Café Weltschmerz – Olifant in De Kamer: Sadistisch Ritueel Kindermisbruik – Erik van der Horst en Gideon van Meijeren

Olifant in De Kamer: Sadistisch Ritueel Kindermisbruik | Erik van der Horst en Gideon van Meijeren

Gepubliceerd 10 okt. 2021

Café Weltschmerz

Gideon van Meijeren (Forum voor Democratie) kwam afgelopen vrijdag praten over het Failliet van het Debat in de Tweede Kamer. Immers, er wordt zelden nog over Inhoud gesproken, maar veelal over Vorm. Van een Debat is nauwelijks nog sprake, want de ‘Regels‘ staan een echt Dialoog in de weg. Dankzij die zelfde Regels komen Bewindslieden steeds opnieuw weg met het verkondigen van Leugens of überhaupt Geen Antwoorden op Vragen geven.

Echter, eenmaal aan Tafel bij Erik van der Horst ging het Gesprek al snel richting het Onderwerp ‘Sadistisch Ritueel Kindermisbruik’, één van de Onderwerpen, die angstvallig uit het Debat worden gehouden door de Voorzitter. Wat blijkt? Het is een Onderwerp, dat veel meer Aandacht verdient dan het krijgt.

Talloze Slachtoffer Verklaringen wijzen in de Richting van Hooggeplaatste Ambtenaren binnen het Ministerie van Justitie. Deze Slachtoffers noemen met regelmaat dezelfde Locaties, Handelingen en zelfs Namen. Toeval lijkt Uitgesloten.

Het Ministerie van Justitie beloofde een Onderzoek in te stellen, naar aanleiding van een Unaniem aangenomen Motie. Maar, zo stelde het Ministerie, wie dat Onderzoek zou gaan uitvoeren en op welke wijze, dát zou bepaald worden door het Ministerie van Justitie. Bovendien zou de Uitkomst van het Onderzoek eerst met het Ministerie gedeeld moeten worden, voordat het naar buiten gebracht wordt. Bij WC Eend zouden ze het zo gek nog niet bedacht hebben.

Gideon van Meijeren trekt zich het Onderwerp en de Verhalen zeer aan en heeft zich voorgenomen zich vast te bijten in de Materie. Bij Café Weltschmerz vindt hij wél de vrijheid om erover te mogen spreken.

ArgosGlasscherven en Duistere Rituelen
https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2020/uitzending-27-juni-ritueel-misbruik.html

Onderaan de Webpagina van Argos staan nog meer Links naar andere relevante Items
https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2020/uitzending-27-juni-ritueel-misbruik.html#89168512-65c6-4831-b5e3-8e6e1c10fbb4

Heb jij een Verhaal, dat je wilt delen?
Mail naar redactie@weltschmerz.nl

Deze Video is Geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de Kracht van het Gesprek en zendt Interviews uit over Actuele Maatschappelijke Thema’s. Wij bieden een Hoogwaardig Alternatief voor de MainStream Media. Café Weltschmerz is Onafhankelijk en Niet Verbonden aan Politieke, Religieuze of Commerciële Partijen.

Waardeer je onze Video’s? Help Ons een in de Strijd naar een Eerlijker Nederland, Vrij van Censuur en Steun Café Weltschmerz.
https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze Nieuwsbrief ontvangen in je Mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze Nieuwe Video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Reacties
https://youtu.be/g7YSXKWxEMU

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=+Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erik+van+der+Horst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gideon+van+Meijeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Forum+voor+Democratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Justitie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanic+Ritual+Abuse
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sadistisch+Ritueel+Kindermisbruik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Olifant+in+De+Kamer