Cor Hendriks – Qanon (13): De oorlog van de pussyhats en de MAGAhats

Twee dagen na de ProLife March, die de jongens van Covington College hadden bezocht (zie https://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-qanon-extra-4-de-fake-news-media-zijn-de-vijand-van-het-volk-de-covington-affaire/), was er de Women’s March, die beter de Pussyhat March genoemd had kunnen worden, gezien de overdaad aan pussyhats. De pussyhat is het symbool van de anti-Trump beweging, gebaseerd op een vermeende uitspraak van Donald Trump: ‘Grab them by the pussy’ en is in feite een uiting van het Trump Derangement Syndrome (TDS), waaraan velen uit het progressieve kamp leiden. Het verschil met de MAGAhat wordt aangegeven door Jenny Hatch onder de bovenstaande afbeelding met de tekst: ‘If you wear the pink one you’re a feminist who can harass whoever offends you. If you wear the red one you’re a racist for standing still while being harassed [Als je de paarse (d.w.z. de pussyhat) draagt, ben je een feminist, die iedereen kan lastig vallen die jou grieft, terwijl als je de rode (de MAGAhat) draagt, je een racist bent vanwege stilstaan, terwijl je wordt lastig gevallen].’

Ik kon slechts één video vinden van een deelnemer, een jong meisje, dat laat zien hoe ze zich voorbereid op de mars door het maken van posters voor tijdens de mars, het uitzoeken van de juiste kleding, etc. De eigenlijke mars komt slechts kort in beeld, want daarna moet er nog gebak gegeten worden om een geslaagd dagje uit te vieren, zie https://youtu.be/wy8XomHbIS4 (9:46) ‘weekend in my life: the women’s march’ van Darcey Pittman, gepubliceerd op 24 jan. 2019 (74 v; 5 r). Tekst: ‘Today’s vlog is a bit more political as I attended the 2019 women’s march in new york city! This is my third time going and is something important to me so I hope you can respect and enjoy this vlog :)’.

Er was één positieve video over de mars, zie https://youtu.be/1CIXv8uz5BY (37:38) ‘Godless Bitches 05.02 2019 Women’s March Special Coverage with Clare Wuellner & Tracie Harris’ van The Godless Bitches, in première gegaan op 21 jan. 2019 (1.895 v; 83 r). Tekst: ‘The Godless Bitches 05.02 for January 21, 2019 with Clare Wuellner & Tracie Harris. This episode was prerecorded at the 2019 Women’s March held on January 19, 2019 in Austin, TX.’

De bekende nieuwe ster aan het Democratische front is Alexandria Ocasio-Cortez, die een korte speech gaf bij de mars, zie https://youtu.be/eEwHs3TM5YE (4:14) ‘Alexandria Ocasio-Cortez speaks at 2019 Women’s March in New York City’ van Global News, gepubliceerd op 19 jan. 2019 (45.329 v; 912 r). Tekst: ‘Rep. Alexandra Ocasio-Cortez (D-NY) spoke at the Women’s March in New York City on January 19.’

Mr Reagan (front)

Mr Reagan (front)

Daarentegen waren er diverse video’s van YouTubers – meest republikeins – die proberen de deelnemers te interviewen. Dit valt vanwege het Trump Derangement Syndrome vaak in slechte aarde en regelmatig wordt de camera geblokkeerd door een poster. De uitgesproken Republikein Mr. Reagan interviewt op de bovenstaande foto een vrouw met een poster met erop ‘Trumps Report Card’ en hij stelt er vragen over, die haar uiteindelijk ertoe brengen om weg te gaan, ondanks dat de achterkant van haar T-shirt zegt: ‘I’m a self-starter, adventurer, mover and shaker’, etc. Zie de onderstaande foto. Zie de video https://youtu.be/mgNJVUVDF3Q (59:51) ‘Women’s March OWNED’ van Mr Reagan, gepubliceerd op 23 jan. 2019 (9.309 v; 565 r). Tekst: ‘The Women’s March feminists know NOTHING about politics.’

Mr Reagan (back)

Mr Reagan (back)

De jonge interviewer Spencer stelt kritische vragen in de video https://youtu.be/tNTeSHDCmUI (11:57) ‘Interviewing Protesters at the 2019 Los Angeles Women’s March’ van The Pendulum, gepubliceerd op 21 jan. 2019 (2.512 v; 85 r). Tekst: ‘Join Spencer as he travels into Downtown Los Angeles for the 2019 Women’s March, where he runs into feisty communists and finds protesters who were rallying not in favor of femininity, but rather against Trump and the modern American Right.’

