Chris Klomp – Graf Schennis door Complot Denkers

Bloemen en Meer op het Graf van Marianne Vaatstra (foto chrisklomp.nl)

Chris Klomp geeft Lezing voor Politie (foto Revolutionair Online)

Tweet van Chris Klomp over het Gedrag van Micha Kat in de Recht Zaal tegen over de Wraking Kamer van Rechtbank Den Haag (foto Twitter)

AD Journalist Chris Klomp (foto Steve Brown | Volks Nieuws uit Amsterdam Noir)

Journalist Chris Klomp Finding Porn on Micha Kat’s Webside (foto Revolionaironline.com)

Kinderen Neuken maakt je Nog Geen Pedo (foto Twiitter)

Chris Klomp belt met de Kinderen van Vrouw , die Adressen van Verantwoordelijken op Internet plaasrt(foto Twitter)

Graf Schennis door Complot Denkers

Het Afgelopen Week Einde werd het Monument ter Na Gedachtenis aan de in 1999 Vermoorde Marianne Vaatstra Bezoedeld door Fanatieke Complot Denkers. De Geschokte  Na Bestaanden ruimden de door QAnon Geïnspireerde Complot Rommel Zelf op, maar Wie zit er achter deze Misselijk Makende Daad?

In Eens lagen er Bloemen, Linten en Kaartjes bij het Monument voor Marianne Vaatstra in Zwaagwesteinde. Geen Goed Bedoeld Steuntje in de Rug voor de Na Bestaanden, maar een Bizar Ongepaste Actie met Verwijzingen naar Abjecte Q Anon Retoriek en Oer Oude en Bewezen Onzin van Seksueel Misbruik door de Elite tijdens Satanische Rituelen.

Hoewel de Moordenaar en Verkrachter van Marianne Vaatstra een Gewone Friese Vee Boer bleek, zou het Meisje volgens de Gewetenloze Activisten Slacht Offer zijn geworden van Satanisch Misbruik door ‘De Elite. Zeer Oud Nep Nieuws, dat door Geen Enkel Bewijs Stuk wordt Onder Bouwd en waar een Verstokte Complot Denker Al voor is Veroordeeld tot een Cel Straf, maar door Gewetenloze Onverlaten Nog Steeds wordt Rond Gepompt.

Een Klap in het Gezicht voor de Na Bestaanden, die mij Persoonlijk lieten weten LetterlijkMisselijk te zijn geworden, toen ze Geconfronteerd werden met de Smakeloze Actie.

Bodegraven

Maar het is Beslist Geen Incident. Al Eerder dook een Zee aan Bloemen en Vergelijkbare Smakeloze Teksten op bij een Begraaf Plaats in Bodegraven, een Gemeente. waar volgens Complot Denkers Satanische Moorden zijn Gepleegd, Onder Meer door RIVM Baas Jaap van Dissel. Een Graf van Iemand, die door de Complot Idioten werd Aan Gewezen alsSlacht Offer’ werd Volstrekt ten Onrechte Bezoedeld door Aantoonbare Flauwe Kul.

De Gemeente Bodegraven stelt Des Gevraagd, dat er Inmiddels Beveiligers zijn In Gezet om de Acties te Stoppen, Mede, omdat Na Bestaanden hun Verdriet en Ongenoegen Kenbaar hebben Gemaakt aan de Gemeente. ,,Het is Buiten Gewoon Pijnlijk voor die Mensen en dat geven ze ook bij ons aan. Ze hebben Niets met die Complot Verhalen te maken. Er zijn ook Bloemen Geplaatst op een Oorlog Monument en dat vinden we Bijzonder Ongepast´, aldus een Woord Voerder van de Gemeente.

Er is Inmiddels buiten de Begraaf Plaats op de Parkeer Plaats een Plek Gereserveerd voor Complot Denkers om Bloemen neer te leggen. Volgens de Gemeente Bodegraven is er Inmiddels ook Aangifte gedaan, de Gemeente kiest er voor om Daar Verder Geen Mede Delingen over te doen.

Maar Daar blijft het Niet bij. Er zijn Ver Gevorderde Plannen om Binnen Kort ook op de Brunssummer Heide, waar in 1998 de Toen 11 Jarige Nicky Verstappen om het Leven kwam, Bloemen en Kaarten te leggen. Kennelijk zijn de Activisten Vergeten, dat Solist Jos B in november 2020 aan de Hand van Stevig DNA Bewijs is Veroordeeld voor de Dood van de Jongen.

