Club Magnum – Sluiting Club Magnum in Zoetermeer

Gepubliceerd op 16 sep. 2019

Wij van CLUB Magnum willen met deze korte film aantonen, dat de burgemeester van Zoetermeer, dhr. Charlie Aptroot, zich tot doel heeft gesteld om ondernemingen als Club One, Cobra, Magnum en Sultana permanent te sluiten.

Er wordt niet gekeken, of de ondernemer dit over zichzelf heeft afgeroepen, of dat het overmacht is. Het enige, waarnaar gekeken wordt, is: kunnen we de onderneming sluiten en voor hoe lang?

Het doel van de burgemeester is om de ondernemers mentaal en financieel uit te putten, zodat de onderneming niet meer opent. Zo hoopt hij zijn doel te kunnen bereiken, namelijk deze ondernemingen uit Zoetermeer krijgen.

Volgens de burgemeester trekken dit soort zaken de verkeerde doelgroep aan. Het enige, dat deze ondernemingen met elkaar gemeen hebben, is, dat ze worden geëxploiteerd door allochtone ondernemers, die hun programmering daarop afstemmen: Turkse, Arabische, Antilliaanse, Hindoestaanse evenementen. Dit trekt uiteraard veel bezoekers vanuit deze etnische groepen naar de ondernemingen in Zoetermeer.
Het doel van dhr. Aptroot is om deze ondernemingen uit zijn gemeente te verbannen. Kost wat het kost.

Reacties:
https://youtu.be/o89iZ6tuRW8

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zoetermeer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Charlie+Aptroot