Cor Hendriks – De Biden illusie: Stop The Steal

Illustration by Sean McCabe, based on a photograph by Ryan Pfluger (foto AUGUST)

De Biden illusie: Stop The Steal

Joe Biden – Why he is the right leader (foto Rolling Stone)

Joe Biden is door de MSM uitgeroepen tot de winnaar van de verkiezingen in de Verenigde Staten, ondanks het feit dat de verkiezingsuitslag wordt aangevochten door Donald Trump en nog niet officieel is uitgeroepen.

Uitslag presidentsverkiezingen (foto The Associated Press)

De bovenstaande uitslag is van 15 november, maar kan veranderen afhankelijk van het succes van de Trump campagne. Volgens de pers moeten we geloven, dat Joe Biden de meest populaire man aller tijden is, die meer dan 78 miljoen stemmen heeft gekregen, ruim 9 miljoen meer dan Barack Obama kreeg in 2008, wat het record was vóór deze verkiezingen met ruim 69 miljoen. Maar dit record van Obama is ook gebroken door Donald Trump, die bijna 73 miljoen stemmen heeft gekregen.

The Green Dream (foto bostonglobe)

Er is echter sprake van grootschalige fraude gepleegd tijdens deze verkiezingen. Hoe grootschalig moet nog uitgezocht worden, maar het lijkt nu al duidelijk, dat het om vele miljoenen gaat. Niet alleen zijn miljoenen stemmen voor Trump vernietigd of via de computer overgebracht op Biden, maar ook zijn vele valse stembiljetten voor Biden tussen de andere biljetten geschoven. Dus niet alleen zijn er veel minder stemmen voor Biden, ook zijn er veel meer stemmen voor Trump. Dus eigenlijk heeft Trump het record gebroken op een ongelooflijke wijze. Geschat wordt dat hij zelfs meer dan 100 miljoen stemmen heeft gekregen, terwijl Biden mogelijk minder dan 50 miljoen stemmen kreeg.

Kamala Haris lacht alles weg (foto Reuters – Alex Wroblewski)

Het getal voor Trump is waarschijnlijk te hoog, maar bij de 73 miljoen stemmen, die hem nu worden toegekend, moeten worden opgeteld de miljoenen die van Trump naar Biden zijn gegaan door “computerfouten” (“glitches” genaamd) en een onbekend aantal stemmen die vernietigd zijn door corrupte tellers of controleurs. Anderzijds moeten van Biden worden afgetrokken de miljoenen, die van Trump zijn gepikt via de computer, evenals de frauduleus toegevoegde stembiljetten, wat ook in de miljoenen kan lopen. Ook moet worden afgetrokken de kleinschalige fraude zoals dode stemmers, dubbelstemmers, “verbeterde” stemmen, en wat al niet meer, wat als het op grote schaal plaats heeft gehad ook behoorlijk kan oplopen tot in de miljoenen.

Het Blue Team (foto ABC)

Een reëlere schatting voor Trump is dus 80 miljoen plus en voor Biden 70 miljoen min of misschien 60 miljoen min, want de fraude aan de Bidenkant is veel groter: er zijn meer frauduleuze stemmen voor Biden ingevoegd dan voor Trump illegaal verwijderd. Dus de toename van Trump is kleiner dan wat er van Biden moet worden afgetrokken.

De bovenstaande redenering kan ook iedere Trump aanhanger bedenken en hebben ze ook bedacht, vanwaar de actie “Stop the Steal” en de “Million MAGA March”.

STOP THE STEAL‘ (foto Eman Mohammed for NPR)

Volgens Wikipedia is “Stop the Steal” een rechtse complottheorie in de Verenigde Staten waarin sommige supporters van de VS President Donald Trump valse claims van wijdverbreide stemfraude tijdens de 2020 presidentiële verkiezing promoten (https://en.wikipedia.org/wiki/Stop_the_Steal).

