Café Weltschmerz | Shohreh Feshtali – Tafel van Feshtali (10) Val van Rutte: Goed Nieuws of een Val? + (11) Andrew Tate, Vriend of Vijand

De Tafel van Feshtali (10) Val van Rutte: Goed Nieuws of een Val?

Gepubliceerd 18 juli 2023

Café Weltschmerz

In deze Af Levering van De Tafel van Feshtali gaat Shohreh in Gesprek met Pieter Stuurman, Chadi Akdah en Vaste Gast Patrick Savalle.

Ook Patrick 2 schuift weer eens aan, Weder om als u. Samen bespreken zij de Rellen in Frankrijk, de Val van het Kabinet met het Vertrek van Rutte en Kaag en de Zeer Verrassende Speech van Geert Wilders, die Met Lovende Woorden Mark Rutte bedankte voor zijn Dienst Jaren.

Pieter Stuurman benadrukt, dat deze Speech Exemplarisch is voor het Toneel Stuk, dat ‘Politiek’ heet. Volgens hem moet men Niet Redding Zoeken bij de Politiek, maar bij Zich Zelf.

Chadi Akdah besprak de Onrust en Rellen in Frankrijk, en Hoe Geweld Niet de Op Lossing is. Dit is volgens hem Juist Wat de Zittende Macht wil Bewerk Stelligen.

Patrick Savalle bespreekt Ten Aan Zien van het Boven Staande Hoe we Op Globalistische Schaal worden ‘Ge Herprogrameerd’. De Besproken Zaken zijn volgens hem Exemplarisch voor Wat hij Cognitieve HerProgrammering noemt.

Deze Video is Geproduceerd door Café Weltschmerz.

Café Weltschmerz gelooft in de Kracht van het Gesprek en zendt Interviews uit over Actuele Maat Schappelijke Thema’s. Wij bieden een Hoog Waardig Alternatief voor de MainStream Media. Café Weltschmerz is Onafhankelijk en Niet Verbonden aan Politieke, Religieuze of Commerciële Partijen.

Waardeer je onze Video’s? Help Ons in de Strijd naar een Eerlijker Nederland, Vrij van Censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stam Gast! https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze Nieuws Brief ontvangen in je Mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je Op de Hoogte worden Gebracht van onze Nieuwe Video’s? Klik Hier Boven dan op Abonneren!

Reacties
https://youtu.be/LZsfvU_ffcs

De Tafel van Feshtali (11) Andrew Tate, Vriend of Vijand

Gepubliceerd 21 jul 2023

Café Weltschmerz

Vier Mensen met Verschillende Meningen over Tate gaan in Debat onder Leiding van Shohreh Feshtali. Tate is een Bekendheid, Voor Al van Wege zijn Op Tredens op Sociale Media, maar hij is Ook Om Streden van Wege zijn Uit Spraken over Mannen en Vrouwen. Sommigen zien hem als een Held, ter Wijl Anderen hem Juist als Schadelijk Beschouwen. Tate staat Centraal in de Discussie over Mannelijkheid, In Vloed op Jongeren, Conservatieve Denk Beelden, Cancel Cultuur en Natuurlijk SLAPP, Strategic Lawsuit Against Public Participation, Is de Recht Zaak tegen hem Gerechtvaardigd? Waar om zou je Af Stand van hem Nemen? Wat is Eigenlijk zijn Boodschap?

Deze Video is Geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de Kracht van het Gesprek en Zendt Interviews Uit over Actuele Maat Schappelijke Thema’s. Wij bieden een Hoog Waardig Alternatief voor de MainStream Media. Café Weltschmerz is Onafhankelijk en Niet Verbonden aan Politieke, Religieuze of Commerciële Partijen.

Waardeer je onze Video’s? Help Ons in de Strijd naar een Eerlijker Nederland, Vrij van Censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stam Gast! https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze Nieuws Brief Ontvangen in je Mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil je op de Hoogte worden Gebracht van onze Nieuwe Video’s? Klik Hier Boven dan op Abonneren!

Reacties
https://youtu.be/AWIlMnC_eUE

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shohreh+Feshtali
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tafel+van+Feshta
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geert+Wilders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Stuurman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chadi+Akdah
https://robscholtemuseum.nl/?s=Patrick+Savalle
https://robscholtemuseum.nl/?s=Andrew+Tate
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Engel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Laurens+Buijs