'I'm afraid of that hat!' (James Klug 21-1-19)

‘I’m afraid of that hat!’ (James Klug 21-1-19)

Een andere minder uitgesproken Republikeinse interviewer is James Klug, zie de video https://youtu.be/AeY6ZpgCFjM (8:58) ‘Interviewing Liberals at Women’s March Los Angeles 2019 | FLECCAS TALKS COLLAB!’ Van James Klug, gepubliceerd op 21 jan. 2019 (3.843 v; 109 r). Tekst: ‘In this video we interview people at the 3rd Annual Women’s March in Los Angeles with Fleccas Talks!’ Een van de geïnterviewde deelnemers was de jongeman met de pussyhat van de onderstaande foto, die een poster draagt met de tekst WOMEN met de letters W en E onderstreept om WE te vormen.

Pussyhat man

Pussyhat man

Op de onderstaande foto zien we hem drie vrouwen interviewen, die duidelijk fans zijn van de op sterven na dood zijnde Ruth Baker Ginsburg (RBG), de volgende Democratische rechter van het hoogste gerechtshof, die door Trump vervangen gaat worden voor een Republikeinse rechter. De pussyhat op de poster van de rechtervrouw heeft de tekst ‘Hear US ROAR’, waarin US zowel voor ‘ons’ (vrouwen) als de V.S. staat. We zullen de tekst verderop nogmaals tegenkomen.

RBG supporters

RBG supporters

Ook Brandon Straka van de #WALKAWAY beweging ging eropuit om te interviewen en stak zijn verbondenheid met de beweging niet onder stoelen of banken door met een T-shirt van de beweging te lopen. Op de onderstaande foto interviewt hij een vrouw, die duidelijk gelooft in de zogeheten ‘Russia Hoax’: Trump is een ‘Ass-et’, een ‘ezel, domoor’ of ‘kont, achterste’ (= ass) of ‘bezit, aanwinst’ (asset) voor Rusland, waarvan we de vlag zien evenals het hoofd van Putin, die loert over de linkerschouder [= de kant van de duivel] van Trump, die op zijn borst de tekst heeft: ‘DONALD: CALL HOME 1-800-MOSCOW’. Over zijn rechterschouder, de kant van de engel, loert Mueller bewapend met een pussyhat.

The Russian Puppet (Brandon Straka)

The Russian Puppet (Brandon Straka)

De vrouw op de onderstaande foto houdt haar poster met erop Trump met zijn broek op de enkels voor het gezicht van Brandon om niet meer naar hem te hoeven kijken, terwijl ze tegen haar als Trump verklede dochter zegt dat ze weggaan (offended by questions).

Moeder met dochter door Brandon in het nauw gebracht

Moeder met dochter door Brandon in het nauw gebracht

Op de onderstaande foto zien we een vrouw in het paars met op haar T-shirt de tekst ‘Does this ass make my shirt look big?’ De vrouw achter haar heeft een bord met de tekst ‘AMBER ALERT: CHILD LOOSE IN THE WHITE HOUSE’, wat een van de teksten uit de Fake News Media is (er zijn geen ‘adults in the room’: geen volwassenen aanwezig in het Witte Huis).

Amber Alert (Brandon Straka)

Amber Alert (Brandon Straka)

Af en toe kon Brandon zijn activistische neigingen niet onderdrukken, zoals op de onderstaande foto, waarop hij tegen een heel gezin van pussyhats staat te preken. Zie de video https://youtu.be/sb_JZpCdQsg (14:56) ‘Brandon Straka goes to the Women’s March’ van Brandon Straka, The Unsilent Minority, gepubliceerd op 21 jan. 2019 (23.462 v; 583 r).

Pussyhat family (Brandon Straka)

Pussyhat family (Brandon Straka)

Ook sprak hij met een meisje met een T-shirt met de tekst: ‘Love Trumps Hate’, maar waarvan sommige letters op de foto niet te zien zijn, zodat de tekst onbedoeld luidt: ‘Love Trump Hat’, zie de onderstaande foto:

Love Trumps Hate (Brandon Straka)

Love Trumps Hate (Brandon Straka)