Wees de Weerstand

De Bron voor de Laffe,Kwetsende en Evident Kwaad Aardige Acties voert naar een Gelegenheid Trio Door Geslagen Complot Denkers genaamd Wees de Weerstand. Het Trio bestaat uit Persoonlijk Leiderschap Coach Wouter Raatgever, die Eerder Te Vergeefs Aangifte probeerde te doen tegen Corona Moord Bestuurders’ en Zelfs door Virus Waarheid Te Licht werd bevonden, Fanatiek Christen Hans Meyer, die Enthousisast Corona Critici doopt en de Meer Maals Veroordeelde en naar Ierland Gevluchte Complot Denker Micha Kat.

De Drie Musketiers van de Waan Zin zijn Online Al Maanden Actief met Ellen Lange, Onbegrijpelijke en Lasterlijke Dialogen, waar in Alle Bekende Complot Non Sense Ongefilterd en Kritiekloos Voorbij Komt. Hoewel YouTube de Lasteraars Al Eerder op Zwart zette door de Aan Houdende Leugens, vonden ze Probleemloos Elders Onderdak.

Knevel

Een van de Kwetsende Kaartjes bij het Monument van Marianne Vaatstra is Voorzien van de NaamJoost Knevel‘ en daar start deze Nieuwe Episode van Malicieuze Leugens. Knevel is een Getroebleerde naar Spanje Gevluchte Oud Hooligan en Jeugd Delinquent, die Naar Eigen Zeggen in 1982 op 4 Jarige Leeftijd Drie Satanische Kinder Moorden heeft moeten Aan Schouwen in Bodegraven. Onder Meer op een School Plein.

Een Lokale Pedofiele Huis Arts, tevens de Op Pas van Peuter Knevel en Bevriend met zijn Ouders, zou de Dader zijn en Pas Tijdens de Corona Crisis, Hoe Toe Vallig, kwam daar In Eens RIVM Baas Jaap van Dissel bij als Mede Dader.

Wat Van Dissel Te Zoeken zou hebben op een Basis School in Bodegraven, terwijl hij Zelf Genees Kunde studeerde in Leiden, wordt Nergens Duidelijk. De Arme Huis Arts, die Zonder Enig Bewijs wordt Beschuldigd van Moord, zou Inmiddels Aangifte hebben gedaan van Laster. Treurig Genoeg is de Overleden Vrouw van de Huis Arts Ook Begraven in Bodegraven. Ook op haar Graf zijn Bloemen Gelegd door Complot Denkers.

CIA

Volgens Knevel zelf kwam hij vanaf zijn 12e Levens Jaar Geregeld met de Politie in Aanraking en dat leverde hem Naar Eigen Zeggen Veel Gevangenis Straffen en Werk Straffen op. Omdat hij Kapot werd Gemaakt en Op Gejaagd in Nederland, vertrok hij naar Spanje, waar hij een Cannabis Vriendelijke Bed & Breakfast begon aan de Kust. Een Zaak, die Financieel werd Getroffen door de Mondiale Corona Crisis.

In maart 2020 stuurt Knevel een Onheil Spellende Mail naar de Bekende Complot Denker Martin Vrijland.

‘Ik heb Hervonden Herinneringen. Gaat om MK Ultra’ staat er Onder Meer in de Mail.

Daders Toe Gepast MK Ultra verdringt Herinnering bij Slacht Offers (foto chrisklomp.nl)

Het Project MK Ultra is een Code Naam, die werd Gegeven aan een Programma van de CIA om Medicijnen en Procedures te Ontwikkelen. die bij Onder Vragingen kunnen worden Gebruikt om Mensen te laten Bekennen. Kennelijk suggereert Knevel, dat hij Onderdeel is Geweest van de CIA Tactiek, wat Best Bijzonder is Aan Gezien het Programma Vijf Jaar voor zijn Geboorte werd Gestaakt.

Vrijland, Doorgaans Bepaald Niet Vies van Waan Zinnige Onzin, schoof de Warrige Mail Ter Zijde, omdat de Onbewezen Inhoud Zelfs voor hem Te Gortig was.

