Café Weltschmerz – Wat u niet mag weten over Vlucht MH17 en Rusland: Kees van der Pijl & Stan van Houcke

📌Dit gesprek is geadopteerd door Michel van Erkel

Het boek ‘Vlucht MH17 en de nieuwe koude oorlog’ van Kees van der Pijl is gebaseerd op zijn onderzoek naar de geopolitieke bewegingen van na de ramp met de MH17. Het boek is inmiddels verschenen in het Portugees, Engels, Duits, Pools en Russisch. Helaas was er geen serieuze uitgever in Nederland beschikbaar voor de uitkomsten van het wetenschappelijk onderzoek van voormalig hoogleraar internationale verhoudingen aan de universiteit van Sussex. ‘Men is in Nederland niet gesteld op de inhoud van dit boek’, meent Van der Pijl.

Ik zijn boek geeft Van der Pijl niet aan wie het vliegtuig heeft neergehaald, maar wel wat er gebeurde nadat het was neergehaald. Opmerkelijk feit was, dat de Oekraïne als medeverdachte niet alleen in het onderzoeksteam aanwezig was, maar ook het recht op veto had over de informatie, die naar buiten zou worden gebracht…

📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: t.n.v. Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer. 📌Café Weltschmerz is ook terug te vinden op alle grote podcast kanalen.

Reacties:
https://youtu.be/hiSYilUcgMk

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Caf%C3%A9+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+van+der+Pijl
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stan+van+Houcke
https://robscholtemuseum.nl/?s=MH17
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rusland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Russia

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image