Ook in andere steden werden marsen gehouden zoals in Reno (Nevada), waar Weekly Narrative de deelnemers ondervroeg en teleurgesteld was over de antwoorden, zie de video https://youtu.be/qAeaMX2V4RI (19:46) ‘#WomensMarch Protesters Cant Think Of Any Real Womens Issues’ van Weekly Narrative, gepubliceerd op 21 jan. 2019 (9.123 v; 359 r). Tekst: ‘I tried to discover what the biggest problems facing women in 2019 are by having conversations with protesters at the #WomensMarch 2019 in Reno, NV.’ Op de onderstaande foto zien we links een geheel in paars gehulde oudere vrouw met een bord met de tekst: ‘WE ARE WOMEN HEAR US ROAR’, wat duidelijk verband houdt met de tekst die we boven zagen. Ik moet daarbij denken aan de uitdrukking ‘The mouse that roared’ (zie https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Mouse_That_Roared). Er is een artikel genaamd ‘Donald Trump and the mouse that roared’ van Marwan Bishara (17 Aug 2016) met de ondertitel ‘Why does he think that he can get away with murder and other outrage?’ (https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2016/08/marwan-bishara-donald-trump-mouse-roared-election-160817121849841.html). Bishara moest denken aan het boek van Wibberley toen hij Trump onzin hoorde praten over ‘”extreme vetting”, “ideological tests” and establishing a “commission on radical Islam”, while invoking Cold War comparisons and insisting that the US must shun refugees and abandon “nation-building” abroad.’ Kortom, we hebben te maken met een in zijn broek schijtende Moslim, die plotseling de grond te heet onder de voeten lijkt te worden. Lees het artikel verder op eigen risico. Keren wij daarentegen terug naar de Women’s March, waar de vrouwen brullen als muizen.

Weekly Narrative 21-1-19

Weekly Narrative 21-1-19

Keren we terug naar New York, waar een interessante Youtube interviewer Barely Informed With Elad is, die twee vrouwen interviewde, waarvan de een met een bord stond met de tekst: ‘We are the daughters of the witches you didn’t burn’.

We are the daughters of the witches you didn’t burn

We are the daughters of the witches you didn’t burn

Ook interviewde hij een oudere vrouw met een prachtige en kleurrijke uitdossing, die moet aangeven, dat vrijheid in alle kleuren komt. De belangrijkste kleuren zwart en wit ontbreken echter in haar opstelling, zie de onderstaande foto.

Liberty is of all colors

Liberty is of all colors

Verder interviewde hij drie pussyhat meisjes, waarvan de middelste een bord had met de tekst: ‘Meisjes hebben 3x meer kans om een slecht zelfbeeld te hebben’ (d.w.z. dat ze zichzelf lelijk vinden).

Girls are 3x more likely to have POOR BODY-IMAGE

Girls are 3x more likely to have POOR BODY-IMAGE

Ook ondervroeg hij een pussyhat vrouw met een bord met de tekst ‘Het is nooit te laat om je werkbeschrijving te lezen’. Zie de video’s https://youtu.be/ZKZl8QT1I30 (31:19) ‘Interviewing People at the Women’s March 2019 in NYC (Part 1 of 2)’ van Barely Informed With Elad, gepubliceerd op 21 jan. 2019 (28.844 v; 908 r). En https://youtu.be/ezI2ZQ6sIX4 (31:22) ‘Interviewing People at the Women’s March 2019 in NYC (Part 2 of 2)’ van Barely Informed With Elad, gepubliceerd op 23 jan. 2019 (2.475 v; 102 r). Tekst: ‘event details: Women’s March NYC and the New York Immigration Coalition (NYIC) are excited to announce that we will co-chair the 2019 Women’s Unity Rally in New York City. Women’s March NYC is the OFFICIAL NYC chapter of Women’s March — part of the national & global movement. The Women’s Unity Rally in NYC will highlight the leadership of Black women, immigrant women and women of color as part of the national #WomensWave, and in response to the Trump Administration’s continued assault on immigrant communities and communities of color. Organizations including grassroots advocates, nonprofit community organizations, labor unions and more, will rally to demand justice for women, communities of color, immigrant families, gender-nonconforming individuals, all-faith practitioners, and people with disabilities. By affirmatively linking our collective struggles, we aim to elevate the diverse experiences of ALL women in the resistance. We are elated to host the third annual Women’s March event, and in honor of MLK Day on Monday the 21st, we intend to honor the work and spirit of Dr. King in the programming of this event.’

