Chris Klomp – Gezin Rapper Kafka Uit Huis Gezet na Politie Inval + Neset Temerci – Een Belangrijk Gesprek met Kafka + Convex Kafka – Kom in Opstand (1) + (2) (Official Video)

Convex Kafka (foto Soundcloud)

Convex Kafka (foto RaptopNL)

Convex Kafka (foto gigstarter.nl)

Convex Kafka (foto raptop.nl)
Eldor van Feggelen & Convex Kafkafoto AURGELMIR)
Kafka & Eldor (foto Chris Klomp)

Gezin Rapper Kafka Uit Huis Gezet na Politie Inval

Beze zomer Met Kinderen en Al uit zijn Huurhuis in Deventer Gezet. Volgens de Praatzanger in verband met een Verdenking van Witwassen en ‘Overlast, maar zijn Eigen Vrouw komt met een Brisante Verklaring. Het Gezin moest Noodgedwongen Verhuizen door het Sekswerk, dat zij doet.

Op 20 april 2021 om 19.30 uur staat een Team van de Politie met Vier Man Sterk Aan de Deur bij Bouke en Zijn Vrouw. Volgens een Goed Ingevoerde Bron gaat het om Leden van een Prostitutie Team, die een Verdenking van Illegale Prostitutie Onderzoeken. Het Team zou Zich Voorgedaan Hebben als een Geïnteresseerde Klant. De Rechter heeft een Bevel tot Huiszoeking Afgegeven.

In de Late Avonduren wordt er een Relatief Groot Geldbedrag in Contanten Gevonden.

Witwassen

De Hevig Getatoeëerde Rapper Bouke van de Vrugt, die Eerder Geert Wilders en Thierry Baudet Bedreigde, is Er de Man Niet Naar Om Stil te zitten als hij wordt Geschoren. Op 28 april geeft hij Nota Bene Zelf op Twitter aan, dat hij Verdacht wordt van Witwassen, dit omdat hij een Geldbedrag in Contanten Thuis had liggen. Het Geld zou in Beslag zijn Genomen.

Als ik Bouke vraag, hoe het zit, ontkent hij eerst zowel het Bezoek van de Politie als de Inbeslagname van het Geld. ‘Hoe kom je erbij?’ Als ik hem vervolgens confronteer met een Tweet, waarin hij Letterlijk Zelf stelt, dat er Geld In Beslag is Genomen, geeft hij aan, dat Het Maar Helemaal de Vraag Is, of dat Bericht op Hem Persoonlijk Slaat.

Na Doorvragen geeft hij Noodgedwongen toe, dat het toch Allemaal Wel klopt, maar dat het ging om ´Spaargeld en Geld uit een Erfenis. Bouke vertrouwt Naar Eigen Zeggen ‘Als Complotdenker’ de Banken niet, dus heeft hij het Bedrag Cash Opgepot. Op Twitter laat hij weten, dat hij het Geld Gespaard heeft met Optredens.

Een Enigszins Merkwaardig Standpunt In het Licht van zijn Zeer Recente Oproep om Geld via een Bank Tikkie aan hem te Doneren, Aangezien hijAl 1,5 jaar Geen Optredens Meer heeft Kunnen Geven’.

Belastingdienst

‘Ik heb Altijd Zuinig Geleefd en ben het Nu aan het Oplossen met de Belastingdienst’, aldus Bouke in een Reactie. Volgens de Rapper is de Verdenking van Witwassen uiteindelijk door het Openbaar Ministerie Geseponeerd en heeft hij zijn Geld Terug, maar Bewijzen met een Sepotbrief kan hij dit niet. Navraag bij het Openbaar Ministerie leert, dat het Strafrechtelijk Onderzoek na de Inval van de Politie Nog Loopt.

Op de Vraag, of een Politieteam aan de Deur is geweest in Deventer, komt eerst nog een Ontwijkende Reactie. ‘Daar heb ik Geen Actieve Herinneringen Aan. Een Half Uur Later moet hij Toegeven, dat er inderdaad Politie in Huis is geweest In Verband met het Geld en de Rest. Na Enig Aandringen zou ‘de Rest’ bestaan uit een ‘Valse Melding’ van een Hennepkwekerij en de Handel in Drugs.