Opvallend Genoeg heeft Knevel inMeer dan 27 Jaar Tijd Geen Enkele Actieve Herinnering Gehad aan de Meer Voudige Satanische Kinder Moorden, die Volgens Hem Zelfs zouden zijn Gefilmd, tot hij Eind 2019 In Eens ‘Hervonden Herinneringen’ kreeg.

Raatgever

Zijn Bizarre Verhaal Zonder Ook Maar een Snipper Bewijs of Zelfs Maar een Enkele Getuige kwam Logischer Wijs Nooit van de Grond, tot de Corona Demonstrant Wouter Raatgever er Lucht van kreeg, Gesteund door de Aan Lager Wal Geraakte en Op de Vlucht Geslagen Oud Journalist Micha Kat, Voor Wie Iedereen en zijn Moeder een Satanische Pedofiel is, Ten Zij een Vast Goed Baas hem 2.500 Euro per Maand over maakt voor zijn Laster Praatjes.

Kat beschuldigt Al vanaf 2008 Steeds Wilder en Gekker Hoog Waardigheids Bekleders en Journalisten van Ritueel Kinder Misbruik. De Afgelopen Vier Jaar Stee Vast met een Petje op van Donald Trump.

De Op Hol Geslagen Kat, die van een Rechter Letterlijk ‘De Ongekroonde Koning van het Gekkenhuis’ mag worden Genoemd, werd Al Meerdere Keren tot Cel Straffen Veroordeeld voor Waanzinnige Nep Verhalen en schuilt in Af Wachting van zijn Overlevering Zaak Angst Vallig in Ierland. Het Openbaar Ministerie heeft om zijn Over Levering Gevraagd, omdat hij in Nederland Nog Minstens Zes Maanden Cel Straf Uit moet Zitten,  voor Dood Bedreigingen aan een Journalist en een Lang Durige Smaad Campagne in de Richting van NOS Hoofd Redacteur Marcel Gelauff met Uiteraard Weer Pedo Verwijten.

Top Functies

Zo Als het Echte Complot Denkers betaamt, stuwt het Trio in Talloze Warrige Laster Filmpjes het Nep Verhaal tot Grote Hoogte op. Inmiddels zijn ook Journaliste Natalie Righton en Politica Jeanine Hennis Plasschaert ‘Betrokken’ bij de Satanische Spelletjes. De ‘Elite Kinderen,’ die Tijdens de Beweerdelijke Kinder Moorden in Bodegraven Allemaal op School zaten, hebben volgens het Olijk Liegende Trio Inmiddels Allemaal Top Functies Gekregen in Nederland.

De Aan Stichter van het Nep Verhaal, Joost Knevel, is Met Recht een Wonderlijk Figuur te noemen. Hij lijdt Naar Eigen Zeggen aan Dissociatieve Identiteit Stoornis (DIS), een Dissociatieve Stoornis, Waar Bij er een Verstoring Op is Getreden van het Normale Psychisch Functioneren, die Van Invloed is op Onder Andere het Denken, het Geheugen en de Emotie.

Bepaald Niet een Man met een Solide Verhaal, waar je Nu Meteen Verre Gaande Conclusies aan kunt Verbinden. Getuige Overigens ook zijn Eigen Standpunt, dat Zelfs Zijn Eigen Ouders hem Voor Gek hebben Verklaard.

Misbruikt

Feitelijk wordt de met Zich Zelf Worstelende Knevel Misbruikt door Complot Denkers om Maar Weer Eens Aandacht te Genereren voor Verhalen, die Al Lang naar het Rijk der Fabelen zijn Verwezen. Complot Denkers, die Eerder Met Droge Ogen beweerden, dat Mark Rutte Onderdeel is van de Pedo Elite, Els Borst is Vermoord door de Overheid, Duizenden Kinderen werden Misbruikt in een Kelder van een Amerikaans Pizza Restaurant, Angela Merkel de Dochter is van Adolf Hitler en Donald Trump de door God Gezonden Verlosser, die Duizenden Elite Pedofielen zou laten Arresteren en de ‘New World Orderachter de Tralies zou krijgen.

Allemaal Waan Zinnige Verhalen, die Alleen in de Bubbel van de Donkerste Krochten van het Internet nog op een Wonderlijk Gestoorde Manier op Iets van Geloof Waardigheid kunnen Rekenen, maar die Na Jaren en Jaren Nog Niet Eens een Begin van een Bewijs Stuk hebben Op Geleverd.