Pussyhat (Barely Informed With Elad 23-1-19)

Pussyhat (Barely Informed With Elad 23-1-19)

Volgens Ponce’s Point had de mars niets van doen met het sterker maken van vrouwen, zie https://youtu.be/rFySBR-jVFY (26:10) ‘Women’s March Had Nothing To Do With Empowering Women | Ponce’s Point’ van Ponce’s Point, gepubliceerd op 21 jan. 2019 (6.841 v; 414 r).

https://youtu.be/t2-16CFQPdc (25:21) ‘Interviewing People At Womens March 2019’ van Nuance Bro, gepubliceerd op 20 jan. 2019 (215.921 v; 6.552 r).

https://youtu.be/BlxwfuFjPA4 (22:09) ‘Women’s Marchers Explain Feminism to Fleccas and Kyle Kashuv’ van Fleccas Talks, gepubliceerd op 21 jan. 2019 (305.423 v; 6.491 r). Tekst: ‘This week we headed to downtown Los Angeles for the 3rd annual Women’s March (with special guest Kyle Kashuv). We learned about toxic masculinity, feminism, and why it’s empowering to kill the unborn.’

Suffering Trump Derangement Syndrome

Suffering Trump Derangement Syndrome

De Proud Boys (Republikeinen, die daar Trots op zijn) gingen ook naar de mars en om een of andere reden ging een vrouw volkomen uit haar dak, een duidelijk geval van TDS (zie de bovenstaande foto, waar ze zich bijzonder grof uitdrukt), zie de video https://youtu.be/Of1-126BGDU (56:54) ‘PROUD BOYS INVADE 2019 WOMEN’S MARCH: FULL DOCUMENTARY’ van Bobby Pickles, gepubliceerd op 21 jan. 2019 (2.966 v; 1.257 r). Tekst: ‘INDEPENDENT GONZO JOURNALIST BOBBY PICKLES GOES INCONGRINGO W/ F L.A. PROUD BOYS AT THE 2019 ORLANDO WOMEN’S MARCH.’ In plaats van dochters is hier een vrouw met een bord: ‘Wij zijn de kleindochters van de heksen, die je probeerde te verbranden.

Granddaughters of wirches (Bobby Pickles)

Granddaughters of wirches (Bobby Pickles)

Ook confronterend is het bezoek van Greg Reese van Infowars, zie https://youtu.be/GgcQrvB2TLk (6:15) ‘Full Video: Owen Shroyer Sexually Assaulted At Women’s March’ van Greg Reese, gepubliceerd op 24 jan. 2019 (88.918 v; 1.761 r). En https://youtu.be/zWEt4yRZLOA (9:43) ‘VIDEO: Women’s Marcher Sexually Assaults Male Reporter’ van Greg Reese, gepubliceerd op 20 jan. 2019 (57.727 v; 293 r).

Greg Reese 24-1-19

Greg Reese 24-1-19

https://youtu.be/Dy4nd9qh4oY (14:08) ‘Kicked Out Of The Women’s March 2019’ van Joshua Coleman, gepubliceerd op 23 jan. 2019 (2.317 v; 110 r). Tekst: ‘Joshua Coleman was kicked out of the Women’s March in 2019 while advocating against mandatory vaccine laws. Camera by Olivia Mikos and Joshua Coleman with editing by Joshua Coleman.’

https://youtu.be/r9Zkwvvefl4 (4:55) ‘Women’s March 2019 With Will Witt’ van PragerU, In première gegaan op 22 jan. 2019 (118.792 v; 1.891 r). Tekst: ‘What are the issues that leftwing women are concerned about today? Will Witt attended the Women’s March 2019 in Los Angeles to find out. Check it out!’

https://youtu.be/SnoCyCBv8v8 (2:51) ‘Feminist MAGA Hat Meltdown At Women’s March LA’ van FOG CITY MIDGE, gepubliceerd op 25 jan. 2019 (112.586 v; 368 r). Tekst: ‘No facts, no argument, all hate. This woman confronted us at the recent Women’s March in LA. She began by screaming that she did not want equality but wanted the ‘the whole f’ing thing’ before moving on to MAGA hats, claiming they incite FEAR and are RACIST! What is she doing though? Inciting FEAR! Facts don’t matter to them. This is dangerous. The Left is a cult. We must protect America from these haters before they destroy everything! ’.

