Café Weltschmerz –  Shohreh Feshtali met Alexander van Walraven en Arjen Ypma: Overheid heeft Lak aan Dokters Eed

Manuscript van de Eed van Hippocrates uit de 12e Eeuw, In de Vorm van een Kruis (foto Wikipidia)

Shohreh Feshtali met Alexander van Walraven en Arjen Ypma: Overheid heeft Lak aan Dokters Eed

Published November 9th, 2022

Café Weltschmerz

@CafeWeltschmerz

Artsen, die het Genees Middel IvermectineOff Label‘ voor schrijven aan Corona Patiënten worden daar voor Bestraft en zullen Steeds Hogere Boetes krijgen, oordeelde de Rechter onlangs. Nu Boetes kunnen oplopen tot Wel 150.000 Euro staat de Genees Kundige voor een Keuze tussen Financiële Ramp Spoed Ener Zijds en de Gezondheid van zijn Patiënten Ander Zijds.

Bedrijf Arts Alex van Walraven en Apotheker Arjen Ypma, Respectievelijk Vice Voorzitter en Penning Meester van het Nederlands Tele Artsen Genootschap (NTG) gaan met Shohreh Feshtali in Gesprek over de Zaak en de Consequenties er van.

NTG staat voor Onafhankelijk Medisch Advies (Second Opinion) in het Belang van de Cliënt. Want een Vraag blijft Over Eind staan: gaat het Echt om de Volksgezondheid of Spelen er Andere Belangen, zodra het om COVID 19 gaat?

Deze Video is Geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de Kracht van het Gesprek en zendt Interviews uit over Actuele Maatschappelijke Thema’s. Wij bieden een Hoog Waardig Alternatief voor de MainStream Media. Café Weltschmerz is Onafhankelijk en Niet Verbonden aan Politieke, Religieuze of Commerciële Partijen.

Waardeer je onze Video’s? Help Ons in de Strijd naar een Eerlijker Nederland, Vrij van Censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stam Gast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze Nieuws Brief ontvangen in je Mail Box?

https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de Hoogte worden gebracht van onze Nieuwe Video’s?
Klik Hier Boven dan op Abonneren!

Reacties
https://odysee.com/@CafeWeltschmerz:f/overheid-heeft-lak-aan-dokterseed—shohreh-feshtali–alexander-van-walraven-en-arjen-ypma:3

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shohreh+Feshtali
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alexander+van+Walraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arjen+Ypma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dokters+Eed
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eed+van+Hippocrates