Cor Hendriks – Nieuwe Wereld Orde Agenda & Waarom

Bovenstaande afbeelding, een combinatie van seks, fascisme en geweld, is door ‘KRAZY RED IN AMERICA’ gekozen als blikvanger voor zijn artikel ‘New World Order Agenda & Why’ van 24 febr. 2015, dat ik hieronder heb weergegeven in het Nederlands. Het is nogal tendentieus en vol niet-voortgezette gedachten. Ook waren er veel spelfouten (there i.p.v. they’re, etc.), die ik heb verbeterd (voor de PDF) en de zinnen zijn niet allemaal logisch gevormd, maar daar heb ik niets aan gedaan. Eruit spreekt een diepe paranoia, voer voor psychologen.

Velen vragen zich af wat er in hemelsnaam met de wereld aan de hand is. Waarom lijkt het alsof onze planeet wordt geregeerd door een stelletje kwaadaardige klootzakken die op onze vernietiging uit zijn? Omdat het waar is. De volgende voor de hand liggende vraag is: waarom? En dat zal ik haarfijn hier voor je uit de doeken doen. Als je je soms mocht afvragen, hoe het komt dat ik al deze dingen weet, vraag ik je om eerst te luisteren naar wat ik te zeggen hebben. Dan onderzoek jullie harten voor de waarheid. Want we weten het allemaal wanneer we het horen. Zelfs als we het niet willen geloven. En voor sommigen kan dit goed nieuws blijken te zijn want niet allen zijn verdoemd.
Laten we eerst de feiten bekijken.
We weten allemaal dat onze wereldleiders ons rechtstreeks naar Wereld Oorlog Drie leiden. En dat het militair-industrieel complex tezamen met de grote zakenwereld de show runt. Dat ze ons vergif voeden en nu injecteren ze ons er zelfs mee en zoeken excuses om planten en dieren vrij te laten in de natuurlijke omgeving die alles zullen besmetten.
Nu als je niet wist dat GMO (Genetically Modified Organism) slecht is, is hier een snelle les. Ieder gekloot met genetische code leidt tot anomalieën, die slecht zijn voor jou, mij en alles om ons heen. Zij breken ons immuunsysteem af en leiden tot een voorstadium van kankercelgroei. Zij weten dit en ze zijn er met opzet al een tijd mee bezig. Maar waarom? De meest voor de hand liggende antwoord is om van ons af te komen. De wereld is overbevolkt althans dat wordt gezegd. Maar zal dit niet ook op hen effect hebben? Deze lui van de elite kunnen niet allemaal immuun voor dit spul zijn, nietwaar?

Fout en dit is waar het waarlijk diep wordt. Allereerst, dit spul is niet nieuw. Overheden zijn een lange tijd bezig met genetisch manipuleren en ze zijn er vrij goed in geworden. En GMO is niet de enige kaper op de kust. Klonen en cybernetica zijn ook flink ontwikkeld. We staan nu op de drempel van het instaat zijn de eerste onsterfelijken te creëren.

Dat is correct! Onsterfelijken die niet kunnen sterven! Ze zullen op een dag de gedachten en de herinneringen van deze lui van de elite in de lichamen van jongere klonen plaatsen, die zelfs beter zijn! Klonen die genetisch verbeterd en gemodificeerd zijn. En dit is de ware reden dat ze langzaam de massa’s aan het vernietigen zijn. Niet omdat er teveel zijn maar omdat ze deze shit niet met iedereen willen delen! Als we nu op zouden rijzen en hun infrastructuren vernietigen, daarbij hun plannen zouden ruïneren, dan zou alles verloren zijn. Als ze ons kwamen vertellen over het niveau van technologie vandaag de dag, zouden we allemaal onsterfelijk willen zijn en dat willen ze niet. Dus hebben ze een agenda.