Vagina Girl (Krocs On)

Vagina Girl (Krocs On)

https://youtu.be/GrYWTT5YRXA (10:48) ‘Feminists Get Called Out at the LA Women’s March’ van Krocs On, gepubliceerd op 23 jan. 2019 (14.509 v; 789 r).

https://youtu.be/XJOibvUDQ1Y (5:01) ‘Pitiful Women’s March 2019’ van The Red View, gepubliceerd op 23 jan. 2019 (302 v; 7 r). Tekst: ‘In this episode we went to our local Women’s March to ask some questions, as we got there and started listening to some of the speakers we realized that it’s more of an anti-Trump protest than a march for women’s rights.’

https://youtu.be/3qUuP8gZ9xU (12:17) ‘RESIST OPPOSITION (Women’s March Shitshow 2019)’ van Below Surveillance, gepubliceerd op 25 jan. 2019 (207 v; 1 r). Tekst: ‘In this latest installment of chaos, we take you to Washington, D.C. for coverage of the shitshow that is now all political rallies being held in the 2010s. Specifically, we went to the Women’s March of 2019, it was an interesting time. Featuring an appearance from Infowars’ Owen Shroyer.’

https://youtu.be/oJvUJNYUKY8 (9:24) ‘Confronting Feminist With Facts At The STL Women’s March 2019 ||’ Van Luke Daus Films, gepubliceerd op 22 jan. 2019 (1.901 v; 39 r).

Oude pussyhat man (Luke Daus Films)

Oude pussyhat man (Luke Daus Films)

https://youtu.be/69C2_cfWx3g (6:49) ‘Angry and Clueless Feminists @ Women’s March 2019 | Episode I’ van John Doyle, gepubliceerd op 22 jan. 2019 (5.238 v; 120 r). Tekst: ‘The 2019 Women’s March was not only scarcely attended, the people that did attend weren’t even sure why they were there, and a lot of them weren’t even protesting in the name of women. It was all one grand display of creative poster-making and virtue signaling.’

https://youtu.be/xXueAOz8sTw (19:03) ‘Triggered Feminists Scream @ Women’s March 2019 | Episode II’ van John Doyle, gepubliceerd op 23 jan. 2019 (2.118 v; 55 r).

https://youtu.be/zlDYoCW_wMA (6:34) ‘Why the Women’s March-ers Are Living in Fantasy | Episode III’ van John Doyle, gepubliceerd op 24 jan. 2019 (1.274 v; 44 r). Tekst: ‘The 2019 Women’s March was not only scarcely attended, the people that did attend weren’t even sure why they were there, and a lot of them weren’t even protesting in the name of women. It was all one grand display of creative poster-making and virtue signaling.’ [Aan het eind beelden van ProLife March – zonder rotzooi!]

In sommige video’s werd melding gemaakt van controversen rond het leiderschap van de mars. Over deze controverse zijn diverse video’s gemaakt. Zie https://youtu.be/meDKtJboOks (10:12) ‘Women’s March Leaders Get EXPOSED on The View! ‍♀️‍♀️’ van The Liberty Hound, gepubliceerd op 14 jan. 2019 (534.118 v; 7.781 r).

https://youtu.be/iDKhNA7Yjig (11:54) ‘The Women’s March Is In Chaos, Leftist Backers Pull Support’ van Tim Pool, gepubliceerd op 13 jan. 2019 (124.965 v; 2.427 r). Tekst: ‘Women’s March Is Falling Apart, Major Sponsor Pulls Out. The Southern Poverty Law Center has removed itself as a sponsor of the Women’s March following the controversy over leaders Linda Sarsour, Carmen Perez, and Tamika Mallory. The SPLC cites other projects as the reason but one can only assume it is due to their ties to Louis Farrakhan. Following this we are hearing that the Women’s March is infighting among its local chapters with NYC set to have TWO competing marches and Chicago having been announced to be canceled. Yet in spite of all the negative press and evidence of abhorrent behavior and anti social justice rhetoric the feminist organization Women’s March still has a huge list of sponsors including the ACLU and Planned Parenthood.’

https://youtu.be/qtObu-e_3Js (2:19) ‘Women’s March facing lower enthusiasm amid controversy’ van CBS Evening News, gepubliceerd op 17 jan. 2019 (2.761 v; 33 r). Tekst: ‘For the third straight year, the Women’s March will take place in several cities on Saturday. Organizers say they are resisting the Trump administration and building power. But this year will be different. Alex Wagner explains.’

https://youtu.be/KdoTngbDERY (3:26) ‘Women’s March DC 2019 Leaders Bob Bland & Tamika Mallory CALLED OUT for Hypocrisy – OOOH!’ Van Ovation Eddie, gepubliceerd op 15 jan. 2019 (3.504 v; 198 r).

https://youtu.be/VDMv2GgXdos (6:44) ‘Here’s Everything That’s Wrong With The Women’s March’ van TheBlaze, gepubliceerd op 18 jan. 2019 (9.720 v; 69 r). Tekst: ‘The Women’s March has a notorious reputation for anti-Semitism and for its leaders’ relationship with controversial figure Louis Farrakhan.’

