2 Comments

  1. Waarom heeft Cor de Boer nog geen vermelding bij de index?? Ik zoek me nu wezenloos als ik een opkikker kan gebruiken. Kan iemand de sigaretten van Rob Scholte even verbergen, zodat hij er goed naar moet zoeken. Misschien beseft hij dan wat hij ons aandoet.

  2. Nu ik mijn eigen commentaar terug lees, zie ik dat er iets aan mankeert. Ooit heb ik Rob voorgesteld, om de cartoons van Cor de Boer te combineren met teksten op deze site zodat ze elkaar kunnen versterken. Rob vond dat geen goed idee. De cartoons van Cor zijn zo goed, dat ze een zelfstandige plaats op deze site verdienen. Dit is kenmerkend voor de respectvolle manier waarop Scholte met andere grote kunstenaars omgaat. En ook met kleine kunstenaars, maar tot die categorie behoort de Boer niet, ook al heeft nog niet iedereen dat door.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.