Ten eerste. Verdeel ons. Verdeel en verover is een van de oudste oorlogsregels die er bestaat. Dat is waarom we altijd een links en een rechts moeten hebben. Wat in werkelijkheid slechts een poppenkast is om te verhinderen dat we tezamen komen. Om ons in oorlog met elkaar te houden. Zolang we geloven dat de ander een slechterik is en we hem moeten bevechten om onze levenswijze te beschermen, kunnen ze ons beheersen en manipuleren. Dit is wat de ‘war on terror’ (strijd tegen de terreur) is. Nu beginnen sommigen onder ons dit te beseffen, wat de reden is waarom ze de GMO en vaccinatie pushen. Waarom ze ziekten toestaan zich te verspreiden en zullen spoedig beginnen deze injecties verplicht te stellen.

Iedereen die niet gehoorzaamt zal een terrorist worden gelabeld en opgesloten. Onze kinderen zullen gedwongen zijn te leven in deze opgefokte wereld en degenen die overleven zullen worden aangehouden voor genetisch bijproduct en handarbeid. Wanneer ons aantal laag genoeg is, zullen ze ons met onsterfelijkheid paaien als een ezel met een wortel. Er naar streven te zijn als zij!, zal de Droom van de Nieuwe Wereld Orde zijn. Alle mensen zullen uiteindelijk voor de een of andere reden gemodificeerd zijn: sommigen zullen worden gemaakt voor ruimtereizen en –verkenningen om te beginnen asteroïden te mijnen en te zoeken naar andere bewoonbare planeten. Sommigen zullen voor plezier gemaakt worden. Op een dag zullen allen van de elite hun eigen gekloonde seksslaven hebben. En die zullen er niet wijzer van worden want ze zijn geboren en opgevoed juist om deze reden.
Machines en kunstmatige intelligentie zullen alledaags zijn en gebruikt worden om het vuile werk op te knappen en mensen zoals we die vandaag de dag kennen zullen een nieuwtje zijn dat zal wegzakken naar nostalgie. En allemaal omdat een paar hebberige klootzakken alles willen hebben en voor eeuwig willen leven. En tegen de tijd dat jullie niet-gelovigen er achter komen dat ik gelijk heb, zal het te laat zijn.

De tijd raakt op en we zijn op weg naar onze eigen vergetelheid. Waar zal jij zijn in deze Nieuwe Wereld Orde?

De tekst in gecorrigeerd Engels is door mij als eerste in de bijgevoegde PDF opgenomen, waarna de rest (pp. 4-51) gewijd is aan de webpagina New World Order van de site CasesCorner (http://www.casescorner.com/), gerund door webmaster Dan. Dit is één grote aaneenschakeling van citaten rond het begrip New World Order, een containerbegrip, dat zelf inhoudsloos is. Er is een Wereld Orde, die voortdurend verandert en dus telkens nieuw wordt. De Nieuwe Wereld Orde is de aflossing van de Oude Wereld Orde, dus wie tegen de nieuwe wereldorde is wil de huidige wereldorde handhaven, eigenlijk een onmogelijke zaak, want alles is voortdurend aan verandering onderhevig en er ontstaat dus telkens weer een nieuwe wereldorde. De vraag is meer: hoe willen we dat die nieuwe wereldorde eruit ziet? De citaten van webmaster Dan zijn verwarrend, omdat ze vaak uit hun context zijn gerukt en van een nieuwe betekenis worden voorzien door hun plaatsing tussen andere citaten, die een heel andere betekenis hebben. Ook de foto’s zijn niet onomstreden. Ook de hoeveelheid desinformatie is groot. Het bekende Pike ‘Drie Wereld Oorlogen’-verhaal wordt opgedist, er wordt veel gepraat over Luciferische complotten, de Illuminati en de Vrijmetselaars, die op één hoop worden gegooid met Obama met zijn administration, die natuurlijk in de zakken van de Joodse Illuminatie zit. Het resultaat is één grote warboel, die je doet duizelen. Voor degenen, die zich verder willen verdiepen, heb ik ook een PDF van H. G. Wells’ The New World Order toegevoegd, waaraan in de PDF wordt gerefereerd (p. 33).

PDF’s:
New World Order Agenda
H.G. Wells – New World Order