masoni. Kažu, dat de vrijmetselaars afkomstig zijn van de reptielen ras tj.loza Ramses-Piso Bush.Humanoidni reptielen vandaag (blijkbaar) beheerde svijetom. Iza hen zijn ondergedoken vele samenzweringstheorieën npr.9/11, velen van pandemische ziekten, en zelfs de oorlog in Bosni. Upravljaju menselijke umovima. Žele een enkele regering te vestigen in de wereld, een leger en een financiële valutu. 13 familie beheert de hele wereld.
De reptielen zijn de 4 dimensies, terwijl we op de derde [heb] ik een boek over (David Icke het grootste geheim) lezen. Ik denk dat het boek is goed als je meer wilt weten over dit, maar ik ben verbaasd dat het boek uitgegeven en “ontdekt” reptielen, de koninklijke familie, Rothschild en Rockefeller (twee machtigste familie in de wereld), samenzweringstheorieën, het Vaticaan en elke religie gedood, een krachtig reptiel niet aan zijn izdavanje. Ipak te voorkomen, brengt de uitvoering van een groot deel.

Bericht door Breuer ”
09/12/2009 01:51
laten we onvolwassen kleine kinderen geen regulering van de samenleving en hun positie binnen dezelfde of de wil tot macht en de politieke formaties en afwegingen met betrekking tot dezelfde begrijpen of volwassenen hun lot zo gemakkelijk genieten van ‘anderen’ niet te weten wie je bent en wat je eet verklaring volstrekt betreurenswaardige omstandigheden waarin een live gegeven.

Bericht door putnik29
09/12/2009 02:53
@ Murat Sabanovic
Zo maatje, Pike was nooit een grote meester. Zo was hij de “Soevereine Grote Commandeur in de Zuid Bevoegdheid”. Dit is de titel van de Schotse Rite en het voorbeeld van vandaag is op deze positie, Ill. Ronald Seale. Ronald Seale, bijvoorbeeld, woont in Louisiana, maar niet een grote meester. Grootmeester van Louisiana is RWJF Webb, etc. Zoals voor Morals and Dogma, evenals andere dot deze boeken en soortgelijke literatuur kan het niet helpen, maar er niet van om het forum te vragen. Pick up op een privé bericht, zodat we kunnen regelen.

Plaats van detroit-genade
09/12/2009 03:16
Ik heb gehoord dat en Sejo metselaar en ons door middel van zijn muziek controles. Dus nu de rivier om mij een van die honderden kleine meer weten over zeggen of het waar is.

Bericht door zonbirile “09/12/2009 08:42
Ik denk, dat het verhaal van de vrijmetselaars te overwinnen, alleen de mensen veranderd en hield de traditie en moet niet zo veel aandacht voor hen, opdat gij weet de wereld van vandaag en de centra odlučivanja. O die je kakaja laten antwoorden dat op microniveau hebben dezelfde modus operandi, Halki, 10 gezinnen, die zijn aanscherping en de controle van onze ellende ovde. Kako, dat we als volwassenen kunnen we rade… Nedime wat betekent dit raadeeee…

Bericht door Murat Sabanovic
09/12/2009 17:27
@ putnik29
Je hebt gelijk, ik gemengde deze twee titels, heeft nog nooit een meester geweest.

http://forum.klix.ba/masoni-t70038s25.html

1 Comment

  1. Ik heb liever een echte metselaar.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image