Van de “Million MAGA March” wordt tegengesproken wat het Witte Huis zegt, dat er meer dan een miljoen deelnemers waren, terwijl er waarschijnlijk slechts enige duizenden of tienduizenden waren (zie https://www.businessinsider.com/white-house-exaggerates-million-maga-march-crowd-size-2020-11?international=true&r=US&IR=T). Ik heb zelf een lange video stream van RUPLY gezien, waaruit een ander beeld naar voren komt, misschien niet meer dan een miljoen, maar toch honderdduizenden.

Zie een CNN opname van de mars, waarin het getal wordt geminimaliseerd. Let ook op hoe uitermate belerend de interviewster zich opstelt tegenover de vrouw, die ze interviewt: https://youtu.be/zj-LfBSGDyA (5:00) ‘Pro Trump groups gather in Washington to protest election’ van CNN, 14 nov. 2020.

Million MAGA March (foto The Federalist)

Voor meer informatie over de mars zie https://fingerlakes1.com/2020/11/16/million-maga-march-brings-thousands-to-washington-in-support-of-president-trump-despite-projected-loss/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=million-maga-march-brings-thousands-to-washington-in-support-of-president-trump-despite-projected-loss.

Million MAGA March (foto fingerlakes1)

Een live stream van de hele mars is te zien hier https://youtu.be/GV5-wZlp3hM (5:07:01) ‘LIVE: Pro Trump rally in Washington, DC’ van Breitbart News, 14 nov. 2020.

Voor korte interviews met deelnemers op de BBC, zie https://www.bbc.com/news/av/election-us-2020-54922927.

https://youtu.be/pjVXposQC9g (53:57) ‘Inside huge pro Trump rally in Washington, DC (Million MAGA March) | Raw Cut’ van RT Documentary, 15 nov. 2020.

https://youtu.be/i8u0F2JUy48 (4:28) ‘Thousands rally in Washington to support President Trump’ van Sky News Australia, 14 nov. 2020.

Volgens The Guardian is de Million Maga March Trump fans die woedend zijn tegen het sterven van het licht. Dit is een referentie aan een gedicht van Dylan Thomas, zie https://poets.org/poem/do-not-go-gentle-good-night.

America is back’. Jerry Babb and Robert Beckner (foto Samira Sadeque | The Guardian)

Jerry Babb en Robert Beckner stonden op een bakstenen stoep en keken uit over een menigte van tienduizenden, verzameld bij de Freedom Plaza voor de Million MAGA March. “Amerika is mooi,” zei Babb met een zee van Trump vlaggen voor hem. “En Amerika is terug.” De menigte zong het nationale volkslied, sporadisch uitbarstend in gejuich voor de president. De rally begon op de Freedom Plaza  op zaterdagochtend en zou culmineren in een menigte van honderdduizenden [dit is door de Guardian veranderd in “honderden en duizenden”] tegen de late middag.

Een groot aantal demonstranten hadden het land doorkruist om hun support te tonen voor Donald Trump, van zo ver als Los Angeles en Seattle. Eén groep, met de banier “Korean Americans Support 2020 President Trump”, zei, dat ze kwamen uit Zuid Korea voor de verkiezingen en waren opgedraafd om hun man nogmaals te ondersteunen op zaterdag.

Trump supporters at the Million MAGA March in Washington, DC (foto Dee Dwyer | NPR)

Craig Johnson, die 14 uur had gereden uit Florida, deelde dollarbiljetten uit met erop een foto van Melania Trump. “Is ze niet prachtig?” zei hij tegen de langslopende demonstranten. “Dat is mijn First Lady.” Tegen de Guardian zei hij: “Ik wil dat er een eind komt aan deze nachtmerrie. Ik heb bijna niet geslapen sinds de verkiezing, omdat ik bedroefd ben dat Donald Trump niet onze president blijft. Maar hij zal toch onze president blijven.

Johnson was niet de enige met een dergelijk sterk geloof in de claims van Trump, gemaakt zonder bewijs, dat de verkiezing frauduleus was – en in zijn weigering toe te geven aan Joe Biden, nadat alle belangrijke media organisaties Joe Biden als de winnaar hadden uitgeroepen met 306 – 232 in het college van kiesmannen.