https://youtu.be/SJ8gjPvw8Fc (8:30) ‘The Women’s March Rivalry Is Just The Left Eating Itself (HBO)’ van VICE News, gepubliceerd op 23 jan. 2019 (91.082 v; 1.250 r). Tekst: ‘In 2017, 4 million people marched in women’s marches across America. The second-biggest march, in New York, was run by a first-time activist, Katherine Siemionko. Eventually, she quit her job at Goldman Sachs to run the non-profit she created, the Women’s March Alliance. This year, Siemionko had to worry about more than march logistics. She had to worry about a rival women’s event, run by the more-famous Women’s March Inc. But what might superficially seem like a petty turf war is actually about a broader debate within progressive politics, over intersectionality, and what role race and ethnicity should play in the direction of the women’s movement. Siemionko is relatively new to the women’s movement. She remembers being in business school at St. Louis University in Missouri and seeing a workshop called “Shattering the Glass Ceiling.” She didn’t get it. “All my friends were like, ‘You have to go.’ And I was like, ‘I don’t know what a glass ceiling is,’” Siemionko says. “I remember reading what a glass ceiling was and thinking, ‘That’s because women can’t negotiate.’ … Boy was I wrong.” Her experience on Wall Street began to open her eyes. “I had men reporting to me making double my salary. And it was a hard journey for me to realize that women in this country don’t have equal rights.” In a way, Siemionko embodies a debate within feminism over intersectional feminism, the idea that there’s no universal experience of being a woman, but that oppression based on class, race, disability, sexuality all interact. Siemionko doesn’t think that way. “The moment you say you’re white, therefore, you are racist… I can’t say ‘You’re black, therefore,’ ‘You are Latino, therefore’… we are all one. We have to stop looking at each other as skin colors.” Even so she’s deeply aware of how her words are perceived. “Your speech is inhibited by this concept that any words you say may offend somebody, and we have to get over that. We have to say look we’re doing the best that we can,” Siemionko says. “I have to be careful with my wording because it will get picked apart. That’s the society we live in. I cannot speak my thoughts. I have to filter them.”’

Zoals boven gezegd, was twee dagen eerder de ProLife March en de twee marsen worden met elkaar vergeleken op FOX door Gutfeld, zie https://youtu.be/bo_EzOgP-Ws (8:17) ‘Gutfeld: The Women’s March vs. March for Life comparison’ van Fox News, gepubliceerd op 22 jan. 2018 (78.319 v; 633 r). Tekst: ‘Why would the evening news devote three times more coverage to the Women’s March than the March for Life?’

De bekende Joodse conservatieve commentator Ben Shapiro sprak bij de ProLife mars, zie https://youtu.be/EtARfG4-16Y (5:23) ‘Shapiro: Momentum in Pro-Life Movement Among Young People Not Based Solely on Religion’ van Fox News Insider, gepubliceerd op 18 jan. 2019 (41.194 v; 484 r). Tekst: ‘Dueling demonstrations are planned for Washington, D.C., over the next few days, with the March for Life Friday and the Women’s March on Sunday.’ Evenals https://youtu.be/JkrJawCk7J0 (6:15) ‘Ben Shapiro at March for Life’ van LifeSiteNews, gepubliceerd op 18 jan. 2019 (49.916 v).

Een korte, zeer snel afgespeelde opname van de ProLife mars is te zien in de video https://youtu.be/fSnpshK-1Hc (2:04) ‘Hundreds of Thousands Participate in 2019 March for Life’ van News2Share, gepubliceerd op 18 jan. 2019 (2.386 v; 61 r). Tekst: ‘Raw video shot by News2Share’s Ford Fischer and sped to 10x realtime speed shows the scope of the March for Life that took place Friday in Washington DC, estimated to have drawn approximately 250,000 people.’

https://youtu.be/qnuMYICBOlw (11:02) ‘Atheists & Christians Unite to March for Life’ van Slightly Offens*ve, gepubliceerd op 23 jan. 2019 (70.629 v; 2.169 r).

Jenny Hatch – For my friend Ian…(HUGE PROFANITY ALERT) Free Speech @JennyHatch

Gepubliceerd op 28 jan. 2019

Just for the fun of it!

For all of you who have been banned and censored!

Hugs and Kisses…

Reacties:
https://youtu.be/qtGJqIHJVaw

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Qanon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Donald+Trump

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image