Casper Duin – Vuurwerk Knallen Gehoord Voorafgaand aan Autobrand Leliestraat, Ander Voertuig Zwaar Beschadigd + Regio Noordkop – Twee Auto’s Beschadigd door Brand

Zijkant van Auto door Brand in Leliestraat Volledig Verwoest (foto Regio Noordkop)

Vuurwerk Knallen Gehoord Voorafgaand aan Autobrand in Leliestraat, ook Ander Voertuig raakte Zwaar Beschadigd

Den Helder – Voorafgaand aan de Autobrand in de Macht van vrijdag op zaterdag aan de Leliestraat in Den Helder zijn Vuurwerk Knallen Gehoord.

Dat meldt een Woordvoerder van de Politie desgevraagd. Rond 2.00 uur die Nacht brak er Brand uit in een Auto aan de Leliestraat. Een Tweede Voertuig raakte Zwaar Beschadigd.

“Er zijn Geen Aanwijzingen voor een Conflict. Wel zijn Vuurwerk Knallen Gehoord’’, zo meldt Politie Woordvoerder Erwin Sintenie “De Afdeling Forensische Opsporing heeft een Onderzoek Ingesteld. De Resultaten hiervan worden Nog Uitgewerkt. De Politie heeft de Aangifte Opgenomen.”

De Politie is Op Zoek naar Getuigen, die In de Omgeving rond dit Tijdstip Bijzonderheden hebben Gezien dan wel Gehoord. Ook is men Op Zoek naar Bewoners, die Mogelijk Camera Beelden Hebben, zoals Met Behulp van een Deurbel met Ingebouwde Camera.

Helderse Courant, 7 december 2021, 10:31

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20211206_46370894

Twee Auto’s Beschadigd door Brand

Den Helder – De Helderse Brandweer kreeg in de Nacht van 3 op 4 december omstreeks 02.12 een Melding van een Brand op de Leliestraat. Ter Plaatse bleek een Auto in Brand te staan.

De Zijkant van de Auto is door de Brand Volledig Verwoest, ook een Naast Gelegen Auto heeft door de Brand Schade Opgelopen. De Politie gaat uit van Brandstichting en gaat het Incident Verder Onderzoeken.

Regio Noordkop, 4 december 2021

https://www.regionoordkop.nl/04/12/2021/twee-autos-beschadigd-door-brand/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Autobrand
https://robscholtemuseum.nl/?s=Brand+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Brandweer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Brandstichting