Trump supporters hit the streets down the road from the US Capitol (foto Carol Guzy | NPR)

Babb, 60, zei, dat Trump de beste president was, die hij ooit had gehad, een, die “alles deed wat hij zei, dat hij zou doen”. Beckner voegde toe, dat hij een petitie was begonnen voor een hertelling en had al meer dan 18.000 handtekeningen. Hij was er van overtuigd, dat een hertelling plaats zou hebben en dat Trump absoluut als winnaar te voorschijn zou komen.

The demonstrations unfolded peacefully for most of the day (foto Eman Mohammed | NPR)

Veel supporters werden aangevuurd door een combinatie van wantrouwen van stem telling van de staten en de media, en een overtuiging dat Trump feitelijk de verkiezing had gewonnen – het werd alleen niet gerapporteerd. Stevan Roknic, die gekomen was uit Hobart, Indiana, zei dat het “mysterieus” was hoe was gerapporteerd, dat Trump de verkiezing had verloren. “Trump was aan het winnen; hij had de verkiezing in een aardverschuiving,” zei Roknic. “En toen midden in de nacht stopten ze met tellen en mysterieus bleken alle stemmen daarna voor Biden. Ik geloof er niets van.” Roknic, evenals anderen, zei dat hij geloofde, dat de Corona Virus pandemie “georkestreerd” was en een rol had in het keren van de verkiezing naar de Democraten.

Trump Supporters (foto Dee Dwyer | NPR)

Er waren veel minderheidsgroepen aanwezig, voornamelijk Aziatische Amerikanen. Maar Alexandria Juarez, uit Buxton, Maine, droeg een “Latinas for Trump” T shirt en zei “Ik hou absoluut van Trump en wat hij gedaan heeft voor dit land en hij is beroofd van nog vier jaar.

Tony Capo, een Egyptisch Amerikaanse farmaceutica student van New York zei, dat hij de rally bezocht gewoon om een verkiezingsrevisie te ondersteunen. Hij ging van een Democraat zijn in 2016 naar het steunen van Trump deze keer. “We willen gewoon een revisie (“audit”) van de stemmen. Ik probeer niet te zeggen, dat er noodzakelijk stemfraude is,” zei hij. “Maar het feit, dat sommige hoge functionarissen een revisie weigeren, is belachelijk.” Hij is een Moslim, maar Trump, zei hij, had witte supremacisten en racisme veroordeeld en dat Trumps Moslim ban niet een ban tegen Moslims was, maar betrekking had op landen met grote Moslim populaties. Terwijl hij sprak, begon de menigte achter hem “Four More Years” te scanderen en Capo moedigde hen aan.

Dennis en Mikami Lam, een uit Hongkong afkomstig Amerikaans echtpaar, waren uit Los Angeles gekomen. Ze waren buiten het hoogste gerechtshof vanwege Trumps beleid tegenover China, die naar ze zeiden gunstig was voor Hongkong.

Trump supporters brought campaign flags but not many masks (foto Tyrone Turner | WAMU)

Laat in de middag dromden Trump supporters voor het Hoogste gerechtshof, waar ze een zootje van het tegen protest tegenkwamen. De twee groepen waren gescheiden door een barricade en politieagenten, maar gingen toch af en toe even op de vuistm nadat geruchten rondgingen, dat leden van de Proud Boys extremistische groep aanwezig waren. Sommige supporters waren aan het juichen voor de Proud Boys en droegen Proud Boys hoeden. De Guardian kon niet onafhankelijk verifiëren, of de mensen, die Proud Boys kleren droegen, daadwerkelijk van de groep waren. Wat kwam naar voren, dat de “Guardian”, zijnde de MSM, zich bevond aan de kant van Antifa. Het waren inderdaad Proud Boys, die fungeerden als bodyguards voor Alex Jones, die de menigte kwam toespreken.