Huurwoning

Op 22 juli 2021 komt de Politie weer langs, Samen met de Woningbouwvereniging Ieder1. Er wordt Dringend aan het Stel Verzocht om de Huurwoning te Verlaten. Als het Stel Niet Zelf Vertrekt, zal er een Juridische Procedure in gang worden gezet en zijn de Kosten voor Bouke en Zijn Vrouw.

Het is maar zeer de Vraag, of het Gezin met Twee Kinderen en een Zwangere Moeder door Overlast en Bedrijfsvoering uit hun Huurhuis is Gezet. Nog diezelfde dag twittert namelijk een zekere Melissa Valentina, een Twitteraar met als Profielfoto de Vrouw van Bouke, het volgende: ‘Door mijn Werk als Sekswerker wordt ik Uit Huis Geplaatst. Ik moet Binnen Vier Weken een Particuliere Huurwoning vinden’. Uit Onderzoek volgt dat Melissa Valentina Niemand Minder is dan de Vrouw van Bouke.

De Rapper Zelf houdt het bij een Geheel Andere Verklaring. In een Reactie op de Tweet van zijn Vrouw over haar Sekswerk laat hij eerst het Volgende weten. ‘Dit Kan een Leugen zijn Om aan Donaties te Komen’.

Overlast

Volgens de Rapper had hij een Studio in zijn Woning. Omdat er volgens hem Overlast was Van Betalende Artiesten, die Bij Hem Op Bezoek kwamen en hij Tegen de Regels in een Bedrijf runde Aan Huis zou de Verhuurder Geëist hebben, dat het Gezin Vertrekt uit de Woning. Een Bijzonder Verhaal, Aangezien een Gezin met Kinderen en een Zwangere Moeder niet zo maar Bij een Beetje Overlast uit een Woning zal worden Gezet.

De Betrokken Woningbouwvereniging Zelf laat In een Reactie weten in Verband met de Privacy Niet Inhoudelijk in te willen gaan op de Zaak. Als Er Wat Geconstateerd Wordt, dan Gaan We aan de Slag met de Huurders’, is het enige wat Woordvoerder Nicole Krikke kwijt wil.

Drie Dagen na het Bezoek plaatst het Stel Huisraad, Tuinplanten en zelfs hun Geliefde Bengaalse Huiskat (voor 150 euro) Op Marktplaats. Een Snel Afscheid, want op 12 juli verklaart Bouke op Twitter nog zijn Liefde aan de Kat, die volgens hem ‘Het Leven Beter Maakt’. Het Stel moet Kennelijk Snel van een Boel Spullen Af. De Goederen worden op de Online Marktplaats Opvallend Genoeg Anoniem Aangeboden onder de NaamMellissa’.

Op 9 september laat Bouke via zijn Sociale Media weten, dat hij Met Vrouw en Kinderen in de Auto is Gestapt en in het Spaanse Malaga zit Om Daar een Nieuw Leven te Beginnen.

Sekswerk

Als ik Bouke vraag naar de Bijzondere Werkzaamheden van zijn Vrouw, komt opnieuw een Ontwijkend Antwoord. ‘Wij hebben een Open Relatie. Dat houdt in, dat ik, maar ook zij, Soms Wat Doen met een Ander. Al zou Mijn Vrouw een Wereldberoemde Pornoster of What Ever zijn. Al zou ze Kim Holland zijn. Staat dat Nog Steeds Los van Mij.

De Rapper ontkent, dat er Sprake is van Illegale Prostitutie.En Zo Wel, dan Gaat de Politie Daarover en Niet Chris Klomp

De Vrouw van Bouke, Moeder van Twee Kinderen, presenteert zich Online in Verschillende Gedaantes. Onder de Namen Melissa Valentina, XXCarmeli (Webcam Seks) en Meesteres Melissa Biedt Ze Zichzelf Aan Voor Seksuele Hand  en Span Diensten. In een Advertentie geeft ze Onomwonden aan Klanten te Ontvangen in Deventer. ‘Prijs en duur van een Sessie in Overleg’, zo valt er te lezen in een Advertentie op de Website Seks Jobs. Ze is Sinds 2016 Actief, Eerst Achter de Webcam en Vanaf 2018 ook met Advertenties op de Site SekJobs. In juni 2021 verschijnt Haar Beeltenis ook op OnlyFans, Mensen, die Interesse Hebben kunnen voor 7 dollar 99 een Kijkje Nemen op het Ondeugende Account.

