Café Weltschmerz – Over de integriteit van het MH17 rapport: Wierd Duk & Karel van Wolferen

Gepubliceerd op 15 nov. 2016

Doneer Café Weltschmerz, we hebben uw hulp echt nodig! Cooperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13

Dat de Nederlandse journalistiek zo diep kon zinken had ik niet verwacht.”
Die stelligheid van de media zou ons achterdochtig moeten maken.
Waarom zijn we zo bezig om Putin als vijand aan te wijzen, terwijl wij zijn hulp hard kunnen gebruiken tegen de islamitische terreur?”
De NAVO is er om enorm grote bestellingen te realiseren voor de Amerikaanse wapenindustrie. Daar hoort ook een verhaal met een echte vijand bij.

Dit vraaggesprek tussen AD journalist Wierd Duk en professor Karel van Wolferen is op 12 oktober 2016 opgenomen. Grofweg een maand voor de presidentsverkiezingen in Amerika. Om juridische redenen hebben wij het niet eerder willen uitzenden. De aanleiding voor het gesprek was de publicatie van het MH17 rapport, waarin Rusland (lees Putin) onomwonden als schuldige werd aangewezen.

Café Weltschmerz heeft zeer grote bedenkingen over de betrouwbaarheid van de conclusies uit het rapport. De politieke slaafsheid en brutale media manipulaties in Nederland over de Amerikaanse verkiezingen, voeden ons eerdere twijfels over de integriteit van het MH17 rapport. Een goede reden vonden wij om het interview nu alsnog uit te zenden.

Reacties:
https://youtu.be/8_fR7sHchGU

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=+Caf%C3%A9+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wierd+Duk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karel+van+Wolferen
https://robscholtemuseum.nl/?s=MH17