Far right media personality and conspiracy theorist Alex Jones, of the website InfoWars, and Trump supporters rally in Washington, DC (foto Carol Guzy | NPR)

De menigte bevatte mensen van allerlei achtergronden en gemeenschappen. Sommigen riepen obsceniteiten tegen hen van het tegen protest. Want die riepen obsceniteiten tegen de Trump supporters. Maar anderen waren vol glimlachen, gewoon in de hoofdstad om feest te vieren.

https://www.theguardian.com/us-news/2020/nov/15/million-maga-march-trump-supporters

Hannah Allam, schrijvend voor NPR, noemt de Mars zonder Miljoenen een zorgwekkend teken van een verdeelde natie.

Hoeveel supporters van President Trump waren er in Washington dit weekend voor de Million Mega March? Meer dan een miljoen zoals het Witte Huis zegt? Honderdduizenden, zoals de president beweert? Misschien 10.000 of zo, als locale autoriteiten inschatten?

Wat betreft Hannah is dat niet van belang. Oftewel het waren sowieso te veel mensen.

A Trump supporter holds her sign before she marches (foto Dee Dwyer | NPR)

Het politieke tribalisme van de natie trotseert debat. Massa’s van hoofdzakelijk ongemaskerde, in samenzweringstheorieën gedompelde Amerikanen kwamen naar de Freedom Plaza in een alternatieve realiteit op zaterdag. Binnen die zone was er geen twijfel dat ze met een miljoen waren. Trump verloor de verkiezing niet; het was gestolen. Antifa is de grootste bedreiging van de natie. Socialisme ligt op de loer om de hoek. De Corona Virus pandemie is een hype. Kinderen worden verhandeld door een Cabal van globale elites. En de dappere, onderbemande politie van de natie ligt onder vuur.

Thousands of supporters of President Donald Trump gather at Freedom Plaza (foto Eman Mohammed | NPR)

Ouders overdekt in rood, wit en blauwe Trump parafernalia zeiden, dat ze hun kinderen brachten om een historische dag te zien, de dag, waarop patriotten “Amerika zouden terugnemen”. Een man liep in een Old Glory onderbroek en verder niets. Een vrouw in een witte Make America Great Again baljurk ging in op selfie verzoeken. Een oudere loper completeerde haar knapperige, preppy uitstraling met een hoed beschreven met Q, voor de massa begoocheling bekend als QAnon.

The Proud Boys pray before the march as supporters of President Trump rally at Freedom Plaza and the Supreme Court (foto Carol Guzy | NPR)]

Tientallen Proud Boys, leden van een gewelddadige bende van zelf beschreven Westerse chauvinisten, knielden tezamen in een somber gebed, sprongen toen in de rondte scanderend “Fuck Antifa!” Minuten in de mars hield hun baldadige processie abrupt halt voor een pit stop bij een Walgreens.

Thousands of Trump supporters gather at Freedom Plaza to march to the Supreme Court (foto Eman Mohammed | NPR)

De menigte was buitengewoon divers voor een rechts evenement. Zwarte, Latino, Aziatische en Midden Oosterse fans van de president liepen naast witte nationalisten, boogaloo boys en lopers met confederatievlaggen. De route liep langs een muur, waar iemand een sticker had geplakt over bestaande graffiti, wat “Black Lives Matter” veranderde in “Trump Lives Matter”.

Kijk om je heen,”  zei David North, die samen met zijn vrouw Julie de hele nacht had gereden vanuit Oost Tennessee om mee te doen. “Is dit een randverschijnsel?

Demonstrators (foto Carol Guzy | NPR)

In zekere zin is dat de vraag. Is “randverschijnsel” nog steeds accuraat als debunkte ideeën worden aangehangen door 70 miljoen kiezers?

Analisten van extremisme zeggen, dat de haastig georganiseerde poging om rechts te verzamelen onder een enkele banier – op dit moment is het “Stop the Steal” – is een huiveringwekkende herinnering aan de Unite the Right rally in Charlottesville, Va, in 2017. Ze zeggen dat de duizenden, die zaterdag opdraafden talloze anderen representeren, die volgden via sociale media, doneerden aan reisfondsen of thuis toekeken – op Fox News, voor diegenen met één voet nog in de realiteit, op InfoWars achtige kanalen, voor de volledig geïndoctrineerden.