Moderne Sprookjes

Erger is Echter Nog de Constatering, dat de Complot Denkers er een Verdien Model aan hebben Geplakt door bij Voort During Geld te Vragen om de Smakeloze Acties te Onder Steunen. Geld, dat Groten Deels Gebruikt wordt voor het Eigen Levens Onderhoud, want Zelf Werken is Kennelijk Te Lastig voor de Heren.

Na Bestaanden

Uiteindelijk zijn de Echte Slacht Offers Hier de Na Bestaanden van Door Gestoorde Solisten Gedode Kinderen, die Al door een Hel gaan. omdat ze een Geliefd Kind Dagelijks moeten Missen en Nu worden Misbruikt door Dwaal Lichten, die Puur uit Eigen Rancune een Valse en Narcistische Agenda Koste Wat Het Kost door willen drukken.

Mensen, die Ook Nog Eens Laf op de Achter Grond Online Anderen op Hitsen om in Verzet te komen om Zwaar Ongepast Bloemen en Kaarten te leggen. Het Laatste Trieste Wapen Feit is het Lastig Vallen van een School Juf, die na Jaren Trouwe Dienst Afscheid neemt van een School in Bodegraven, waar volgens de Wappie S in de Jaren 80 het Satanische Misbruik plaats vond.

Het is Helaas een Bizarre Werkelijkheid geworden in een Wereld, waar in Labiele Geesten ten Prooi Vallen aan Kwalijke Sensatie Verhalen. waar Geen Enkel Bewijs voor is en Ook Nooit Bewijs voor zal komen.

Hersenspoeling

Gehersenspoelde Nederlandse Burgers, die door Evidente Leugens Kennelijk Inmiddels Zo Ver Gaan als het Bestellen van Bloemen, het Schrijven van Kaartjes en Linten met Krenkende Teksten, die Vervolgens ook Daad Werkelijk Neer Leggen op Plekken, waar Na Bestaanden, die Niets te Maken Willen Hebben met Malicieuze Complotten in Stilte willen Rouwen.

Waar in Amerika Steeds Meer QAnon Fans Wakker worden en met het Schaam Rood op de Kaken realiseren, dat ze Kritiekloos in een Vals Frame zijn Getrapt, handelen Enkele Nederlandse Complot Denkers Nog Steeds in de Vol Strekte Waan van een Alles Omvattende Pedo Deep State.

Waarmee ze de Vele Echte Slacht Offers van Kinder Misbruik in Nederland Weder Om Bepaald Geen Dienst Bewijzen. Slacht Offers, die Met Enige Regel Maat hun Verhaal doen in Recht Zalen in Nederland. Schokkende Recht Zaken, waar de Complot Denkers Zelf Nooit bij Aanwezig zijn.

Over Weg Kijken Gesproken.

https://chrisklomp.nl/grafschennis-door-complotdenkers/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chris+Klomp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Begraafplaats+Vredehof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raadgever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=DIS
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dissociatieve+identiteit+Stoornis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cannabis+Vriendelijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bed+&+Breakfast
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bloemen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bloemen+Terrorist
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Meyer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Martin+Vrijland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marianne+Vaatstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaatstra+Monument
https://robscholtemuseum.nl/?s=QAnon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verlosser
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dwaal+Licht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Christiaan+van+der+Kamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Natalie+Righton
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Volkskrant
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeanine+Hennis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Els+Borst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adolf+Hitler
https://robscholtemuseum.nl/?s=Angela+Merkel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Donald+Trump
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+Gelauff
https://robscholtemuseum.nl/?s=NOS
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=CIA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Central+Intelligence+Agency
https://robscholtemuseum.nl/?s=MK+Ultra
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mind+Control
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kinder+Porno
https://robscholtemuseum.nl/?s=SRM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Ritueel+Misbruik
https://robscholtemuseum.nl/?s=SRA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanic+Ritual+Abuse
https://robscholtemuseum.nl/?s=Laster
https://robscholtemuseum.nl/?s=Opruiing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Crisis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mondiale+Corona+Crisis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pedo+Elite
https://robscholtemuseum.nl/?s=New+World+Order

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image