Party | Chantal Braspenning – Lief & leed

Het is alweer 18 jaar geleden dat💈Marco en Leontine in de huwelijks gondel in het romantische Venetië stapten. De twee straalden van geluk. Dat was in de jaren daarna wel eens anders. Het leven van de Borsatootjes kent niet alleen successen, maar ook een aantal dieptepunten. Juist de tegenslagen maakten de band tussen💈Marco en zijn beeldschone vrouw alleen maar steviger. Een faillissement, drie Tia’s… Leontine bleef altijd naast haar man staan. Na 18 jaar is💈Marco nog altijd stapelgek op zijn vrouw. Voor een showbizz paar een unicum; de meeste BN’ers halen de 18 maanden nog niet eens.

Bij Hans Klok is de stekker bijvoorbeeld al na luttele weken uit zijn relatie getrokken. Naar eigen zeggen heeft hij het te druk voor verkering. Hans is weer vrijgezel en heeft daar vrede mee. Ook Micky Hoogendijk vindt het leven als single bepaald geen straf. ”Ik ben vrij om te reizen en te doen en laten wat ik wil”, vertelt ze. Ook al zijn ze niet meer samen, toch emotioneerde het recente weerzien met haar ex man Rob Scholte de fotografe enorm. Rob en Micky hebben nou eenmaal veel met elkaar meegemaakt. In 1994 veranderde een autobom hun leven voorgoed; Rob raakte zijn benen kwijt en Micky kreeg een miskraam. Een drama dat een bom legde onder hun huwelijk. Maar na al die jaren draagt Micky haar ex man nog altijd in haar hart. ”Ik zal altijd van Rob blijven houden.”

Ook Ruud de Wild en Aafke kunnen na hun pijnlijke scheiding weer met elkaar door een deur. Aafke brak Ruuds hart toen ze hem vertelde verliefd te zijn op een ander. Maar tijd heelt alle wonden. De tranen om de scheiding zijn gedroogd en de twee ex geliefden koesteren zichtbaar nog altijd warme gevoelens voor elkaar. Staat Ruuds gezicht doorgaans op standje knorrepot, aan de zijde van Aafke straalt hij weer. Mij zou het niet verbazen als die twee weer samen komen. De romanticus in mij juicht een verzoening toe! En ze leefden nog lang en gelukkig; ik hou d’r van…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning
Chef Redactie Party

Party, 26 mei 2016

http://weekbladparty.nl/lief-leed/

http://weekbladparty.nl/waarom-micky-hoogendijk-altijd-van-haar-ex-man-rob-zal-blijven-houden/