Women for America First, right wing activists and conspiracy theorists gathered in the city’s downtown near the White House (foto Eman Mohammed | NPR)

Brian Levin, een haat en extremisme onderzoeker uit California, noemde de Million MAGA March het debuut van de pro Trump opstand, een voorspel van de “veelhoofdige Hydra” van de verwachte extreem rechtse oppositie, wanneer President elect Joe Biden aantreedt als President.

Levin zei, dat de loyalisten, die opdaagden in Washington slechts het publieke gezicht zijn. De grotere zorg, zei hij, zijn de extremisten “wier namen we nog niet kennen”, die hun plannen smeden in de schaduwen.

Afgezien van de menigte,” zei Levin, “het feit, dat dit wordt georganiseerd toont, dat het harde, harde rechts hengelt naar een of andere activiteit om te laten zien, dat ze enige potentie hebben.”

Marchers claim Trump was the true winner of the recent presidential election (foto Eman Mohammed | NPR)

Deze petri schaal van samenzwering en extremisme was op Trumps drempel, dus uiteraard moest hij hallo komen zeggen. Goed makend voor een plagerij, die hij de dag er voor tweette, kronkelde Trumps auto colonne rond Freedom Plaza in een verrassingsbezoek, dat zijn supporters in opwinding bracht.

Onder de toekijkers was Patty Timmons, die was komen vliegen uit Indiana in een opwelling. Ze kwam net het plein op, toen ze de opschudding hoorde over de autocolonne. “We renden er op af van ‘O, mijn god, het is President Trump!We renden er heen om hem te zien te krijgen, maar we zagen de hele parade van beveiliging en al het andere, dat hem volgt,” zei Timmons. “Maar toen maakte hij een U bocht en hij kwam rond van de andere kant en iedereen was zo opgewonden. Want, echt, ze houden gewoon van hem. Ze houden echt van deze president.” In haar eigen geval, zei Timmons, ontwikkelde de affectie voor Trump langzaam. Hij was niet haar keuze tijdens de Republikeinse voorverkiezingen, maar ze waagde een gok en stemde op hem in 2016. “In het begin, dacht ik, dat het een ijdel project was, eerlijk gezegd. Ik dacht: ‘OK, wel Trump is Trump. Hij is altijd Trump geweest,’” zei Timmons. “Maar ik denk echt, dat tijdens het proces hij verliefd werd op de zaak en op het Amerikaanse volk. Hij gaat voor ons vechten, zoals hij zei dat hij zou doen.”

Volgens Timmons was er fraude gepleegd tijdens de verkiezing, maar ze ziet ook het geschrift op de muur: Biden is president elect. Ze schijnt naar Washington gekomen meer voor een afscheid dan een gevecht. Ze zei, dat ze een president wilde eren, die ze ziet als beschermer van de Amerikaanse droom van haar families, die begon toen haar ouders aankwamen uit de Filippijnen in 1967 met vier jonge dochters. Thans, zei Timmons, is ze een Amerikaanse zakenvrouw, die de leiding heeft over een succesvol bedrijf – een immigrantensprookje zo lang je niet het afloop bederft door er op te wijzen, dat het beleid van Trump haar ouders’ reis veel moeilijker zo niet onmogelijk zou hebben gemaakt heden ten dage. “Er zijn sommige mensen, die absoluut bereid zijn om te vechten, echt bereid om hun leven in de waagschaal te stellen voor deze president en wat hij gedaan heeft,” zei Timmons. “Dan zijn er anderen, die hem echt willen bedanken en laten zien, dat we van hem houden en dat we echt van hem houden.”

