CommonSenseTV – “Domme idioten! Aso’s!” + Politieke Videos – Over áánslag Utrecht – Remko Theulings – Kamerlid wilde Grapperhaus op matje, mocht vragen niet stellen + STIEKZ – ASO

Moet de minister aftreden? (foto YouTube)“Wegwezen moet U!” (foto YouTube)

Grapperhaus: “Nederlanders! Jullie zijn domme idioten! Aso´s!

Gepubliceerd op 27 aug. 2020

Mededeling van de regering aan de burgers van de regering

Ik zeg het gewoon keihard!

We trekken jullie familie´s uit elkaar. We sluiten jullie ouderen op en zorgen dat u nooit meer uw partner of moeder aan kunt raken. We geven jullie boetes. We laten jullie bedrijf failliet gaan. We nemen jullie baan af. We nemen jullie leven af. We nemen jullie plezier in het leven af. We pakken alles wat we kunnen van jullie af. Wij gaan jullie volledig onderdrukken, zodat onze bazen kunnen bouwen aan het Nieuwe Normaal. Wij geven helemaal niets om jullie en wij willen geen enkele andere mening, oplossing of medicijn van dit virus bespreekbaar maken. Wij censureren dat en we drukken ieder ander geluid de kop in!”

En waarom? “Omdat jullie Nederlanders enorme naïeve volgzame idioten zijn die wij in onze pocket willen hebben voor het nieuwe normaal. Wij laten nietszeggende cijfers zien over positieve PCR testen en jullie trappen erin. Of denken jullie echt dat deze volledige afbraak van dit land en de mensen nodig was ter bestrijding van een “virus” waar 6.000 bejaarde mensen mee, niet aan, gestorven zijn?

En dit lullen we ook wel weer recht! Aso’s!

CommonSenseTV door burgers, voor burgers! Oprecht en eerlijk onafhankelijk nieuws! https://commonsensetv.nl/

Doneren
https://getfunded.nl/doPayment/7302-commonsensetv-wij-gaan-nederland-wakker-schudden

Original Gezond Verstand Shop!
https://shop.spreadshirt.nl/CSTV-Store/all

Patreon
https://www.patreon.com/commonsensetv

Facebook
https://www.facebook.com/realCommonSenseTV

Twitter
https://twitter.com/CommonSense_TV

Reacties
https://youtu.be/1EXzVkug3Jo

Minister Grapperhaus wordt héftig ondervraagd over áánslag Utrecht door kamer | Wilders en Klaver

Grapperhaus: “Nederlanders! Jullie zijn domme idioten! Aso´s!” (foto YouTube)

Gepubliceerd op 19 mrt. 2019

Wil jij makkelijk de Nederlandse politiek kunnen volgen? Abonneer je dan op Politieke Videos, wij maken de belangrijkste politieke momenten beschikbaar vóór jou in één klik.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!
https://www.instagram.com/politiekevideos/
https://www.facebook.com/politiekevideos/

Minister Ferdinand Grapperhaus wordt heftig ondervraagd over de terroristische aanslag in Utrecht door Geert Wilders, Jesse Klaver, Rob Jetten, Klaas Dijkhoff, Marianne Thieme en Thierry Baudet. Vragenuur van 19 maart 2019.

Reacties
https://youtu.be/-rxrsJfdiZg

Kamerlid wilde Grapperhaus op matje roepen om Corona Virus blunder, maar mocht vragen niet stellen: ‘Dan kunnen we het vragenuurtje net zo goed afschaffen’

Tweede Kamerlid Femke Merel van Kooten (foto EenVandaag)

Minister Grapperhaus van Justitie hoefde vandaag in het wekelijkse vragenuurtje niet op het matje te komen, voor de Corona overtredingen tijdens zijn huwelijksfeest. En dat vindt Tweede Kamer lid Femke Merel van Kooten “behoorlijk absurd.”
Grapperhaus kwam afgelopen week in opspraak, omdat op zijn huwelijksfeest de Corona Virus regels bepaald niet in acht werden genomen. Wat de kwestie extra pijnlijk maakt, is dat hij eerder – als verantwoordelijk minister – mensen die dat doen ‘asociaal‘ noemde.

Verbijsterd

Kamerlid Van Kooten wilde hem daarom op het matje roepen in het wekelijkse vragenuurtje, maar de vragen, die ze indiende werden niet goedgekeurd. Het argument was, dat de minister al schriftelijk excuses had gemaakt.
Ze is verbijsterd over deze gang van zaken: “De minister kan niet wegkomen met ‘sorry’, als gewone mensen een Corona Virusboete en een strafblad krijgen.”
Minister, neem uw verantwoordelijkheid
Behoorlijk absurd“, noemt het Tweede Kamerlid deze gang van zaken. “Horeca gelegenheden worden gesloten, bedrijven gaan failliet en mensen hebben grote offers gebracht. Juist een minister van Justitie zou zijn verantwoordelijkheid moeten nemen. En als het fout is gegaan, moet hij concluderen dat hij niet meer geloofwaardig is.”
Desondanks vond Tweede Kamer voorzitter Arib het onderwerp dus niet geschikt voor het vragenuurtje van vandaag.

Vragenuurtje afschaffen

Blijkbaar is het een procedurele belemmering als de minister een excuusbriefje schrijft“, zegt Van Kooten. “Maar als iedere bewindspersoon op donderdag zo’n briefje kan schrijven en daardoor de mondelinge vragen niet doorgaan, dan kunnen we het vragenuurtje net zo goed afschaffen.
De affaire Grapperhaus komt nu waarschijnlijk aan de orde in het algemene Corona Virus debat, dat later deze week in de Tweede Kamer wordt gevoerd.

Lees ook
Ferd Grapperhaus blijft in de politiek, ook als hij geen minister wordt: ‘Ik zie de Kamerbankjes niet als degradatie’

EenVandaag, 01-09-2020 15:54

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/kamerlid-wilde-grapperhaus-op-matje-tijdens-vragenuur-maar-mocht-vragen-niet-stellen-dan-kunnen-w/

STIEKZ x GRAPPERHAUS – ASO (slimmer Chillen)

Gepubliceerd op 1 sep. 2020

Reacties
https://youtu.be/HKHxhQQLJQ0

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ferdinand+Grapperhaus