Cees Rondèl – ‘De Jutter terug in de binnenstad’

Beste Nieuwediepers in Den Helder en waar ook ter wereld, op dinsdag 3 juli is de Stichting Afgestoft onder aanvoering van oud burgemeester Willem Hoekzema van Den Helder een actie gestart om het verwijderde beeld ‘De Jutter’ terug te krijgen in het centrum van Den Helder. We willen met deze actie een duidelijk signaal af geven, dat de plannenmakers, die bezig zijn met de vernieuwing van het stationsplein hun boekje ver te buiten zijn gegaan door met het idee te komen om onze Jutter maar op de Helderse zeedijk te plaatsen!
De Jutter is van ons allemaal en moet gewoon terug geplaatst worden op zijn vertrouwde plek voor de Hema!
Op donderdag 6 juli heeft RTV NH al ruim aandacht besteed aan onze actie! En op maandag 10 juli heeft ook het programma Hart van Nederland op SBS6 een reportage uit gezonden over ‘De Jutter’ beide uitzendingen zijn terug te zien op http://www.afgestoftdenhelder.nl.
Op zaterdag 8 juli heeft Cees Rondèl het eerste affiche, zoals we die in heel Den Helder zo graag voor de ramen zien hangen om de actie nog verder te ondersteunen, aangeboden aan Rob Scholte!
En nog steeds doen we een dringende oproep aan u, en steun ons in onze actie, dat ‘De Jutter’ terug moet naar zijn vertrouwde plek schuin voor de Hema.
U kunt ons steunen door te mailen naar afgestoft@gmail.com of gewoon een briefje te sturen naar Afgestoft / Jutter, Commandeursplein 29, 1785 NE Den Helder o.v.v. De Jutter moet blijven.

1 Comment

  1. de jutter hoort in de binnenstad

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image