Tatoeage

Digitaal laat de Vrouw van Bouke Haar Sporen Ruimhartig na. Op Haar Sociale Media worden Filmpjes Geplaatst, waarop Te Zien is, dat ze Seks heeft Met Andere Mannen. Er kan Geen Sprake zijn Van een Persoonsverwisseling omdat ze een Duidelijk Herkenbare Tatoeage heeft Onder haar Sleutelbeen en een Piercing door haar Onderlip.

Het Seks Account Plaatst Soms Verzoeken om een Donatie, bijvoorbeeld voor een Nieuwe Vibrator. Wie op een van de Door het Account GeTwitterde Betaal Links drukt, Komt Terecht bij een Rekening, die Op Naam staat van een Zekere Van de Vrugt.

Er zijn Meer Digitale Sporen, die naar Bouke verwijzen. Op Haar Twitter Account belooft ‘MelissaIets Geils in de Direct Message (DM) als er op een Link wordt Geklikt naar een Video van de Rapper op YouTube. ‘Melissa’ vraagt om de Video te Liken. Ze gebruikt bovendien dezelfde Privé Foto’s ,die Ook Door Bouke op Sociale Media worden Gezet, om aan Zijn Volgers te laten weten Hoe Blij hij is Met zijn Vrouw bijvoorbeeld.

Opgelost

Als ik Bouke vraag, of hij een Zekere Melissa Valentina kent, lost het Seks Account ineens als door een Wonder volledig op. Verdwenen uit het Sociale Domein. Alleen de Screenshots resten nog. Desgevraagd ontkent de Vrouw van Bouke, dat ze Achter Het Account zit, maar een Verklaring over Hoe het Kan, dat Haar Seksfilms en Foto’s er worden Getoond en Betaal Linkjes Specifiek Verwijzen naar de Naam Van de Vrugt komt er niet.

De Politie in Oost Nederland laat Via een Woordvoerder weten, dat er is Afgesproken, dat de Woordvoering in deze Specifieke Zaak door het Openbaar Ministerie (OM) Gedaan zal Worden. Het OM Op Haar Beurt stelt Desgevraagd, dat er Inhoudelijk Nog Niet over de Zaak Gecommuniceerd Kan Worden. Volgens een Woordvoerder ‘loopt het Strafrechtelijk Onderzoek nog’ en ‘ligt er Nog Geen Communiceerbare Beslissing’.

UPDATE

Op 21 september, Vier Dagen na het Verschijnen van dit Artikel, krijgt Bouke van de Vrugt van het Openbaar Ministerie een Brief. Daarin staat, dat is Besloten om de Verdenking van Witwassen Niet via Strafrechtelijke Wijze Af te Doen, maar dat er is gekozen voor een Niet Strafrechtelijk Ingrijpen.

Chris Klomp, 17 september 2021, 02,10:08

https://chrisklomp.nl/gezin-rapper-kafka-uit-huis-gezet-na-politie-inval/

Een Belangrijk Gesprek met Convex Kafka

First published at 15:20 UTC on October 17th, 2021

MasterYoda

Geheel Kijken Als Je Blieft.

Reacties
https://www.bitchute.com/video/o7ZC6On4IMpK/

Kom In Opstand (1) (Official Video)

Convex Kafka – Kom In Opstand

Convex Kafka- Kom in Opstand (foto YouTube)

Kom in Opstand (foto (foto YouTube)

Gepubliceerd 27 jan. 2021

KafkaNL

Geef dit Nummer een Duimpje Omhoog, laat een Reactie achter, deel hem op Social Media en stuur hem door naar Zoveel Mogelijk Vrienden en Familie. Naar Iedereen, die je kent via Messenger, Whatsapp, Telegram, Instagram Privé Berichten et cetera. Waardeer jullie Steun enorm!P
Spotify https://open.spotify.com/track/6

Instagram @convexkafka0570
Facebook Convex Kafka
Twitter @Deventerkafka

Persbericht

Na een Jaar Lang Tirannie Vanuit de Regering, en met de Avondklok als Druppel, heb ik Besloten dit Nummer met Bijbehorende Video te Maken. Gast Rollen voor onder andere Willem Engel van Viruswaarheid en de Witte Pakken Demonstranten! De Video is Geschoten door Fade Production. Deel de Boodschap!