De bewieroking was duidelijk over heel het plein. Trump sokken met kleine plukjes geel bont voor zijn kenmerkende kapsel. Trump maskers, Trump hardloop pakken, Trump jasjes bezaaid met rijnstenen. De lopers hielden enorme Trump vlaggen omhoog, die flapperden in de koele bries. “Four more years!” scandeerden ze. Sommigen stemden in met “Eight more years!

Police and authorities were monitoring the protests (foto Eman Mohammed | NPR)

Met anti demonstranten grotendeels beperkt tot een ander gebied waren er een paar gaatjes in de bubbel van Trump wereld. Op een straathoek hekelde een vrouw met een Biden pet in haar eentje de lopers terwijl ze langs liepen. “Doei, verliezers! Doei oude mensen zonder maskers, die de wetenschap ontkennen! Doei, racisten! Doei, doei!

Trump supporters and counterprotesters clashed at the Supreme Court (foto Carol Guzy | NPR)

De spanningen namen toe toen het donker werd, uitmondend in opstootjes en het gemelde neersteken van een jongeman. Groepjes Black Lives Matter en anti fascistische activisten kwamen massaal voor de binnenstad hotels, waar ze wisten, dat de Trump supporters verbleven. De boodschap was duidelijk: jullie rally is voorbij en jullie zijn niet welkom in deze straten.

In ieder geval vormden politieagenten kordons voor de hotels, een menselijke barrière tussen de strijdende kampen. Het kordon buiten een van de hotels strekte zich uit tot de aangrenzende “herenclub”. Terwijl Trump supporters en in het zwart geklede anti fascisten beledigingen naar elkaar schreeuwden, kwamen een paar strippers uit de club naar buiten voor een rookpauze en eindigden ermee te twerken voor de menigte. Omdat 2020 niets zo is op het eerste gezicht, kwam op dat moment een man op een fiets langs met Jefferson Airplane’s “White Rabbit”, blazend uit een speaker

“When logic and proportion
Have fallen sloppy dead (…)”

Demonstrators raise a flag during the march (foto Carol Guzy | NPR)

De MAGA kerels, sommigen openlijk onder invloed van drank, keken als woedende stieren, die werden gehinderd door de politie in hun aanvallen. “Kom naar me!” riepen ze van achter hun kordons. De linksen ondertussen zwolgen in hun thuisbasis voordeel, stappen verwijderd van een Witte Huis, dat spoedig onder een nieuw management zal zijn, een realiteit, die nog echt is ingedaald voor de lopers. “Dit is DC, bitch!” riep een anti demonstrant uitdagend naar de ingekaderde MAGA menigte. “Dit is onze stad.”

https://www.npr.org/2020/11/15/935181031/a-march-without-millions-is-still-a-worrying-sign-of-a-nation-divided?t=1605649243072

Tammy Summers, die naar Washington reisde vanuit Missouri, zei dat ze daar was om haar steun te betuigen voor Trump, terwijl hij doorgaat de verkiezingsuitslagen te betwisten. “Wij zijn hier om President Trump te vertellenm dat we hem totaal steunen,” zei Summers. “Hij moet nooit het gevecht opgeven en nooit toegeven.” Summers betwijfelde ook rapporten, die concludeerden, dat er geen wijdverbreide fraude was in de 2020 verkiezing. “Eerst zeiden ze, dat er geen bewijs van fraude was. Nu zeggen ze, dat er geen wijdverbreid bewijs van fraude is. Sorry, maar één geval van fraude tegen ons verkiezingssysteem is te veel,” zei ze (https://www.npr.org/2020/11/14/934957728/trump-supporters-descend-on-d-c-for-events-contesting-election-results).