DISCLAIMER
Wat er met Opstand wordt Bedoeld. Vreedzaam Demonstreren, je Ongenoegen Uiten in Muziek of een aAndere Kunstvorm, Jezelf Laten Horen op Sociale Media, Mits het Zonder Schelden of Oproepen tot Geweld is, en de Gevestigde Orde Weg Stemmen op 17 maart Aanstaande. Ook je Niet Werkende Mondkapje Afzetten en Weer naar een Ander Lachen, Elkaar Knuffelen en Gewoon Weer een Hand Geven valt onder Opstand, Aangezien, dat Op dit Moment wordt gezien als Burgerlijke Ongehoorzaamheid. Ik ben Voor een Wereld met Meer Liefde en Warmte en Minder Kilheid en Afstand. Met Opstand wordt GEEN Geweld Bedoeld en ik Distantieer Me Met Klem van Rellen en Plunderingen. Ik roep Jongeren ook op Om Dat vooral NIET Meer te Doen en in plaats daarvan je Ongenoegen te Uiten bij Vreedzame, Legale Demonstraties en in Muziek, Comedy (zoals Tisjeboy Jay) of een Andere Kunstvorm te Gebruiken. Ook kun je de Overweging Maken de Journalistiek of de Politiek In te Gaan als je Dingen wil Aankaarten en wil Veranderen. Laat de Gevestigde Orde Ons Niet Tegen Elkaar Uitspelen. Love!

PS

Ook het Woord NSB’er heb ik een Eigen Interpretatie van.

Reacties
https://youtu.be/-p_7ne57Glo

Kom In Opstand (2) (Official Video)

Kom in Opstand (2( (foto Facebook)

Just Say No! (foto YouTube)

Gepubliceerd 8 okt. 2021

KafkaNL

Geef dit Nummer een Duimpje Omhoog, laat een Reactie achter, deel hem op Sociale Media en stuur hem door naar Zo Veel Mogelijk Vrienden en Familie. Naar Iedereen, die je kent via Messenger, Whatsapp, Telegram, Instagram Privé Berichten et cetera. Verspreid de Boodschap en Maak Mensen Wakker.

Vond je het Nummer en de Clip Mooi en Mocht je willen Doneren, zodat ik dit Kanaal en het Tegengeluid kan Laten Groeien, denk aan een Podcast of Docu’s, kan dat hier. Bedrag Bepaal Je Zelf. Of het nou één euro is of 50, Alles wordt Enorm Gewaardeerd.

Persbericht

Na het Succes van Kom In Opstand en de Introductie van de QR Code, werd het Tijd voor een Opvolger.
In dit Nummer ga ik meer in op, waar ik denk, dat Het Heengaat met de Wereld.
Op 5 september hebben we Prachtige Beelden Geschoten in Amsterdam en ik ben Trots op Alle Prominente Verzetsstrijders, die Figureren in deze Video.
Mijn Dank aan Thierry Baudet, Gideon van Meijeren, Willem Engel, Jeroen Pols, Wybren van Haga, Dorien Rose, Michel Reijinga, Laurens Lindeman, Mordechai Krispijn, Anna Zeven, Marcel de Ruiter, Ralph, Erwin Versteeg, Jan Huzen, Rick Kuitems van LNN Media en Jonathan Krispijn van Ongehoord Nederland.
Voice in de Intro Flavio Pasquino van Blckbx

Reacties
https://youtu.be/2P6iB6mTgo8

Tweet van Rapper KAFKA (foto Twitter)

Deze Man wilde Beatrix vermoorden (foto Telegram)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chris+Klomp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Neset+Temerci
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kafka
https://robscholtemuseum.nl/?s=Convex+Kafka
https://robscholtemuseum.nl/?s=+Franz+Kafka
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eldor+van+Feggelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thierry+Baudet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gideon+van+Meijeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Engel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeroen+Pols
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wybren+van+Haga
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dorien+Rose
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michel+Reijinga
https://robscholtemuseum.nl/?s=Laurens+Lindeman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mordechai+Krispijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anna+Zeven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+de+Ruiter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erwin+Versteeg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Huzen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rick+Kuitems
https://robscholtemuseum.nl/?s=LNN+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jonathan+Krispijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ongehoord+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Flavio+Pasquino
https://robscholtemuseum.nl/?s=BLCKBX
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kom+In+Opstand
https://robscholtemuseum.nl/?s=In+Opstand
https://robscholtemuseum.nl/?s=Opstand

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image