The Real Map (Foto The Finance Hub)

https://youtu.be/6luFJvZt-og (9:41) ‘How a Civil War Could Start!’ van AwakenWithJP, 12 nov. 2020. ‘Here’s the scenario of how a Civil War could start! Post 2020 election with the Associated Press announcing Biden as the winner yet the official vote count, recounts, and legal challenges are still in process, The wheels could potentially be set in motion for a Civil War if Donald Trump is found to be the legal winner of the election. Here’s how it could all happen!

https://youtu.be/Uy-Aq00uPDw (2:05) ‘BREAKING: Updated Map Shows Donald Trump Winning 2020 Election!’ van The Finance Hub, 15 nov. 2020.

https://youtu.be/UfIeK5QY6K8 (10:48) ‘Here’s How Trump Will Win The Election (Trump Lawsuits Update)’ van The Finance Hub, 16 nov. 2020.

https://youtu.be/6vKGdz0VNVU (5:38) ‘BREAKING: New Map Shows Donald Trump Winning 2020 Election!’ van The Finance Hub, 16 nov. 2020.

https://youtu.be/YX2J8Y56jag (19:33) ‘Exposed: Trump votes switched to Biden; Trump won North Carolina and Alaska | Front Page’ van Front Page, 16 nov. 2020. ‘There are currently a total of six states with pending vote counts because of legal action on President’s Trump side: Georgia, Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Arizona, and Nevada. The first two of those states, Georgia and Wisconsin, have recounts pending, while the last four states have legal action filed by the Trump team. So, it’s still unknown who the final electoral votes in these six states will go to. Biden’s electoral votes right now are only 227 votes. Since President Trump won North Carolina and Alaska , his electoral votes increased by 18 votes. So now President Trump has 232 votes so he is five votes ahead of Biden 227 electoral votes. On Election Day, during the live broadcast of the vote counting process in each state by the major media, some people found that there was a big problem with the live broadcast of the vote counting in Pennsylvania, that is, the number of votes for Trump appeared to instantly and dramatically decrease, while the number of votes for Biden increased simultaneously. The number of votes taken away from President were the same number of votes given to Biden. In other words, some of the votes for Trump were shifted to Biden, and the screen at the time showed that the number of votes that were shifted instantly was 19,958. Which means that nearly 20,000 votes for President Trump were taken away and these 20,000 votes were added to Biden. This happened within a single minute between 4:07 AM and 4:08 AM, while the world was sleepy. When we woke up, the world was upside down.’

https://youtu.be/FdTepCT7XNk (3:55) ‘Christina Bobb: Biden lost so badly, the mass fraud failed’ van One America News Network, 16 nov. 2020. ‘Christina Bobb discusses the large margin by which Joe Biden likely lost.’

https://youtu.be/LkHJLOuqMhk (8:33) ‘‘Glitches’ found in key swing states flipping votes; More voters than eligible in Michigan | NTD’ van NTD, 16 nov. 2020. ‘00:00Glitches’ Discovered in Several Key Swing States Among several key swing states, evidence of supposed “glitches” in vote counting software have emerged following the election and in recent days. The Trump Campaign and other right wing groups speculate these “glitches” transferred votes meant for President Trump over to Democratic nominee Joe Biden. Major media outlets reported that these allegations are false. 01:25 Michigan: More Voters Than Are Eligible The state of Michigan may have more registered voters in the 2020 election than its voting-age population. That’s as analysis shows more than 10,000 deceased people have cast ballots in the state. 04:30 Hundreds of Chinese Companies in Trouble A new report sheds light on China’s financial situation. It shows that hundreds of million dollar Chinese companies are in severe debt and filing for bankruptcy. 05:39 Pompeo: CCP World’s N° 1 Threat to Freedom Secretary of State Mike Pompeo says the Chinese Communist Party is the world’s ‘number one threat to freedom.’ He spoke about American principles at the launch of the “Ronald Reagan Institute’s Center for Freedom and Democracy,” earlier today.’

https://youtu.be/GZldt88AKOs (13:37) ‘”Trump will win again,” Lincoln Wood claims; Will Biden be arrested? | Front Page’ van Front Page, 17 nov. 2020.

https://youtu.be/bTbOVQl9SDs (16:34) ‘Scytl Frankfurt servers containing ballot data seized; Trump expected to overturn state results’ van Eye Opener, 18 nov. 2020. ‘Fasten your seat belts, todays show is going to be a ride that has twists and turns. Larry Johnson writes that the US military does not have legal authority to seize servers in other countries, but he did get information about a team under the US army in Europe’s command. OANN News reported that Dominion’s system deleted 2.7 million votes for Trump in the US This is only the deleted data, but the deleted data is not shown in the total number of votes. As we reported earlier in the show, some US computer technicians estimated that at least 3.8 million votes were tampered with under Trump’s name in the US for Biden. Also on Nov. 15, in a media interview, Giuliani made it clear that the Trump team had recorded enough illegal votes to flip the vote in key swing states and believed the presidential election results would flip.’

https://youtu.be/ZDui0fuUtJs (6:33) ‘Updated Map Shows Trump Winning 2020 Presidential Election!’ Van The Finance Hub, 17 nov. 2020.

https://youtu.be/9Bw0Bw4gbiY (2:29) ‘BREAKING: New Map Shows Trump Winning 2020 Presidential Election!’ Van The Finance Hub, 18 nov. 2020.

https://youtu.be/VmgSEGIa4QY (8:09) ‘WOW! Trump FIRES Head of Cybersecurity! HUGE for Trump 2020 Presidency!’ Van The Finance Hub, 18 nov. 2020.

https://youtu.be/-PITG1e6gHA (6:58) ‘BREAKING: Trump Could Win California With This New Evidence!!’ Van The Finance Hub, 18 nov. 2020.

https://youtu.be/3er2myfRKSo (5:28) ‘BREAKING: Trump Wins Lawsuit in Michigan!!’ Van The Finance Hub, 18 nov. 2020.

Dr Steve Turley – Lawyers Predict ELECTION Will Be OVERTURNED! Evidence Will SHOCK the Nation!!!

Published 16 nov. 2020

Don’t Let Your Browsing History Be Used Against You Protect Yourself With a VPN
Get Virtual Shield FREE For 30 Days Here https://www.virtualshield.com/deals/active/turley.

A NEW CONSERVATIVE AGE IS RISING
Trump’s Lawyers and Legal Experts are Predicting that this ELECTION Will INDEED Be OVERTURNED, as the Evidence that they will be producing promises to SHOCK the Nation! In this video, we’re going to take a look at the ratchet up rhetoric of Trump’s legal team, how they’re saying they’re ready to ‘release the Kraken’ of evidence of voting improprieties, and how such a release promises to completely overturn this election unlike anything we’ve ever seen; you are not going to want to miss this!

Download your own ‘Fake News Antidote’ Ebook here https://antidote.turleytalks.com/free-ebook

Turley Talks is brought to you in part by “Rigged”! Christian author duo brings you all the conflict, intrigue, and page turning adrenaline, without all the profanity and unnecessary sexual content in geopolitical thriller “Rigged”! If you love nationalism and conservatism, grab your copy of this book today at https://geni.us/Rigged

WELCOME, EVERYONE!!!
It’s WONDERFUL to have you HERE! I post two videos a day analysing current events in light of conservative trends so you can live in the present in light of even better things to come!
SHARE AND SUBSCRIBE TO MY CHANNEL https://www.youtube.com/channel/UCCsiAKRKcgzA_372WbXNBaw

Help us REACH  N° 1 with our NEW PODCAST PROGRAM! Download your podcasts here https://www.turleytalks.com/en/podcast-launch
BECOME A TURLEY TALKS INSIDERS CLUB MEMBER https://insidersclub.turleytalks.com/welcome
JOIN ME on our NEW PARLER PLATFORM https://parler.com/profile/DrSteveTurley/posts
JOIN ME on our GAB PLATFORM https://gab.com/turley-talks
Make sure to LIKE my Facebook Page and get lots of articles on conservative trends: https://www.facebook.com/turleytalks
LET’S KEEP IN TOUCH!  Make sure to sign up for our TURLEY TALKS EMAIL NEWSLETTER here http://turleytalks.com/

Reacties
https://youtu.be/Bb_KcVRPmxE

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Donald+Trump
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joseph+Biden

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image